Vitkladdkaka

Vitkladdkaka

150g Vitchoklad
150g Smör
2dl Socker
1dl Mjöl
1 tsk Vaniljsocker
3 Ägg
1 tsk Rivet citronskal

Creme fraiche Glasyr

2dl Creme fraiche
½ dl florsocker
1 tsk Vaniljsocker

- Smält chokladen och smöret över ett vattanbad och låt sen svalna, vipsa det grynit
- Blanda ihop de torra ingrediensernaoch rör sen ihop med cholkad och smörbladningen
- Tillsätt ägg och citronskalet och rör om till du får en jämn smet.
- Smöra och bröda en form
- Grädda i mitten av ugnen i 30 min
- Gör glasyren

Servera med bär eller frukt =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback