Ny frisyr =D


Idag har jag varit hos friösren och blivit höst snygg i håret, blev ruskigt nöjs med hur det blev =D
så nu måset jag lägga upp lite bildr så att jag kan dela med mig till er=)





Imorron blir det stan med Jos och Emma ska bli riktigt mysigt.









Söt

Mina arbetskamrater är så söta. Efter som det skulle ha varit min sista natt i natt så hade dom köpt en lite present åt mig med tanke på att jag skulle börja skolan. Då fick jag den här lilla söta kaninen som skulle bli mitt lilla pluggsällskp =)

I äran till dom så fick den heta

Bullan Fruxo Da Nagn




Ett lite intern skämt mellan oss =)
tack för en mycket bra sommar och hoppas att vi kommer att ha det lika roligt i höst!!





Kompliserat...

Varför ska livet vara så kompliserat...
det är alltid många känslor och reaktioner på olika saker. Efter all som har hänt i sommar så vat jag inte längre vad jag ska tro om mina känslor och andras känslor emot mig...
Reaktioner på allt som hänt som jag inte trodde var möjligt som förvånade mig mycket... som jag blev riktigt ledsen över. Nu känner jag att det har gått så pass mycket tid i mellan allt som har hät så att det är dax att släppa ut det.

Allt som hände med mig och M har lämnat mig mycket fundersam över min sy på livet och vad JAG vill. Sen så hände det ortoliga att man gör slut med någon och så  står någon där som man inte alls hade räknat med, vad gör man då?

Det är den stora frågan. vad vågar man göra?
vågar man göra något?

Varför ska livet vara så kompliserat....??

Sov Dax

Nu är det dax att gå o lägga sig, natten har bjudit på en hel del tjatande, spring och dramatik Och riktigt mycket skratt! När man jobbar med bullan och fruxo så är det aldrig lugnt.

Har även haft sällskap av D och jos via SMS, riktigt rolig =P

GO NATT!!!

Ut i arbetslivet

Igår förmidag blev det klart att jag får förläng på Ortopeden till den 4/10 och förhoppningsvis så kanske ännu längre än så =D Så nu har jag bestämt mig för att jag inte ska gå i skolan just nu utan lägga det på hyllan tillsvidare.

Så nu håller jag på att jobba en riktig skit vecka med 5 av 7 nätter och sen blir jag ledig en hel vecka, för att där efter jobba en skit vecka igen... Men vad gör man inte =P

Bara 1h och 33min kvar tills jag slutar, sen är det bara hem och sova bort hela dagen för att komma tillbaka iväll igen!

Go natt på er Nattugglor!

Tur till E-tuna

Igår var jag i E-Tuna och träffade D. Det var riktigt mysigt.
Åkte tåg dit och fick vänta lite när jag väl kommit fram men D sa senare på kvällen: " du kanske trodde att jag hade lurat hit dej" och så hoppas jag verkligen inte att det var.
Det som var jobbigt är att jag har vänt så mycket på mitt dygn så att jag kan ju inte sova om nättera längre. Vid 02 så tyckte vi att det kanske var dax att sova, men det gjorde inte min kropp! Låg o kollade upp i taket  =P men måste ha somnat någon gång under små timmarna iaf.

Om man vågra hoppas så vill jag gäran åka dit igen... det är sånt som tiden får utvisa.



Sex...

Jag vet inte hur mycket vi i vårta gäng har pratat om sex och allt där till men vi får aldrig nog av det. Det finns alltid något att prata om på det området ;) Jag måste ju säga att jag kanske tycket lite synd om det killarna som finns i våra liv med tankte på vad vi pratar om så är de ganska så utelämnade.

Imorron blir det en tur på stan med Merre o Frugan, sen så får vi se om jag kanske ta en tur iväg på min lediga dag för att träffa D =)

På jobbet

Innat så jobbar jag med världens bäst tjejer =D det är aldrig en lugng stund när man jobbar med dom!! det är så skönt och gå till jobbet. satt o fikade förut och då så gjorde det upp konsperationsteorier om hur dom ska få läkarna att göra som dom vill!
Det är fruxo och bullan =P Hahahaha

Smärta..

Fy fan, jag vet inte när jag kände sånt här obehag sist...
Det är nämligen så att jag har gått och fått en UVI som har gjort så att det ser ut som om jag skulle kissa nyponsoppa... och dessutom känns det som om jag skulle kissa taggtråd =S
inte alls nice...

Första dagen i skolan är nu avklarad och det var bätter än vad jag trodde vi blir 24 st i klassen var av 2 tjejer =P lite annorlunda mot vad jag är van vid =P

Nu ska jag SOVA en timma innan det är dax att gå till jobbet, jag kan inte fatta att jag bara har 5 pass kvar o sen är det slut. Vart har sommaren tagit vägen??

He´s a pirate


Fest med Tjejerna och grabbarna grus

Igår var det dax för fest. Äntligen var alla tjejer samlade på ett o samma ställe! det var så länge sen så vi inte kommer ihåg när det var. Vi var hemma hos emma o johan. Merre o Johan hade fixat till jätte goda snittar och tilltugg =) (det gjorde ni bra) Kvällen började med att vi satt på balkongen och åt lite sen kom, pojkarna från E-tuna och joynade oss. Mycket trevligt ;)

Sen var festen i full gång, Men så kommer man till det stället på alla fester som vi alla är samlade på och det är ju confession monent. Lite mer känslo samt än vanligt med tanke på vad som har hänt i mitt liv...
Sen var det bara att torka tårarna och njuta av kvällen som bjöd på lite jag har aldrig och lite roligt vetande om vara grabbar som var på besök. Klockan blev mycket och alla började att bli trötta, vi tjejer iaf =P

så då var det dax att traka hemåt och det slutade med att jag hade tre nattgäste här hos mig, det är alltid lika spännande att ha folk som sover över på fyllan man vet aldrig vad som händer ;) men det är aldrig en dårlig sak =D
När man väl vankade till liv så vad grabbarna hungriga så då var det bara att ut o gå och hitta en pizzeria som ar öppen innan kl 12 på en söndag, inte det lättaste.. När dom väl hade ätit så gick vi o hämtade upp frgan för att det var dax att gå till emma o merre o fika o prata om gårdagen och allt där till. Klockan drog iväg och jag skynddade mig iväg på födelsedagsfirande hemma hos mamma med hela släkten. Kan ju säga att jag inte var helt upplag för en sån träff efter gårdagen men det gick riktigt bra iaf.







Jag älskar er 3 av hela mitt hjärta !!!

Rix Fm och 6års kalas

Äntligen var det dax för norrköpingsborna att krypa ut ur sina små gömmor på Augustifestivalen =D
Årers höjdpunkt. Och iår inför det så att Lilla syster fyllde 6år i torsdags. tiden går så fort när dom växer upp. Vi firade med alla flickor lite tårta och bullat.

Efter fikat så var det dax för nästa present, då var det dax för Rix FM festival! Hennes stora idioler skulle komma EMD och Måns Zelmerlöv. men tyvärr stora som det är så uppträdde de sist så att det ble väldigt långt. När det var slut så följde jag lilla fröken hem så att hon fick sova.

Jag återvände ner stan för att kolla på fyverkerierna, men såg dom inte för att jag hittade men man som var krafigt alkoliserad och hade ralmat och slagit i huvudet. Så det blev dagens goda gärning. Kvällen fick ändå ett mycket bra slut =D





nu är det över..


 

nu så jag vi gått skilda vägar...
det har varit många turer mellan oss...
nu har vi gått åt skilda håll..
du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta...

Uppfräschning

Dax för en lite uppfräschning av bloggen och ett nytt utseende
kommer nog snart att ändra på den igen =P

Här på jobbet är det jätte lugnt o när man väl tror att det är någon som ska till o dö så piggnar det till igen, antingen så är det "sists rycket" eller så är det verkligen bätter och kanske till o med kommer att hämta sig från det... Livets mysterier
Det är bara 3h och 35min kvar innan jag få gå hem o sova =D

Du har aldrig haft en vän som jag!


En mysig kväll

Idag har jag varit barnvakt till två små damer som hade sin första dag i skolan efter ett låångt sommarlov, När mamma lämnade dom imorse så var de väldigt nervösa. När jag hämtade dom så hade det väldigt mycket att berätta om dagen som varit. Anna o jag tog oss även en liten tur till stan o lyxade till det o åt chickenkebab =)

Sen bar det av till frugan för att umgås lite. Vi blev dock lite sugan på glass så det bleb en tur till Konsum där de säljer Ben & Jerrys glass. Så idag blev det att jag  New York Super fudge chunk och den var helt underbart god. Det är chokladglass med bittar av vit o mörkchoklad i samt pekannötter, valnötter och chokladtäckta mandlar.  Den får fem av fem stjärnor hos mig. Under tiden vi åt glass så passade vi på att kolla på Aladin =) det är en mycket bra film.

Då väcktes´även tanken om varför diseny aldrig gör några filmer om svenskar, Men efter lite eftertanke kom vi på svaret. Den skulle handla om sen familj som bort i ett radhus och kanske någon älg. En husvangs semester och svenskarnas svårighet med att kunna umgås med någon man inte känner, det blev sjukt mycket skratt iaf =D 

Sen kom den fina iden om att vi skulle gå på en promenad så att det blev en tur på ca 1h runt i norrköping och sen en pratstund utanför hos jos =)




Sommaren 08 =D


Alterego Kväll

I Fredags var det dax för en ute kväll med frugan =) Temat blev då Alterego, hon körde på rock och jag körde på lite mer hiphop. Kvällen började hemma hos henne. En box vin hade vi köpt, 14% vit vin som vi sa efter förra gången att vi inte skulle dricka mer igen =P men vi var på det igen....

Det vinet visste var det skulle. Vi hade inga planer på att gå ut men så blev det så vi gick till Svea men där tog de 80kr i inträde så det blev Wasa ist. Det var såå mycket folk där, har nog aldrig sett så mycket där förut. Köpte 2 cider som vi lyckades att spilla ut på oss själva ist för att dricka upp dom =p

Så igår var det bakisdag, det var den värsta på väldigt länge... Men tillslut så blev man männsika igen =P Nästa helg så är det fest igen. då är det med ALLA tjejer så att det ska bli hur kul som helst att träffa alla igen!



På G

Nu är frugan o jag på G och ska göra stan oskäker  =)

så vackert

My thoughts go out to you, my Immortal Beloved
I can live only wholly with you or not at all-
 Be clam my life, my all. Only by clam consideration
of our existence can we achieve our purpose to live
toggether.
Oh continue to love me, never misjudge the most
faithful heart of your belovde.


ever thine
ever mine
ever ours

Ludwig Van Beethoven


BroCode




Min nya idol Barny Stinsen, han är ju helt underbar =) Undra om det finns en HoCode för oss tjejer oxå... =P

kanske kan sova nu..


Sömnproblem

nu har jag försökt att somna om i snart 3h utan något resultat alls... gick o la mig vi 23:30 för att jag ska upp vid 06 och jobba. somnade och sen vaknade jag vid 24 och kan nu inte somna om...

jag är såååå sjukt trött men jag har ingen ro i kroppen att sova utan ligger bara o vänderoch vrider på mig hela tiden.. ska väl gå och försöka snart igen det är ju inte så långtid kvar till kl är 06..

go natt på er!

// cissi

17h arbete...

nu börjar jag att bli lite trött, jobbade 7:30-15 så jag fick faktiskt sluta 1½h tidigare så sen var det bara hem att sova. Nu sitter jag på jobbet igen, men den helt full AVD. Har nu jag även pratat med Chefen om vikariatet som blir ledigt här men det fick jag tyvärr inte. Men jag fick då veta att det kommer att behövas 4st uskor till den 1/10 som jag är MYCKET intresserad av. så jag hoppas väldigt mycket på.

Till att börja med så ska jag nu börja skolan den 24/8, så nu är jag lite nervös inför det. Men det kommer väl oxå att gå bra hoppas jag. =)

nu ska jag jobba vidare, ska nog köpa liet cola oxå så att jag tar mej igenom natten =P

sitter på jobbet

sitter på jobbet och det är vääldigt lugnt...
 Just nu kollar jag på How I met your mother och kollar runt på FB men det händer inget där heller..
nu är det bara 3h och 10 min kvar innan jag får gå hem till sängen och se hur små bebisarna mår.. Bullen o Limpan =D

Kommer ni ihåg? =D


En mysig kväll på bishop

Nu har jag varit sjuk hela veckan lång men nu har jag bestämt mig för att jag inte är sjuk längre :P Är väldigt eftertraktad på jobb fronten. I går så ringde alla boenden jag har jobbat på och undrade om jag inte kan jobba hos dem. Måste säga att det känns som ett bra betyg att de vill att jag ska komma tillbaka =)

Måste även säga att jag är bra på att laga mat =D igår serverades det kyckling i vitvinssås med ris.

Igår kväll så var planerna att matte och jag skulle spela frisbeegolf(DISCGOLF! /matte), men det blev inte så. Vi hamnade ist på Bishops uteservering. Sen kännde vi hur sugna vi var på pomme så då gick vi till max  =P


Shopping och minigolf

Idag så har jag trottsat min onda hals och varit en sväng på stan med matte. På väg hem så upptäckte jag att mina flipflop var trasiga så det bar av till stadium. Väl där så var det ju REA =) så det blev en ny bikibi 80kr, och en hood tröja 100kr! Tycker om att handla för halva reapriset :)



Sen gick vi hem och matte lagade pannkakaor åt oss, Mums =) bestämde då att vi inte ville sitta hemma hela kvällen så vi givk till folkpraken och spelade minigolf. Tyvärr så hade jag hoppats på seger men så blev inte fallet =( Matte van med 11 poäng.


Så var man sjuk igen =(

Varför kan jag aldrig få vara frisk en längre tid? Vaknade och hade så ont i halsen så att jag knappt kunde svälja mitt eget saliv och efetr ett tag så blev det ännu trängre och det blev obehagligt, och även svårt att andas... Har nu varit hos doktorn, men det var inget baktriellt iaf... men det gör ju inte minder ont för det!

Skulle ju ha jobbat ikväll och det känns inte alls bra att behöva vara hemma igen =( Viket som jaghar försökt att jag känns som om det bara försvinner längre och längre bort...

Nu ska jag försöka ta o städa upp lite, Matte är nämligen här o tjater på mig =P hehe kanske är rätt så befogat tjat också.

Det gick ju bra det där!

Nu så har jag vaknat till liv efter att ha jobba första natten på Hagaborg. det gick bätter än vad jag trodde. Känndes inte som att jag bidrog med så mycket med dom som jag jobbade med tyckte att jag hade varit till stor hjälp och jag var väldigt välkomen tillbaka =) Så det är ju att bra betyg! Men det tar på kroppen att jobba varanan natt, så imorron är det dax igen!

Igår innan jag for till jobbet så var Emma här en sväng o det var verkligen en evighet sen vi såga så det var riktigt roligt=D så nu ska vi bara se till o lyckas att träffas snart igen!

 såhär ser man ut när man jobbar o kl är 05:15 =P

Sommar plågan 09??


Party all night long =D





Igår var det dax att parta loss igen, första gången på 2 månader. Kvällen började med att frugan och jag delade på en box vin, sendan kom jossan och slöt upp med sällskapet. Det blev lite jag har aldrig och en väldigt massor av skartt! Lite dans och sen så bar det va till Delhi där det blev att vi delade på en shootkanna. När den var slut så gick vi till Palace. det har man inte varit på länge. Var väldigt lite folk men det var väldigt roligt iaf. Träffade även den nya bartendern som var från Nya Zeeland, en väldigt trevlig kille! Vi provade även lyckan på black jack bordet och det gick faktist rikgit bra, vann 6o kr så det tycker jag var bra gjort av mig. belv även bjuden på drinkar, det var väldigt länge sedan man blev det =P blev en lång kväll och natt var hemma vid ca 04 och då var sängen väldigt lockade. 

Nu sitter jag o försöker ta det lugnt och förbereder mig för att jag jobba natt på Hagabrog. första gången jag är där så att det är lite nervöst men väldigt spännande!

Ta det lugt!!