Seg söndag

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Jag har sovit jätte länge men ändå så är jag jätte trött. Hoppas på att jag ska vakna piggare i morron och börja veckan på ett bra sätt =) På tisdag är det dags för ett nytt läkarbesök igen sen ska jag äntligen få åka till Rickard o mysa med honom. Jag längtar så efter honom.

100226

Idag har varit en väldigt lugn dag, inte gjort så mycket mer än vad jag har behövt. Tyvärr så var jag tvungen att gå ut i det hemska vädret och hämta ut yttligare mera mediciner... Nu ska jag förhoppningsvis snart bli frisk. Möte upp Emma på stan och sen bar det av hem till mig för lite mys i soffan. Mycket trevligt =) För kvällen har jag inga stora planer, pratade med hedvig förut o hon skulle då skjutsa in sin kille till stan så skulle hon även komma förbi här o hälsa på en stund. Det ska bliväldigt roligt med tanke på att det var sjuk längesen vi sågs.


Känslo fredag

Idag har det vari en omtummlande dag... Mycket känslor och tankar som växlade mellan hopp o förtvivlan...
Så domen blev Bedrest hele helgen allså inget jobb alls som det var tänkt... Så nu är det bara att vara hemma o ta det lugnt o ta hand om mig sj...

Då så



Då var den nya spegln på plats och de nya tvättkorgarna =D nu kanska jag kan få lite bättre ordning på mig ;) Kan ju alltid hoppas, haha

Älskar dig



Den har min älskade pojkvän gjort till mig =D Han älskar visst mig ;) hihi

Underbart väder

Nu när jag tittar ut genom fönstret så är det helt underbart väder ute =) Funderar på om jag ska orka mig ut en lite sväng trots att näsan rinner. Tror att det blir en lite promenad kanske kan pigga upp lite.

Pannkakor

Idag har jag gjort ett nytt försöka att göra pannkakor =P Ni som läst min blogg innan vet att varje gång jag ska göra det så går det åt H för att det bli pannkaksbullar ist, men idag =D blev det riktiga pannkakor!!! Mums va gott det var men det är fan jobbigt att laga mat när man mår illa... Men det är bara att bita ihop o göra det =) Ska snart gå till mamma o hämta monster katen från helvetet som har ställ till med massor av problem hemma hos henne...

Hörs under natten

Lillasyster 11år

Idag har jag varit på 11års kalas för min större  lillasyster. kan inte fatta att hon fyllde 11 idag känns inte som det var så länge sen hon föddes =) men nu är hon 11 och så lill gammal så det finns inte på denna jord. Hon var dock väldigt lugn o fin idag. Hon fick jätte mycket fina kläder och saker så nu behöver hon inte något nytt på länge =P På torsdag ska jag o fröken gå på stan så hon ska få välja sina presenter sj. Nu sitter jag här på jobbet och mår inget vidare alls... näsan rinner, ögonen är röda, o ryggenvärker. Nu ska ag försöka härda ut i 3½h kvar tills jag får gå hem o sova!

Die Hard




Sitter o kollar på Die Hard 3 och den är riktigt bra, I LÖV Bruce Willis =)
Yippie kay-jay mother fuckere

Garderobs rensning

Nu har jag gått lös i mina garderober och insett hur mycket kläder jag har som inte använder så nu åker dom ut =D det blev 2 stora påsar + att jag har kasta 6 par skor ( så nu har jag plats för 6 par nya ;) hihi ) Med förhopningen om att jag ska få flytta till lite störrs snart så är det aldrig fel all rensa ut och fixa!

Nu är det bästa att fortsätta ;)
Hörs sen

Trött...

Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen... låg och sov hela dagen till o från igår, social man kan vara... Vaknade till efter kl var 24 för att jag hade sovit så mycket och det var då ryket för en ny desig på bloggen kom. Efter det var det dags att kypa ner i sängen igen och jag somnade då som en stock... Tills jag blev väckt av izor som höll på att riva hela lgh... Börjar starkt fundera på hur våran framtid ser ut, lite jobbigt att inte få sova ordentligt när jag jobbar natt och är trött iaf...

Planer för våren

Jag har lite små planer på att göra om här hemma hos mig. Har hittat en jäte fin säng som jag vill ha. Har även hittat en ny byrå som skulle göra sig väldigt bra här hos mig. Har tröttnat på min malm som har jag sen tidigare och jag är inte riktigt lika förtjust i ek längre som jag har varit... Dessa är planer för våren men redan nästa vecka ska jag köpa en ny spegel på Chlli som är jätte fin. Antikvit och lite krusiduller på och kommer att göra sig riktigt bra här. Jag kan inte förstå att jag har klarat mig såhär länge utan en helfigurs spegel men nu är det på  tiden att jag skaffar en! Ska även göra slag i saken och se till att skaffa mig en taklampa till både hallen och vardahsrummet vilket inte är en dag för tidigt. Har bott här i 2år och jag har fortfarande inte satt upp det.... SKANDAL, men bätter sent än aldrig. När jag ny tittar på de sakerna som jag vill ha så ser jag ett vist mönster i utseendet och färgen ;)




Jag har även pratat med min hyredvärd om att jag gärna skulle vilja ha en 2:a så jag äntligen kan få ett sovrum skulle kännas så bra att få undan sängen och kunna inreda den på ett bätter sätt än vad jag har det nu. Hoppas på att han kan ringa om 1 månad eller 2 o säga att han har en ledig 2 =D Så ni kan väl hålla tumman för mig!

Ny design

Nu är det ny desig igen men den här gången är jag riktigt nöjd med hur den blev så nu kommer det att dröja ett bra tag innan jag gör om den igen ;)

Fredags Mys



Nu har jag fixat lite morötter och dip in för min mys kväll i soffan =) Orkar knappt att röra på mig för att jag e så trött. Skönt att vara ledig i helgen nu blir det inte några extra timmar utanför sjukhuset på ett bra tag, kanske kommer under våren...

Ha en mysig kväll!

Kort blogg uppehåll

Som nu har märkt så har det varit ett kort uppehåll i mitt bloggande. Men nu e det dags att ta tag i det igen så nu är helgen här så då blir det många inlägg =P

De senaste dagarna har varit ganska så tankefyllda och många funderingar på framtiden men det är som rickard säger att "det löser sig" och det hoppas jag verkligen på =) Så småning om så kommer det att hända mycket på bloggen men det dröjet ett tag till ;) hihi

Idag har jag inte så mycket planerat så vi får se vad dagen bjuder på!

ZzZzZz

Jag är så trött så jag håller på att dö! jag skulle kunna stå och somna rakt upp o ner just nu =S hoppas att det sista timmarna gå fort så jag kan få komma hem till sängen snart!

Mys i soffan


Izor

Han börjar bli stor nu min bebis =)



Ny design

Jaha, då var det dags igen att prova något nytt =) Tyck gärna till

Alla hjärtans dag mys



Bilden på mig är tagen påväg till mamma för lite mys, gjorde ett nytt försök idag med rosettfrisyren och det blev ganska så lyckat faktiskt =) Var jätte mysigt hos mamma och systrarna bus ville oxå ha samma frisyr som jag och sagt o gjort så fick dom det! alla var så söta med sina rosetter på huvudet.



En liten söt alla hjärtans dag present från min söta mamma =)

Mums

'


Lite citrus sallad såhär på eftermidagen när man håller på o fixa o städar =) Mums

Happy Valentine's Day

Nu är den här, den största kärleks dagen på hela året. Den här dagen är tyvärr inte den samma för mig lägre. För 4 år sen så dog min farmor i lungcancer. Hon valde en mycket fin dag att lämna oss på men nu tycker jag det är lite jobbigt eftersom Rickard fyller år idag, Grattis Älskling!


R.I.P Farmor

Rosett frisyr

Mitt första försök att göra Fokis rosettfrisyr tycker jag inte blev så dårligt är riktigt nöjd =) Lite jag ska ändra på till nästa gång men nu har jag iaf provat!





Ganska nöjd med resultatet, ska vara lite högra upp nästa gång =)


Pojkvän på besök

I torsdags kväll kom Rickard till men då var jag tvungen att gå o jobba men sen på fredag morronen så fick jag gå hem o mysa med honom innan jag somande =) Igår fredag så var det bara en mys dag med varandra och igår kväll så var det dax för honom att träffa mamma och systarna och har nu fått veta att han fick godkänt ;) hihi

Han ville väldigt gärna att jag skulle följa med hem till honom idag när han åkte hem men jag är kattvakt åt min gudkatt Nova så det gick tyvärr inte.. Hade varit roligt att förla med o väcka honom imorron med frukost på sängen då han fyller år och samtigigt myst tillsamman på Alla hjärtans dag, men det kommer fler dagar för mys tillsammans med honom.

Kram på er =)

VILL HA

Tunikor från Ellos
Tunika från Lindex
Skor från din sko
Väskor från Wedins accses
Tunikor och leggings från lindex
Skor från skopunkten


Som vanlig när jag kollar på kläder så dras jag till det som är svart det kvittar om det är sommar, vinter eller vår =P Skulle vilja ha liet nytt o fint till våren här är bara ett litet urval av vad jag vill ha ;)

11 Februari

Nu sitter jag på jobbet igen och ska jobba natt 2 av 2 sen är jag ledig. Idag så kom Rickard till mig och ska stanna ett par dagar. Måste säga att jag gick till jobbet med motvilja idag när Rickard satt i soffan och jag sa hej då till honom. Imorron så ska jag nog presentera honom för mamma och småsystrarna =)

Dags att börja jobba nu.


The show most go on - Erik Grönwall


Seg dag

Idag har varit en jätte seg dag vaknade redan vid 11 av att monster katten från helvetet väckte mig... sen var et svårt att somna om och när jag väl lyckades så väckte han mig en gång i timman. Efter att ha försökt att sova fram till kl 15:30 så gav jag upp. Jag har försökt att plocka upp lite här eftersom R kommer till mig idag. Han kommer att få vara sj här när jag ska gå o jobba ikväll men jag hoppas att han ycker att det är okej.  Nu ska jag snart äta lite mat och ta det lugnt o hoppas på att han kommer snart så jag hinner mys amed honom innan jag ska gå och jobba.

Hej så länge =)

Snart är det Alla Hjärtans Dag



4 dagae kvar till Alla hjärtans dag =) Har du någon speciellt att dela den med?

Lockigt



Idag provar jag lockigt! Vad tycker ni?

Studenten 2006



Minnen, från mösspåtagningen på student veckan 2006. Det känns som en hel evighet sen...
Men till sommaren så är det bara 4 år sen, men jag vet att det har hänt ganska så mycket i allas liv sen vi tog studenten.

Cry Me A River- Justin Timberlake



Mycket bra låt!

Avatar



Igår så var jag äntligen på bio o sågden på bio med Jos, skulle ha sett den i söndagskväll men då ringde de från jobbet o undrade om jag kunde jobba o snäll som jag är gjorde jag det! Men åter till filmen. Jag tycker att den riktigt bra och väl gjorde men som i alla filmer som det är med animerat i så finns det lite missar. Under filmen igår så slog det mig att det måset vara se det är om man tar LSD med alla dom fina färgerna och blå, stora varelser går runt oc sen helt plötsligt är det vanliga männiksor igen... bara en tanke sådär ;)

Nu ska jag sitta o mysa lite i soffan o sen blir det nog ett inlägg till!

SOVA!!!

Nu ska jag äntligen få krypa ner i sängen o sova efter en lång o lite så kaotisk natt på jobbet! Måste dock säga att jag är lite stolt över mig sj som kom på hur vi skulle lösa våran platsbrits för stunden iaf =) Få se om det blir någon bio ikväll med jos, ska o träffa mamma o lilla syster bus oxå!

Go natt med er!

Inte riktigt enligt planerna

Min kväll blev inte riktigt som jag trodde, jag hade nämligen bestäm att jag skulle gå på bio och se Avatar men så blev det inte, utan nu sitter jag på jobbet igen o jobbar min 4:e natt den här veckan. Men det går ingen nöd på mig. Nu e jag inne i det så nu skulle jag nog kunna jobba några nätter till. Så nu är det bara att jobba.

Club Aqua





I år ska jag verkligen satsa på att jag ska få gå, det är gryma Dj som kommer bl.a Donkey Rollers och DV8 =D

Fixar stund

Nu har jag nyligen vaknat och kände att det var dax att ta tag i saker som jag skjutit upp förlänge =P så nu har jag fixat i ordning en ordentlig ljuslåda där jag kan ha alla min lyktor och ljus som jag inte använder. Har även rensat i mina andra förvaringslågor som jag bara hade massor av skit i. Nu ska jag gå o göra mitt potatis mos och sen ska jag ta ledigt en stund.

Hej så länge!

Lördags mys på jobbet



Såhär ser mitt skrivbord ut inatt, cola o godis för att mys till det lite =)

Ny vaken

Nu har jag vaknat för ca 15min sen. Sovit riktigt bra faktiskt men jag har inte drömt lika roliga saker dock, tur att det bar är en dröm som man kan vakna upp ur =) Emma ringde nyss o sa att det skulle ha lite mys hemma hos Jos ikväll. Så snart ska jag gå dit o träffa dom o snacka lite skit ;) Sen blir det att gå o jobba natt 3 av 3 sen e jag ledig tills på onsdag natt =D Nu ska jag ta i tu med all min rena tvätt innan jag ska göra mig i ordning o gå till Jos=) kommer lite bilder sen!

Puss på er

Förlossningskliniken

Nu har jag kollat på 3 avsnitt av förlossningskliniken från USA, det är ett riktigt bra program! Efter ett tag kan jag komma på mig själv med att sitta o spänna magen för att hjälpa de som ska ha barn =P Något som e väldigt intressat med programet är att man få lära sig om väldigt många olika diagnoser som finns, och hur man åtgärdar det. Detta väcker bara tillbaka min dröm om att bli barnmorska.

Nu är det dax att börja med morgonensarbete och sen är det äntligen dax att gå hem och SOVA =D

Söt ;)



hihi, visst e jag söt ;) ser ut som en liten grästomte =P

Blää..

sitter här i soffan nu har har så sjukt ont i magen...
Jag ska vara på om 1½h o jag vet ärligt talat inte ur det ska gå.... just nu kan jag int sitta ordentligt eller slappna av =( hoppas att släpper av väldigt snart!


Mys med hjärtat

Igår så åkte jag till V-vik för att träffa mitt hjärta. Kändes som en evighet sen jag träffade honom fast det inte var det. Var bara en vecka sen, nu kommer det tyvärr att dröja ganska länge tills jag få träffa honom igen. Måste ju bara säga att jag tycker att det är lite jobbigt med distans förhållande för att man har så mycket som man måste ta igen. Det blev en sen natt med det är det värt att få sova lite för att få vara med honom =)




Kommer att sakna dig gubben! <3

Under construction



Jag ska försöka få till min blogg precis som jag ha den men det är så sjukt svårt!! hoppas på att snart kunna presentera min ny "vår"blogg för er, sålänge får ni stå ute med den ljusa desigen som är just nu. Vill ha en blogg som verkligen representerar mig!!

Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt åt systrarna bus o det gick jätte bra. De lekte inne på sina rum så det var väldigt lätt. På väg hem från skolan idag så fick jag en snöboll kastade på min o det gör inget men jag bara tänker på alla som e mindre än jag o kanske får ont. Måset ju säga att barn o ungdomar idag har absolut ingen respeket alls för det som är äldre!

När vi väl kom hem sen så var det bara att laga lite mat åt de små hungriga djuren. Sen kände vi oss sugna på lite mer så då gick jag o köpte lite blåbärspaj o valijglass o gud va gott det var!  Sitter nu här i min soffa o försöker att få min katt att fatta att det inte är okej att hoppa på dataskärmen ( men han e nog riktigt trög tror jag)

Imorron e det återigen dax att gå till läkaren med mina öron o sen vad han nu ska hitta på. Sist fick jag en vecka på mig att få bort vätskan men det klickar fortfarande när jag äter o sväljer så att det har inte gått något vidare alls... Efter det så åker jag till V-vik för att träffa mitt hjärta =)

1 Februari

Idag har det gått en hel månad redan på det nya året! Idag har jag gjort allt annat än att ligga på lat sidan. Gick visserligen upp vid 11 men sen ar det varit full fart hela dagen. Åkte och handlade på City gross och Maxi, sen var det hem o sortera min tvätt och stoppa in första maskinen. Sen kunde jag inte sitta still, så då bytte jag om o gav mig ut på en powerwalk och under den så passade jag på att gå o köpa min bussbiljett till västervik på onsdag =) sen var det bara att gå em o bytta tvätt. Efter det kom jag på mer saker som jag hade gkömt att hanlda så det var bara att ge sig ut igen.

Min lillebror ringde och undrade om an kunde låna min konservöppnare för att han inte hade någon =P vet jag vad han ska få ;) han passade även på att busa med Izor lite oxå. Har även hunnit med att äta lite mat också. Nu sitter jag i soffan o tar det lite lugnt innan det är dax att gå ner en sista gång o hämta upp det sista.