Inte många timmar kvar!

Vincdnt o jag har precis kommit in efter att ha varit på promenad och en mycket kort tur på stan. Var tvungen att köpa en ny mascara då min gamla hade torkat =/ Nu har även lillprinsen vaknat o kommit på att han var hunrig, så nu bloggar jag med en hand =P Snart är det dags att börja fixa till sig inför kvällen, tar ju tid nu mer när man ska göra sig i ordning =P

ska försöka hinna lägga upp en bild på resultatet =P

Vad klockan går fort! Idag har jag inte fö...

Vad klockan går fort! Idag har jag inte försökt att lägga mig tidigt o tur är väl det, för att nu är klockan lika mycket som igår! Men det är väl bra in för morgondagen ;) ligger här o funderar på hur jag ska vara duktig o sminka mig imorro! Vill ju se ut som en människa för en gång skull ;) bäst att sova lite innan lillprinsen vaknar. Go natt


Bebistornadon



Bebistornadon är ett faktum =) Hela lgh har förvandlats till en stor lekplats! Det ser lite annorlund nu mer ;)


Mums :) min hemmagjorda räkmacka!

img_0762 (MMS)

Mums :) min hemmagjorda räkmacka!


2010

Tänkte jag skulle sammanfatta mitt 2010. Det har varit ett mycket händelserikt år. Året började med att Jag o R belv ett par på riktigt. Kan fortfarande inte förstå att det är han o jag. Skulle någon sagt det till mig när vi gick i skolan hade jag aldrig trott dom =P







Den 16/2 fick vi reda på att jag var gravid med Vincent =D Kom som en stor överaskning för oss båda, men vi ville inget annat än att honom =) ( inte för att vi visste att den var han då ;))

 

























Vincent i magen v.12

I juni så fick vi våran lgh så att vi kunde flytta ihop o starta vårat liv tillsammans o förbereda inför att Vincent skulle komma.













I Augusti så fick jag en mycket fin ring på fingre av min älskade R. Vi förlovade oss den 14/8



Efter en lång och jobbig väntan så blev det äntligen oktober och då den 15/10 kl 01:02 så kom våran älskade Vincent till världen =)



Nu har vi haft honom hos oss i 11 veckor och det känns helt underbart. Se fram emot ett nytt år tillsammans med min lilla familj =) Älskar er

Torsdag



Igår var jag o Vincent en kort tur till Ikea =)




Iadg har lillprinsen fått ett babygym av R som han kan ligga o spratla i =) han tyckte det var jätte roligt att ligga där i o kolla på de nya kompisarna som han kan prata me =)







Har är två bilder på alla fotografier som jag har satt in men vi har fortfarande inte köpt en tavel list som jag vill. Vill sätta upp en ovanför soffan med massor av bilder på =)


Sådär ja, då var lillprinsen vaken oxå! Ha...

Sådär ja, då var lillprinsen vaken oxå! Han vaknade fick mat, kräktes ner hela sig, fick en ren pyjamas o sen vaknade han! Så nu är han på skötborden tillsammans med R o får en ren blöja. Sen är han pappas pojke! Även om jag är trött o lagom grinig så kan man inte bli arg på en sådan liten goding som han. Det första han gör när han vaknar är att ge mig ett jätte leend :)


Fy fan vad tråkigt det är att ligga o glo ...

Fy fan vad tråkigt det är att ligga o glo i taket! Känns precis som när jag väntade Vincent! Är så sjukt trött i både huvudet o kroppen men kan ändå inte sova... Vill inget heller! Snart så kan det ju dessutom vara någon mer som vaknar o vill ha mat oxå. Hoppas jag kan få sova lite iaf, annars så ger jag snart upp o går upp o pysslar med mina fotografier :) har köpt mer ramar idag!


Jag börjar att vara en trött o utmattad ma...

Jag börjar att vara en trött o utmattad mamma just nu! 3 kvällar i rad har Vincent skrikit som en galning så att han nästan svimmar! Jag vet inte vad det är för fel när han börjar o skrika men två av kvällarna har slutat i tårar för att jag tycker synd om honom och samtidigt tycker jag att det är fruktansvärt jobbigt... R kan inte få tyst på honom o det gör inte saken bättre! Ligger nu i sängen o ska passa på att sova när han sover, hoppas på att morgondagen blir bättre....


Vincent i nya vagnen :)

img_0758 (MMS)

Vincent i nya vagnen :)


Onsdag

Natten har varit sådär med lilleman, igår kväll fick han för sig att skrika massor igen med efter en stund så började han prutta som bara den så då var det gaser som satt på tvären. Det har i natt varit oroligt i sovrummet för att R inte har kunnat sovit så jaf är lite halv seg idag men Vincent o jag ska gå ut ett par timmar så han kan få sova i lugn o ro.

Vi får se vad vi hittar på =)


Vincent kollar på film



Just nu är filmen vad som håller våran lilla kille lugn!
 Han tycker att det är jätte roligt o pratar massor med filmen =)


Så mycket fint!

De har fått in så mycket fint på H&M till små killar! Dessutom har de fått in en lite rosa piketröja =P det har jag sagt från första början att han ska få ha på sig i sommar! Tycker att det är så fint ;) skulle kunna köpa piketröjorna i alla färger.






Nu så


Nu så har vi bytt vagn =D Känns jätte bra även om jag kommer att sakna den gamla lite. Vi fick bra betalt för den så det täckte alla kostnader för den nya =) Det blev en Baby travel amsterdam i svart. Vi har varit ute och prov åkt den redan o lillprinsen tyckte om den oxå. När jag har städat ur bakluckan så kommer hela vagnen gå in där bak =D








Det blev även en ny skötväska från Everest som jag är jätte nöjd med. Gott om utrymme i den och snygg oxå ;)


28/12-10

Idag blir jag 23½ år gammal ;) hihi

Dagen kommer att bjuda på äventyr med Carro o Lucaz. VI ska åka till Colorama och hämta ut färg så Carro kan fortsätta att renovera hemma. Vi ska även åka o göra en hemlis som ni får reda på ikväll =D

Nu ska jag passa på att kolla på ett avsnitt av Dollhouse medans lillprinsen sover.

Myser i babysittern :)

img_0754 (MMS)

Myser i babysittern :)


Mina fina julkillar :)

img_0746 (MMS)

Mina fina julkillar :)


Vakna föräldrar

Just nu så sitter både R o jag vid varsin dator o säger inte ett ord till varandra! Vincent fick jag att somna om efter mycket bestyr... Idag ska vi faktiskt åka o kolla på vagn igen bara för att se om vi ska byta. Sen blir det att dra med R på mellandags rean.

Bäst o göra sig i ordning innan lilleman vaknar igen =)

Oj, vad morronpigg man kan vara! Lillprins...

Oj, vad morronpigg man kan vara! Lillprinsen vaknade o ville ha mat o sen öppnade han sina ögon o skulle inte sova mer... Nu är han uppe med R så jag kan få sova en liten stund till :) go natt så länge


Barnvagns funderingar

Sitter här o funderar över om vi verkligen har skaffat oss rätt vagn... Jag tycker verligen om våran emmaljua medn den är väldigt stor... Kändes helt rätt när vi köpte den men nu när vi har haft den ett tag ocg jag har tagit med den o packat den in o ut ur bilen ett antal gånge så är det inte alls smidig... Dock blev jag nog lite påverkad när det gälled val av vagn av andra...



Jag hade från början siktat in mig på en BabyTravel Amsterdam, just för att den är lite och smidig. Ända nackdelen med den är att liggdelen är ganska så lite... Men det skulle passa ganska bra till oss iaf.





Nu när jag har kollat runt lite mer så har även brio sing blirit mer i min smak eftersom den är väldigt smidig oxå... Just det här med sväng bara hjul när man går innomhus är ju väldigt bra.

Det är svårt det här...

Någon som har erfarenhet av babytravel eller brio sing?


Bus ;)


Vincent o jag har busat lite nu på kvällen, dels på skötbordetbordet och sen i soffan. Just nu ligger han o sover en stund innan han vaknar o kommer på att han vill ha mer mat. Vi får se hur det går nästa gång han ska äta.. De två senaset gångerna så har kan kräkts jätte mycke efter att han har ätit klart o rapat... Hoppas bara på att han har fått i sig för mycket o att han inte är sjuk. Han visar dock inna tecken på att vara sjuk.



Tack!



Vincent tackar för alla sina julklappar =)


Mellandagsrea

Idag har Vincent varit på stan o shoppat =D Han fick mycket för pengarna måste jag säga!





Alla klädr skulle ha kostat 730ke men vi har betalat 450 för det =) allt var tpå rea förutom den röd o blå randiga dressen!


Go morron :)

img_0750 (MMS)

Go morron :)


Då var det dags för ett natt mål. Han har ...

Då var det dags för ett natt mål. Han har sovit från kl 22 tills nu vilket han verkligen behövde. Har var en sådan grinig liten kille igår så det var så synd om honom... Hoppas på att han kan somna nu o få sova flera timmar tull!


Dagen efter doppare dagen

Nu har vi varit vaknat ett tag o styrt lite här hemma. Har plockat upp alla julklappar som vi fick igår o skrivit upp vad Vincent fick så jag kommer ihåg det när jag ska skriva in det i hans bok. Passar just nu på att tvätta alla han nya kläder så de är rena så det kan börjas att användas snart. Täbkte bjuda på lite bilder från gårdagen =)







Vincent ligger o vakta alla julklapparna och kollar på kalle anka





Mormor (mamma) och Vincent



Fem generationer i soffan =)



Vincent flörtat med lampan ;)



Mammas snygga kille =)




Julafton =)

Nu är vi hemma igen efter en lång dag hos mamma =) Dagen har varit jätte bra och fylld av skratt o glädje. Vinent har varit på ganska så bra humör fast att det var mycket liv o rörelse ett tag. Det blev väldigt mycket julklappar i år´. Även om vi inte skulle köpa så mycket till Vincent så fick han en hel del iaf, mest kläder. Behövs ju byttas upp storlek nu =)

Nu ska jag drick alite cola o sen ska jag gå o sova =)

God Jul!

God Jul =)



God Jul önskar jag o Vincent =)


Lång dag!

Idag har det varit en riktigt lång dag! Carro jag hade planerat att vi skulle komma i väg tidigt o handla och det gjorde vi oxå, var hos henne vi kl 10:15 o sen bar det av till HC. Väl där så kollade vi först lite o sen blev det tur nr 1 till ammningsrummet för att mata Vincent o byta på honom o sen så tittade vi lite mer. Efter en stund så insåg vi att ingen av oss hade ätit frukost så då satte vi oss och åt lunch o då fick Vincent spelet precis lagom när jag hade ätit upp så det var det dags för tur nr2 och mata honom. Sen var han relativt lugn o tyst ett tag.

Vi fortsatte ett gå runt o titta, observera att vi ännu inte har hunnit handla någon mat som planen var från början;) Efter med shoppande så blev vi törstiga så då var vi tvungna att ta en fika oxå innan vi kunde fortsätta våran dag. Efter fikat så gick vi till lagerhouse och där fick vincent spelet igen och blev inte tyst vad jag än provade med så ut där ifrån o försöka hitta en stol eller bänk så jag kunde amma honom lite med det slutade med at jag satt på golvet i ett hörn gömd bakom kundvagnen o matade honom =P Sen blev han nöjd för sunden o somnade under tiden vi handlade. Laom när det var dags att packa ner alla varor så blev han arg igen och blev inte tyst så det gick vi till ammningsrummet gång nr 3! Fick han lit emat igen o sen var han nöjd. Altt detta utspelar sig från kl 10:30 till kl 17:15

Vi åkte sen o lämnade carro o lucaz hemma hos sig, sen åkte vi hem till oss o hämtade upp R för att vi behövde handla lite mer.



Så efter denna dag så är jag sjuk trött i mina fötter. Så nu ska jag gå o lägga mig i hoppas på att få sova lite innan lillprinden vaknar o ska ha mer mat =) R provade för första gången idag att ha Vincent i bärselen o det gick jätte bra!

På killar som har tröttnat på att shoppa ;)

img_0745 (MMS)

På killar som har tröttnat på att shoppa ;)


En snabb uppdatering om dagen. Först så va...

En snabb uppdatering om dagen. Först så vaknade lillprinsen redan vid kl 8 imorse o då var jag lagom pigg på att gå upp men eftersom han hade en överfull blöja var det bara att gå upp o vara glad. Sen bar det av till stan o där träffade vi mamma o mormor en stund innan vi gick hem igen för att lyckas att ragga lite start hjälp till bilen. Så på eftermiddagen var vi hos R's farmor o farfar o r's pappa hjälpte oss o byta batteri i bilen, så nu ska den nog starta! Tack så mycket Nicklas :) nu ligger jag här jätte trött men kan ändå inte somna... Måste försöka då jag ska upp med tuppen imorogon oxå! Go Natt


Tisdag

Idag gick vi upp jätte tidigt, klockan ringde vid 07:45 o jag gick upp o gjorde mig i ordning. Sen var jag tvungen att väcka vincent för att byta på honom o ge honom lite mat. Sen bar det av på efterkontroll o det gick bra o jag blev godkänd =)

Efter det så tog vi oss in till stan igen och gick runt o tittade lite, hittade jättefina bodys på lindex som jag inte köpte då det snart är mellandagsrea så då är det bättre att passa på. Efter det så träffade vi min lillebror så vi passade på att ta en fika tillsammans o det var jätte mysigt. Vincent passade även på att träffa sin morbor lite.

Nu är vi väl hemma igen och nu försökaer jag komma på vad jag ska laga för något att äta. Ska även slå in de sista julklapparna så är jag färdig sen =D

Nu tror jag verkligen att jag kan börja vå...

Nu tror jag verkligen att jag kan börja våga tro på att vi har fått en riktigt bra sov rutin här hemma :) ingen är gladare än jag!!! Att han dessutom sover i sin säng är ju helt underbart. Nu ska jag oxå passa på att sova för imorron ska vi upp tidigt! Go natt


Sovstund



Mammas älskling ligger o sover =)


Måndag

4 dagar kvar innan julafton. Idag har Vincent o jag varit på stan o köpt julklappar till mig :D Han köpte så fina saker till mig ;) hihi I år står det bara bra o ha saker på min önskelista. Har kommit fram till att jag behöver nya basplagg o underkläder så det ungefär vad jag önskar mig oxå.

Passade på att prata med våran BVCsköterska när vi var på stan så nu känner jag mig lugnare. Imorron ska ska jag på efterkontrolll o hoppas på att jag blir "godkänd". Var ute o försökte starta bilen nu så vi kunde ta den imorron men den strejkade som vanligt!

Nu ska jag fortsätta att kolla på min nya serie.

Snön ligger vitt på taken...

och ändast Cecilia är vaken! God morron på er. Jag blev nyss väckt av att min telefon ringde..Skulle ha varit hos min ÖNH läkare idag men han var sjuk så att det blev en ny tid ist. Men just nu sitter jag uppe helt själv för att killarna ligger fortfarande o sover.



Jag funderar lite på om ag skulle gå ut o skotta fram bilen men jag vågar inte lämna de ensamna... R kanske inte hör om Vincent vaknar... Idag ska vi ner på stan en sväng o fixa de allra sista julklapparna.


En lagom trött Cecilia som har ont i kropp...

img_0743 (MMS)

En lagom trött Cecilia som har ont i kroppen o i mina muskeler... Hoppas verkligen bara att det är någon form av tränningsverk eller liknande o inte att jag ska bli sjuk igen! Nu är lillprinsen vaken med R så jag kanske kan få sova lite. Hade jag kunna sovit innan så kunde jag fått sova 5 och en halv timma!


Ny header??

Jag vill ha en ny header men jag kan inte få till någon som jag tycker blir bra =/ Har försökt med flera stycken nu men ingen blir bra... Jag kan dessutom inte photoshop så det är inget vidare... Får fortsätta att försöka.

Söndagsmys







När man har fått barns så han man en tendens till att väldigt ofta hamna på golvet =) Ikväll så har Vincent tränat på mage igen o idag blev han inte alls lika arg. Han var oxå väldigt nära att vänad från mage till rygg av en slump men det gick inte idag men får han ligga mer på mage så händer det snart.


Våran julgran



Inte så stor men väldigt söt =) Nästa år blir det en riktig gran!


4:e Advent

Då var det dags att tända det sista ljuset =) Idag blir det att hålla oss inne för nu har det börjat att snöa massor, så det är dags att passa på att tvätta o städa lite inför jul.

Igår så var Vincent o jag på stan, vi skulle ha haft med oss R men han bangade ur =( Men vi fick vår ärenden uträttade iaf. Sen åkte vi hem till mamma en sväng o jag sminkade henne för att hon skulle gå ute med sina klasskompisar. Hon blev jätte fin!

Väl hemma igen så lagade vi lite mat o hade det mysigt. För tredje kvällen i rad så var det enkelt att få lillprinsen att sova. Han får mat o blir rapad så han blir nöjd sen myser han ner sig i sin säng med sin gosekanin, nappen och en ammningshandduk o sen somnar han o sover ca 5h innan han vill ha mat igen =D Jag är en mycket glad mamma nu förtiden!

Nej nu är det dags för snabeldrken att få jobba lite ;)

Tävla hos lindex

Tävla o designa din egna body och vinn ett presentkort på 200 kr =)

Pyssel pågår


Vincent 9 veckor


Fredag

Äntligen så kommer man inte på blogg.se igen, det var på tiden. Jag har försökt att blogga sen igår kväll men det har ju inte gått!

Igår så var vi o hanlade tillsammans alla tre o hade det mysigt. Vi köpte då en jätte fin plastgran som jag klädde igår kväll. Jag o Vincent  var snälla o skjusade min bror till hemvärnet för att han skulle få hämta ut sin uniform och sina grejer. Under tiden så var vi hemma hos mamma o väntade o busade med mostarna skrik o panik =) När vi väl kom hem så vaknade Vincent o panikskrek o blev inte tyst... Efter en bra stund vi bröstet så tog han det o tysnade. Sen höll det på se från kl 20 till 23. Då han somande o sen sov ända till kl 05 i morse.

Jag var hur glad som helst över att få sova så många timmar i sträck! Han åt då o sen somnade han om igen =) Nu har vi varit uppen en stund för att han är fortfarande täppt i näsan o det kvittar var jag gör för att jag få inte bort det. Har försökt att ringa BVC men det är ingen som svara så snart ska jag ringa VC.

Idag så får vi se om vi ska göra mamma o lillasyster skrik sällskap på stan eller om vi ska gå till stan innan. Tror nog att vi ska gå innan så slipper vi undan lite människor iaf.

vincent, jag o R är o handlar :€

img_0742 (MMS)

vincent, jag o R är o handlar :€


Nu är det en trött Cecilia som ligger ensa...

Nu är det en trött Cecilia som ligger ensamen i sängen medans Vincent är uppe med R. Lilleputten sov från 20-02 utan att vakna en ända gång! Men nu är det någon som är jätte pigg o inte vill somna om :/ tur att R inte är trött så han kan vara uppe med honom. Nu ska jag passa på o njuta lite av en tom sängen, även om det är mysigt att ha honom hos mig :) god natt


Tisdag

Vad fort dagarna går nuförtiden! Hinner ju knappt med att blincka så är de över. Jag o Vincent var en sväng på stan o fixade lite julklappar =) Nu är jag nästa färdig snart! Vi träffade även mamma o lilla syster skrik på stan en snabbis o det var trevligt. Nu på kvällen så tog jag tempen på lill prinsen o då hade han feber =( inte så mycket men lite... Han har varit lite kikig men efter att vi hade ätit mat R o jag så la vi oss alla tre i sängen o somnade! vaknade för 15min sen o gick upp o tog bort sminket och bloggar lite sen blir det sängen igen för mig med.

Imorron är det bli fix som står på schemat. Ska åka o köpa ett nytt däck och sen är vi i stort behov av ett nytt batteri oxå så jag måste kolla vad de kan kosta. Vill ju att den där blir rakaren ska funka så jag kan åka o köpa min en liten julgran =)







En ner bäddad Vincent i sin vagn. Han tycker om att åka vagn när han har det mysigt där inne =)





Väntan..

Nu sitter jag här o väntar på att prinsen ska vakna så han kan få lite mat o jag kan gå o lägga mig sen. Nu har har snart sovit i 5h så han borde vara hungrig tycker jag. Han rör lite på sig i babysittern så snart kanske =)

Lite träning



Lite träning för nacken =)




Men efter en stund så blir man jätte arg o vill inte mer!


Mysmåndag



Vi har överlevt natten! Men vad jag tyckte synd om Vincent i natt när han hade det så jobbigt. Nu har jag pratat med BVC och varit på apoteket o köpt näsdroppar och mer koksalt o hoppas på att det kommer att hjälpa :) Nu har Vincent o jag mysmåndag här hemma och sitter o kollar på tv o pratar.


Vilken kväll det var igår... Hade en liten...

Vilken kväll det var igår... Hade en liten kille som bara skrek o skrek o ingenting hjälpte! Han vägrade o ta bröstet o var rapig o gasig i magen. När han väl blev lugn så blev han så täppt i näsan ist o när jag skulle ge honom näsdroppar blev han hysterisk :( gjorde så ont i hjärtat att se o höra honom sådär. Nu när han har sovit så är han mycket gladare o vill leka mer än att sova. Nu ska jag passa på o sova lite medans Han är ute hos R. God natt


Trötta mammor



2 st lagom trötta mammor med sina små killar i soffan i fredgas =)


8 veckor

I fredgas blev min lilla kille 8 veckor! men det är inte förens på onsadg har blir 2 månader =P Allt har gått så fort.

Han kan nu:

- Ligga på mage o lyfta sitt huvud
- Le och göra försök till att skratta
- Pratar med mig o R på sitt egna lilla vis
- Tittar runt om sig o är jätte nyfiken
- Han sover längre på nätterna
- Han äter mer
- Han kan fortfarande ha strl 56 men det börjar bli tajt så dags att bytta upp oss =)


Lördag

Idag har varit en lugn dag =) Natten var lite orolig eftersom inte R var hemma o det kändes lite konstigt eftersom han har varit det alla andra nätter så här långt. Men Vincent o jag hade hela sängen för oss själva ;) Idag har vi varit o fikat tillsammans med Johanna och Vendela. Det var jätte trevlig att träffa en annan mamma o bara prata bebisprat med. När vi väl skulle ta oss till stan så var det ett helt tränningspass eftersom det inte hade plogat någonstans... Men fram kom vi iaf. När vi väl stod o väntade på vårat sällskap så kom min pappa o gick förbi. Jag ropade dock på honom o det var en mycket stolt morfar som såg Vincent för första gången =) Kändes riktigt roligt att han blev så glad!

Nu ikväll så har vi ätit mys middag tillsammans R o jag o bara haft det bra. Imorron får vi se vad som händer, har inga större planer direkt. Har börjat fundera på när vi ska köpa en gran, kanske skulle göra det nu i veckan =)

Rätt idol vann!!



Så rätt!


Nu har hela fredagen oxå gått! Idag så har...

Nu har hela fredagen oxå gått! Idag så har vi varit på HC med Carro o lucaz o där var vi i våran nya favorit affär panduro och den handlade vi lite gott o äta till kvällen :) sen var vi väldigt duktiga o gick hem till dom. Vi fortsatte sen när till nästa Icabutik o handlade ingredienser så vi kunnde göra Rocky road, den blev hur god som helst! Sen blev det att titta på idol där det var helt rätt som vann! Nu ligger Vincent o jag i min säng o ska sova medans R är o träffar sina vänner! God natt


Pigg som en mört! Han är klarvaken nu när ...

img_0738 (MMS)

Pigg som en mört! Han är klarvaken nu när kl är 04:15, jag är dock inte lika pigg...


Vilken slö dag

det har varit idag! Det ända som vi har gjort idag är att besiktiga bilen o det gick inget vidare... så nu har vi lite pyssel med den oxå. Skulle ha haft tvättsugan men det blev inte så. Nu ska jag o Vincent gå o duscha o mysa lite mer =)

Mys i mammas säng



Mys i min säng är en ny grej som vincent tycker om =) Jag tycker oxå om det ;)


Oj, vad man kan sova

Det blev verkligen mysigt tillsammans med Vincent förut så vi gick in o la oss i sänge o somnade där =D det var jätte skönt att få en extra timma. Nu sitter ha o sprattlar som en lite galning i babysittern o "pratar" massor med R. Nu ska jag äta lite o sen bär det av till bilprovningen.

Torsdag

God morron!

Nu har jag gett upp det här med att sova, så nu har vi gått upp o myser i soffan ist. Just nu ligger Vincent på magen o tränar lite men det var skönare att gosa med täcket så det blev inte så mycket tränning utan han somnade ist =P Jag ska passa på att plocka upp lite och försöka sortera tvätten eftersom vi har tvättsugan idag. Sen får jag inte glömma att jag ska o besiktiga bilen idag. Nu ska jag mysa lite mer med min lilla gose kille =)



Myser



Ikväll har R matat Vincent med nappflaska för första gången =) Det gick jätte bra o han tog flaskan o blev jätte arg när det tog slut! Så nu vet jag att det funkar iaf =) Tror nog att han tyckte att det var väldigt mysigt att mata honom. Nu ska jag gå o lägga mig eftersom Vincent sover för natten nu.

God natt!


Bebismagen...



I väldigt många av det mammabloggarna som jag läser så skrivs det om att man saknar sin bebis mage o jag kan inte hålla med om det alls! Jag tycker det är så skönt att han är utanför magen nu. Jag är inte ett dugg avundssjuk på de som är gravida även om det ser mysigt ut så är jag väldigt glad att det är klart. Kanske beror på hur jag mådde under tiden =P haha


Onsdag

Yttligare en dag som har gått. Idag var vi på BVC för läkarundersökning av Vincent o han fick godkännt. Han väger nu 5432g och är 58cm lång så han har blifit stora killen =) Har fått böörja plocka bort ännu mer kläder nu men på ett sätt är det tråkigt o på ett annat sätte roligt!

Efter att vi hade varit på BVC så åkte hela familjen o handlade ute på maxi för att det var dags att fylla på i skåpen igen. Nu sitter vi här o myser. Imorron ska vi besikta bilen o hoppas på att den går igenom så det kan alla hålla tummen för.


Trött...

Idag är jag väldigt trött... Vincent har varit lagom rolig inatt o inte velat sova som jag ville =/ Just nu sitter han i babysittern o myser och jag hoppas på en bätter natt då vi ska upp till BVC imorronbitti för läkarkontroll. Ska bli roligt o se hur mycket han har gått upp på en vecka.

Idag har vi iaf varit på babyproffsen med vagen o de bytte slangar i däckena så vi får se om det blir bättre nu =) eftersom det tog lite tid så passade jag på att kolla runt lite och insåg snabbt att jag skulle kunna äga hur många barnvagnar som helst =D Men en sak som jag är helt säker på är att vi ska inhandla en smidigare sittvagn till Vincent sen för att ha när vi åker o handlar o för kortare stunder.

Efter det så åkte jag o carro till HC med killarn o kikade runt lite =) Sen bar det i väg på födelsedagskalas o nu är vi hemma igen. Nu ska jag gå o lägga mig tror jag. R är uppe så vincent får vara uppe med honom ett tag.

Tisdag

Ny dag igen då. Idag ska jag o vincent på födelsedagskalas, vi ska åka o fixa vagnen o så ska vi se om vi kan hitta lite fler julklappar. Nu ska jag göra mig iordning så vi kommer iväg innan alla andra oxå ska ut på vägarna.

Julklappar

Blev inte så många julklappar inhandlade idag heller... Vet inte vart tiden tar vägen nu mer! Jo det vet jag ;) hihi all tid går till Vincent. Men det är han värd min lilla prins. Imorron ska vi åka till babyproffsen med vagen igen för att jag tror att det är punka på ett däck... tycker inte det är roligt alls =( märks snabbt om det inte är tillräckligt med luft i ett däck blir svårt att köra direkt.

Idag har jag iaf varit lite duktig och postat de resterande dopinbjudningarn så nu ska vi bara invänta svar från alla om de kommer eller inte. Måste börja ta tag i planeringen nu så att jag inte står där i sita minuten... Kommer i vilket fall som helst att bli många personer på hans dop.

Nu ska jag passa på o duscha när mitt lilla gos är med R =)

Sitter på donken med skrik o myser sen bli...

img_0731 (MMS)

Sitter på donken med skrik o myser sen blir det julklappsinhandling :)


Måndag

Sitter här o morgon myser med Vincent innan det är dags o ge sig ut på dagens äventyr. Vi ska nämligen följa med moster skrik till sjukhuset där hon ska röntga sin arm som hon bröt i sommras. Hoppas på att allt ser bra ut. Sen får vi se vad vi hittar på för bus eller om vi bara åker hem till mamma o myser. Ska försöka komma ihåg o posta dopinbjudningarn oxå idag =)

Nu ska jag gå ut o skotta fram bilen!

Underbara söndag =)

Oj, vilken skön dag det har varit. Vi har inte gjort någonting mer än att bara vara här hemma!! Jag fick till o med maten lagad åt mig idag o det var väligt skönt för en gång skull. Vincent har även lärt sig att när mamma o pappa kramas så kan man skrika lite så slutar dom ;) haha Nej, men ibland så tror jag att han förstår det o skriker lite extra =P

Nu är det dag för en film till!

Ting =)

2:a Advent



Sådär nu är min adventsljustake färdig =) Fast jag har varit tvungen att ta till drastiska metoder för att få min lilla tomte att sitta kvar. Där av tejpen över knät ;) hahah

Inatt har det inte varit någon rolig natt alls... Jag tror jag fick i mig något igår som inte var helt okej för att jaghar haft så ont i magen i natt så jag inte visst vart jag skulle ta vägen ett tag. Men nu känns det bättre iaf men är väldigt trött då Vincent inte har varit på humör alls =/ Nu sover iaf han o jag passar på att plocka upp här hemma o pyssla lite.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon bra julfilm att se =)


Julbord

     

Nu är vi hemma igen efter att ha varit på julbord tillsammans med R´s familj o det var jätte trevligt. Maten var jätte god, sällskapet var jätte mysigt o allt var bara bra =) Vincent skötte sig jätte fin hela tiden o det är jag jätte glad för. Efteråt så åkte vi hem till R´s pappa o spelade paketspelet o hade det mysigt. Hela dagen har varit jätte bra o nu är vi hemma o myser tillsammans vi 3.


Vincent

Jag har ju helt glömt bort att skriva hur stor min kille har blivit. Vi var på BVC i onsdags o då vägde han 5188g och var 58 cm lång. Kan inte förstå hur fort han växer. han använder änså länge storlek 56 men vi har börjat lite med 62 nu oxå. Känns så tråkigt att plocka undan hans fina kläder....



inte den bästa bilden men jag har tagit den med min webcam ;)


God Morgon



Såhär på lördagsmorronen =) Här har var varit vakna sen kl 08. Idag ska vi på julbord med R´s familj o ha det mysigt. Nu ska jag mysa med vincent innan jag ska börja göra mig i ordning =)


Vincents önskelista till jul o dop =)




Bilder från  babyshopen.se



Bilder från babyland.se



Bild från hemtex



Bild från Ikea





bild från iob


Fredag

Oj, vilken dålig uppdatering det har varit här! Just nu sitter jag här mätt o glad efter att ha ätit gyrospizza tillsammans med R. Jag o Vincent har precis duschat o han ligger nu o sover i babysittern o har det mysigt. Idag har vi varit hemma hos carro o lucaz  o myst. Jag o Carro passade även på att pyssla i våra fotoalmbum när killarna låg o sov.

Idag startade även bilen utan hjälp och jag är väldigt glad för det! Annars så har det inte hänt så mycket nytt. Förutom igår kväll då vi fick våran nya taklampa av mormor.



Den här fina fick vi =) Lerdal från Ikea o jag är jätte nöjd.

Snart ska jag åka hem till mamma o låna hennes babyliss I crule så jag kan locka mitt hår imorron när vi ska på julbord =) Nu ska jag mysa lite1


Mys hos Carro

img_0724 (MMS)

Mys hos Carro


Min nya frisyr



Jag är sååå nöjd med min nya frisyr =D Fick ett ryck idag när jag var på stan o gick in till min frisör o bad om en förnying och det fick jag. När jag sen möte upp mamma när jag var klar så kände hon inte igen mej ;)


Vincent roar sig i vagnen medans jag färga...

img_0719 (MMS)

Vincent roar sig i vagnen medans jag färgar håret :)


Sitter o väntar på spårvagnen då bilen int...

img_0718 (MMS)

Sitter o väntar på spårvagnen då bilen inte vill starta!!