Innan jobbet



Sitter i soffan och funderar på när det ska sluta regna, ska snart gå till jobbet. Första natten på 2 veckor nästan och det känns lite pirrigt nästan som första dagen på nytt =P När jag kom till norrköping förut så var dansgruppen Vibe och dansade på drottninggatan. Shit vad duktiga dom är! Blir lite sugen på att börja dansa sj igen när man ser andra göra det!

bästa att jag packar väskan inför kvällen!

Hallon =)



Så söta små kissar, dom håller på att bli så stora! Snart kommer min kissebebis hem =D



 Var ute innan jag åt frukost och plockade liet färska hallon, en av det godaste frukostarn på länge =D ska nog ta o göra om samma ska imorron



Idag har jag och matte även varit och spelat äventyrsgolf, det är långgolf fast i miniatyr, men tyvärr så förlorade jag med ETT ynka lite slag =( sen passade jag även på att doppa fötterna i vätten och det var inte så kallt. hade kanske kunnat bada om jag hade velat =P
Nu ikväll så hade Matte fixat en liten överaskning, så det bar av på en liten promenad och så hamnade vi nere på bryggan vid vattnet med en filt och lite ljus. Det var jätte mysigt att ligga och titta ut över vattnet medans vi pratade och mysde =)

Just nu gör jag allt för att jag ska ha annat och tänka på så att jag ska glömma min dumma dumma huvudvärk, tyvärr går det inte så bra. har inte jobbat på 9 dagar nu och jag ska gå på igen imorron natt men just nu ser det inte så ljust ut =( har längtat lite efter det faktiskt!

Bordell filckor



Missade att lägga upp den fina bilden =P

Liseberg!!

Då har man varit en tur på Liseberg med frugan. Började med en sleepover hos jos och det var det västa jag har varit med om på lägge, har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge=P så det blev inte så många timmats sömn innan det var dax att gå uppoch göra sig i ordning och hämta bilen!!

Sen blev det bra musik och allsång hela vägen ner! mycket bra musik och kanske inte lika bra sång =P

Efter några timmars körning så var vi äntligen framme och då började det roliga, vi han inte åka så mycket men vi han med allt vi ville =D det blev Uppsvinget, Spinrock, Kanonen, Balder, Kållorado, Lisebergsbanan. I mellan alla åk så var vi och tog ett gammaldags fotografi där vi var utklädda till bordellfilckor =P Sen bar det av till spelhallen där hittatde vi dansmattor och det är ju det roligaste som finns men sjukt jobbigt spelade även på några hjul och hoppades på att vinna men det lyckades jag inte med, bätter lycka nästa gång =P

Sen måste man ju klaga lite på att det var såna köer också, men det kunde man ha räknat ut från början. Men det var riktigt roligt och en mycket lyckad resa! Sen var det dax att åka hem och det var ganska så tröttsamt att köra. Vi bestämde oss ganska så tidigt för at vi skulle äta med det fanns inge som var öppet, slutade med att vi hamnade på Doken i jönköping. Efter många långa timmer i bilen så var vi hemma vid 03:30 och då var det rakn ner i sängen som gällde... sen ringde klockan vid 07:30 för att det var dax att lämna tillbaka bilen.





RoadTrip =D


Nu bär det av =D

Nu ska man åka till GBG!! Jippi =P packa en liten väska och åka!!!  ME LOVE ROADTRIPS
Mer uppdatering kommer när jag kommer hem!!

Hope for me..


Hopp om livet!

Nu börjar jag att känna lit ehopp om livet igen =) Igår var jag väldigt duktig och tvättade alla min tvätt, vilket var väldigt mycket, men nu rär allt rent! så skönt, kan man välja på vad man vill i garderoben... Men när jag tvättar såhär mycket så inser jag hur mycket kläder jag har, men inget som jag igentligen tycker om =P konstigt va!

I tisdags så vad det dax att träffa jos´s M och det gick jätte bra bran fick tummen upp av mig! Så han blev godkännd. Det blev även lite grillspet och TP. Jos och jag åkte på stryk av M och Matte..

Nu ska jag på stan och förbereda inför morrondagen =D
Längtar sååå mycket!

Kissar!



Är dom inte för söta =D

En natt jag inte kommer att glömma...

Nu sitter jag här utan för US i linköping och känner med helt knäckt... Har fortfarande jätte ont imagen, har fått en spruta Voltaren men det kommer inte att hjälpa något vidare det vet jag redan!! Från och med nu så har jag inget hopp om sjukvården längre...
Insåg för sent att plånboken var tom så nu finns det inget sätt jag kan ta mig hem på förutom att vänta på att kl ska bli 05,30 då pendeltåget börjar att gå igen... fick sjukresepapper men eftersom man inte kunnde ta det på faktura så får jag nu snällt sitta här och vänta...=S

Känns inte jätte bra ska jag säga... och nu tog pengarna i mobilen slut oxå...

vi ses när vi ses!


Nu ska jag skaffa kisse!



Nu har jag bestämt mig för att jag ska skaffa katt! så den lilla svarta till vänster kommer att flytta inna hos mig om ca 6  veckor =D För tillfäller heter han kefka men jag ska döpa om honom till Orion!


En mycket lååångsam natt!

Nu har jag snart jobbat i 6h och det har inte hänt så mycket här... alla sover och det är lugnt...
Min mage bli inte bättre, så får se om det kanske blir akuten i morron bitti isf för sängen!?!

nu ska jag kolla vidare på sjukhuet

Sol och en hjälpande hand i Linköping



Dagens bild =)
Har varit på en liten utflykt till Linköping med frugan och solat! La oss vid en lite damm där det kom två väldigt söta små flickor som leket och det gick bra så länge dersa pappa var där sen fick jag erbjuda en hjälpande hand, när dom hamnade lite i vattnet och på sidan om stenarna!

Nu sitter jag och försöker inse att jag ska åka till jobbate om 30 min och det känns inte alls så lockande just nu... Har SÅ SJUK ONT I MAGEN =S igen och jag vill verkligen inte ha det såhär längre...

Film mataton

 Kvällen började men att jag såg klart på xXx på tv sen kände jag för mer film


Tycker väl inte om Paris Hilton men den var helt okej filmen

En mycket bra film!! den kommer att ses igen, det kan jag lova


 Avslutar med lite allt o ingenting =)

Sen är det sängen som gäller, men jag kan ju sova bort hela dagen efter som jag ska jobba hela helgen lååång!

En dag i taget!

Idag har jag inte gjort mer än vad jag har behövts... skulle städa men det har jag inet alls gjort utan tagit det lugnt och sovit länge och bara varit!
Nu när det äntligen går att andas ute igen så passar jag på at vädra i lgh och plocka upp lite eftersom jag ska jobba hela helgen så kommer det inte att hända mycket här då..

Just nu har jag även min första glada stund på länge som jag har haft på ett par dagar  =)
FL är den bästa sidan att sitta på när man har varit med om något sånt här så känns det så mycket bätter att pratat med andra som är i samma situstion och har samma tankar och funderingar på livet som en sj...
Väldig tur att den sidan finns!! även om det alltid väcker nya frågor och funderingar =P

Bästa att fortsätta att plocka och sen blir det nog lite film!

Livet går vidare vilken man inte tror ibland!!...

Master Card eller Visa??...

En ny undersökning visar att det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm för att helt kunna tillfredställa en kvinna. Däremot spelar de ingen som helst roll om det är Master Card eller Visa!


så mycket man borde göra =P

Sitter i soffan och tittar runt i min Lgh och ser hur mycket jag behöver göra.... Men orka, jag är ju ledig och känner att jag tar lite semester ist! Men eftersom jag ska jobba hela helgen så borde jag fixa till här så att jag slipper när jag jobbar...

What to do, what  to do! ;)




Ser ju ännu värre ut på bilden... =S

Bio med frugan!



Nu har jag varit o sett den... inte riktigt som jag trodde, men det var riktigt bra.

Omskakande dagar...

Under måndagen så fick jag bara mer och mer ont i magen, som dessutom började att fokusera sig till höger sidan. Inte den smärtan som jag tidigare har haft. Jag ringde och pratade med avd 16 för att se vad jag skulle göra. Jag hade tänkt att jag skulle gå och jobba med så blev inte fallet. Fick komma in för en ny undersökning som nog vad med mest plågsama som jag varit med om på väldigt länge... Det gjorde så sjukt ont.

Efter undersökningen så bestämde läkaren att jag skulle bli inlagd för observation under natten för at se hur det skulle utveckla sig... Det blev en natt med dropp och väldigt mycket smärtlindring och inte mycket som hjälpte. Lyckades att somna ca 1h på tisdagmorronen. Min värk släppte inte och man beslutade då att göra en skrapning.

När jag kom tillbaka till avdelningen så fick jag någon slags panik och ville bara gå hem, det känndes jätte konstigt i kroppen efter allt jag hae fått och efter att jag hade varit sövd. Efter mamma att tyckte att jag skulle stanna kvar så tog det inte så lång tid innan vi var på väg hem. Väl hemma i min egen säng så somnade jag så fort jag la mig ner vid 21 och vaknade inte förens vis kl 08, mycket skönt =)

Tack för allt stöd av er och tack till alla presonal på Avd 16 som tog hand om mig!

Kanske skulle passa på och gå ut i solen lite innan det är dax för bio ikväll!


det gör så ont...


En helg jag aldrig kommer att glömma...

Helgen fick en riktigt bra start med mysig middag hemma hos merima och film. Sen bar det av till harry för spelnigen med Björn Roenström.Vi trodde att han skaulle spela vid typ 22-23 men det visade sig att han inte spelade förens vid 24, men det  var bara att sätta sig ner o titta på männikor som är berusade... Det är en mycket rolig syn =P

Efter en stunds väntan så vad det äntligen dax för spelningen att börja, men åter igen, vad är det för fel på folk som inte kan betee sig normalt. Men vilket drag det var och en mycket bra spelning av Björn och det jävla bandet!



Sen fick jag skjuts hem till matte. Bäst o passa på o träffa honom när jag är ledig =) Blev en lång natt...
 
Blev en mycket lugn lördag som började bra men det vände snart, fick mer o mer ont i magen sen började jag även att blödda mer o mer... Tack o lov att jag var hos matte som fanns där för mig och som har fått mig att orka.. om jag inte visste bättre så verkade han oxå lite tagen av situationen...
Fick redan då en första känslan av att det inte skulle bli som jag hade tänkt mig och idag fick jag det bekräftat, att det kommer inte att bli någon bebis...
Just nu känns det bara som om hela mitt liv har rastat samman, även om det inte var planerat så han jag vänja mig vid tanken på hur farmtiden skulle bli...


Nu kommer jag att få vänta länge på dig...

Längtan...


Sitter på jobbet..

Nu sitter man här på jobbet och det är jätte lugnt, hoppas på att det händer lite små saker under natten iaf!, Håller även på att kämpas mot mitt illamående som inte vill ge med sig... I kväll har det varit en mycket känslo laddad kväll, mycket tankar om livet, inte alls om framtiden utan på det liv som var innan...

Längtar så mycket efter morgondagen, ska bli så roligt =)

I väntan på att börja jobba..

Sitter i min soffa och tar det lugnt och funderar kring livet...
Har försökt att städa lite idag men har gått sådär med det, har mått ganska så illa så det blir o plocka lite o sen sätta sig igen. Skulle även ha tvättat men bokade om tidentills på måndag ist =P
Imorron ska jag till motala och träffa Merima och Emma för att sedan gå på en spelning med Björn Rosenström på Harrys!Vilket ska blir riktigt roligt.
 Känn som jag behöver det nu. Efter det så ska jag till matte och sova hos honom =)

Hoppas på att natten bjuder på något roligt och att det finns lite att göra.
Dax att gå och fixa i hopp matlådan för natten som bjuder på färskpotatis i ugn med kycklinfilé och franska örter crem frachie!

Blir säkert flera inlägg under natten !

Bästa sommar plågan :D


Lite ljus i mörkret

Idag började mn dag välsigt tidigr för att vara mig, Gick upp vid 8:30 för att åka till mamma och ringa till MVC så nu är tiden för inskrivning bokad den 13/8 kl 10.30 ska jag och träffa BM för första gången! Fick även då veta att jag kommer ha gått så långt så jag måste gå på en infomöte om något som hetter NUPP test. Kommer mer förklaring när jag har varit där.

Efter det så åkte jag till motala för att träffa M han vill prata mer och tänka på framtiden. Jag höll på o dö av nervositet för att berätta för hans föräldrar vad jag hade bestämt mig för. det togs emot med väldigt delade åsikter, när dom sedan visste så berättade M för sina syskon om det och det var samma reaktions som jag har fått av de flesta. Alla frågor om jag verkligen har tänkt igenom detta och alla frågor om framtiden. Efter detta så komm det stora samtalet med M och han kännde om vi ska kunna gå igenom det här tillsammans så tycker han att vi ska försöka vara tillsammans... Så nu ska vi ge det ett försök och hoppas på att det kommer att kännas bra för oss båda..

Nu ska jag gå o lägga mig! God natt

You are loved- Don´t give up!

Ny Design och Nyheter som sprider sig!

Idag så har bloggen fått ett nytt utseende som jag är mycket nöjd med. Idag har det även varit en glädjens dag för att jag har bestättat för tjejerna att jag ska ha barn och det har möts av glada miner. Det var lite värre för mamma när hon berättade för mormor där hon mer fick en utskällning än ett grattis. Så imorron är det dax att ringa till mödravårdscentralen och boka tid för inskrivning.

Dagen började med att jag vaknade till regn och åska, sen bar det av till mamma för att prata lite mer med henne. Frugan hade innan det hört av sig o sagt att hon var sugen på taco och så blev det, men tyvärr så kan dom ju inte ha allt på ett ställe så det sludeade med att vi hade vatit i 3 olika affärer för att få ihop det vi ville ha till våran tacos =) Måste ju säga att red fusion är det godaste i tacoväg just nu.

nu ska jag försöka att soman lite tidigare än igår, go natt

Första gången

Nu är det första gången jag skrivier här, tänkte att här ska jag skriva om det som händer i mitt liv just nu, vilket är ganska så mycket. Jag har nämligen precis tagit beslutet att jag ska bli mamma! Det lilla knytet är beräkat till den 20/2-10 som det ser ut just nu, men det datumet kan alltid ändra på sig!

Berättade för den blivande pappan och han blev inte allt för glad på mig och som detär just u pratar han inte med mig, så vi får se vad som häder i framtiden. Jag är just nu mycket gald att jag har mina vänner runt om som jag kan prata med, speciellt FRUGAN JOS sm kommer att vara med under hela färden.

Så nu ska jag bara se till att fixa till här lite så att det kommer ut lite bilder och att den ser lite bätter ut =)


Lite is what happensd when you are busy making other plans...