Lördag

I natt har jag fått sova reletivt många timmar. Jag känner mig faktiskt utvilad så det känns bra. Nu håller jag på att plockar upp här hemma, tvätta och försöker att roa lillprinsen samtidigt med nu sover han iaf så nu ska jag passa på att måla mina naglar inför kvällen o hoppas på att jag kommer i väg på Halloweenfest hos Jos.

Jag har även förberett med att pumpa ut lite mat så R har här hemma om det skulle bli kris när jag är borta. Nu ska jag hänga tvätten o sen ska jag ta tag i mina naglar o hoppas på att jag hinner med det innan lillprinsen vaknar igen.

Här kommer även en bild med utvalda presenter som Vincent har fått. Vi tackar så jätte mycket för det han har fått o säger att det kommar att komma till stor användning =)



Detta är bara några av alla grejer han har fått!


Jaha, då var man vaken igen. Nu har lillep...

Jaha, då var man vaken igen. Nu har lilleputten ätit lite igen o nu är han med pappa o får en ny blöja :) tycker verkligen att det här med mobilbloggande är as bra dock blir det ju inga långa inlägg med det blir iaf något. Nu kommer det tillbaka så nu är det dags för mer mat! ;)


Kärlek! Jag har just matat mitt allt o då ...

Kärlek! Jag har just matat mitt allt o då satt jag o lyssnade på kärleksvisan. Kunde inte hålla tårarna tillbaka, jag älskar denna lilla människa så enormt mycket trots att jag bara träffat honom i 2 veckors tid, men jag älskar honom över allt annat!! Nu ska jag försöka sova lite, god natt igen ;)


Ligger här i sängen på hel spänn nu för at...

Ligger här i sängen på hel spänn nu för att lillprinsen har sovit sen kl 20:30 ungefär så han kommer väl att vakna när som helst o vara hungrig. På ett sätt ångrar jag att jag inte gick o la mig samtidigt som honom. Eftersom jag inte gjorde det så fick jag lite kvalitets tid tillsammans med R. Mitt humör de senaste dagarna har inte varit allt för roligt men jag kan inte lägga skulden helt på mig själv heller... Det finns någon som hjälper till med det oxå! Nu är det någon som rör på sig i spjälsängen så vi får se hur länge det dröjer innan jag får sällskap av min lilla prins :) God natt så länge!


Mammas lilla badnymf :)

img_0600 (MMS)

Mammas lilla badnymf :)


Eftermiddags mys <3

img_0592 (MMS)

Eftermiddags mys <3


Det här med nattammning måset jag säga har...

Det här med nattammning måset jag säga har blivit väldigt smidigt med Vincent. Han vaknar till o letar efter tuttar som en galning. Sen äter han jätte bra med bra tid imellan målen 3 1/2- 4h. Det jobbigaste med att amma överhuvutaget är att man svettas som en galning, helt sanslöst hur mycket det bli. Nu måste jag sova mesans han sover, vi ska ju upp snart!


Lite dårligt med bloggande här just nu.. M...

Lite dårligt med bloggande här just nu.. Men våra dagar ser rätt så lika ut o det händer inte så mycket. På em idag har Vincent o jag varit på babyproffsen o tittat på mobil till sängen o en leksak till vagnen men hittade inget som tilltalade. Köpte äntligen en spegel till bilden så jag kan se honom när jag kör. Sen var vi o handlade o tittade på lite kläder till honom men jag köpte inget för att jag blir osäker på vilken storlek man ska köpa... Imorron får vi besök av Elina o det ska bli jätte trevligt :) Nu är det dags att mata puttisnutten igen o sen hoppas på o få sova. God natt!


Onsdag

Oj vad bortskämd jag har blivit i natt. Vincent har sovit jätte bra, ätit vid kl 03 och 07 =) sen så låg han i min säng o sov till kl var 10. Sen blev det mer mat o sen passade jag på att åka o handla lite fika eftersom R mormor o morfar skulle komma hit o titta på lilla prinsen. Vi tackar oxå så jätte mycket för presenten han fick.

Nu sitter jag här o funderar på om jag ska ta mig iväg o handla lite o sen ska jag till babyproffsen o köpa en spegel tillbaksätet så jag kan se Vincent när jag är själv i bilen och så ska jag även passa på att reklamera regnskyddet till vagen eftersom det gick sönder första gången jag skulle sätta på det... Tycker att det ska hålla för lite fler gånger än så =P

Även om jag har fått sova så tar jag det väldigt lugnt idag o inte springer runt o gör en massa saker här hemma o tar rådet som jag fick igår på BVC att ta det lugnt.

Nu är det någon som kallar på min uppmärksamhet.

Ting!

Kvällsmys med lillprinsen :) snart dags at...

img_0583 (MMS)

Kvällsmys med lillprinsen :) snart dags att sova för imorron får vi besök. God natt!


Tisdag

Nu är vi hemma igen =) Allt gick bra på BVC o fick en jätte trevlig bvcsköterska. Lillprinsen har gått upp nästa 400g på en vecka så mat har jag så nu väger han 3718g o är 53cm lång o huvudet hade vuxit med 1cm så det är nu 36cm. Vet inte om han riktigt var 53cm men det såg ut så, men vi får se nästa vecka igen när det är dags.

nu ska jag mysa med lillprinsen o sen ska jag försöka laga lite mat.

Hörs sen!

På väg till BVC :)

img_0579 (MMS)

På väg till BVC :)


God morron :) natten har varit jätte bra s...

img_0572 (MMS)

God morron :) natten har varit jätte bra så idag är det en pigg mamma som skriver bortsett från huvudvärken. Snart dags att börja dagen, allt tar ju lite mer tid när man ska i väg någonstans. Ska bli spännande att gå till BVC o hur stor han har blivit :) hoppas att han har gått upp lite sen sist. Tittade nyss ut genom fönster o det ser riktigt kallt ut ute idag. Så mycket kläder blir det sen. Ting


Sista magbilden





Sista magbilden jag tog bara 15 min innan vi åkte till förlossnigen.



Magen 10 dagar efetr att lillprinsen kom. Alla kilon jag gick upp är nu bort =D Det blev en total viktuppgång på 10kg o som sagt nu är allt bort så nu hoppas jag bara på att kunna ta några flera kilon ;) Hoppas på att bäckenet stabiliserar sig snart så jag kan ut o gå mer än vad jag kan nu!


Måndag

ojojoj, jag trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut. Men nu är det inte långt kvar iaf. Lillprinsen har varit en lång stund hos mormor idag. När jag väl kom för att hämta honom så hade jag läckt genom amningsinläggen genom linnet och min tjocktröja =P så då var det bara att mata honom tills han inte orkade mer.

I natt hoppas jag verkligen på att han kan sova en liten stund i sin egna säng så jag oxå skulle kuna få sova några timmar iaf. Natten som var så låg han mesta dels på mitt bröst för att det var ända stället han var nöjd på... Nu ligger han på ammningskudden i soffan o sprattlar lite o hoppas väl att det ska trilla in en tutte i munnen snart =P

Imorron ska vi till BVC, ska bli spännande o se hur mycket han har gått upp o om han har gjort det. Nu ska jag passa på att duscha medan han är nöjd.

Ting!

Inte god morron... Natten har varit jätte ...

Inte god morron... Natten har varit jätte jobbig, lillprinsen har inte velat legat i sin egna säng utan ska bara vara i min eller på mig... Slutade med att jag halv satt upp i min säng med honom på bröstet då sov han några timmar o jag sov oxå lite... Idag blir det definitivt att sova på dagen så jag ska orka. Nu ska jag vila ett tag till innan det är dags att gå upp. Ting!


Nu tycker jag synd om mig själv! Jag har j...

Nu tycker jag synd om mig själv! Jag har jätte ont i huvudet o det har satt sig bakom ena ögat... Lillprinsen sover iaf så nu ska jag oxå försöka med det. Imorron har vi en viktig tid att passa på fm så jag har nu försökt o planerat så gott det går när man har en bebis så jag hoppas att vi hinner! Jag har även skickat ett grattis SMS till min pappa ikväll där jag även talade om att han hade blivit morfar så nu får vi se om han hör av sig... Nej nu ska jag o min huvudvärk gå o sova! God natt


Lite bilder från helgen



Mamma o lillprinsen =)



Jag kan inte tro att det här är min lilla familj. Det är så mycket kärlek! Jag älskar mina killar så mycket!



En bild från mys duschen med prinsen igår. Var jätte mysigt att duscha med honom så det blir våran nya grej =)


Lördag

Ett snabbt inlägg innan jag går o sover. Idag så har vi inte gjort så mycket, lillprinsen o jag var nere på stan en kort sväng o tittat på lite kläder till min men hittade ingen som föll mig i smaken alls... Det är så mycket roligare att köpa kläder till honom ;)

Lyckade oxå färga några av hans små vita bodys idag så nu är de mer benvita än kritvita som de ska vara... jag är väldigt ledsen övr detta men det finns inte så mycket att göra nu...

Idag när jag skulle använde regnskuddet till va´gen för första gången så gick det sönder.. så imorron blir det att åka o reklamera de för att jag tycker att det ska hålla för mer än en gång!

Annars så har dagen bara beståt av mys. Lillpirinsen har haft barnvakt för första gången ikväll. Han har varit med mormor i 2½h så jag skulle kunna få vila lite o umgås tillsammans med R. Jag kände ingen när de gick men efter 35 min så tyckte jag att han hade varit borta alldeles för länge men sen var han borta en stund till o det gick ju bra. Men nu kommer det att djöja till nästa gång!!

Har även hea veckan försökt med att han ska få disch tillsammans med mig men det har inte passat någon kväll men idag så blev det äntligen av. O det var mycket bätter än att bada, så nu blr det dusch framöver.

Nu måste jag springa för att det är någon som "ropar" på mig!

God Natt! 

Eftervärkar from hell!!! Vad det har gjort...

Eftervärkar from hell!!! Vad det har gjort ont i natt... Det spelar ingen roll o han har ätit eller inte utan de har kommit med jämna mellanrum o de är allt annat än skön allså! Det var en grej att ha värkar med honom för så får man något för det men nu... Nu får man bara ont! Hoppas verkligen på att de avtar snart så jag kan bli trevlig igen ;) haha Nej nu är det dags för frukost för lillprinsen :)


Blä, vilken tråk natt! Än så länge har jag...

Blä, vilken tråk natt! Än så länge har jag inte sovit alls men lilla prinsen har sovit 1h åt gången o sen vaknar han o jätte ledsen o vill inte ligga själv i sin säng... Just nu sitter jag med honom på bröstet för att han ska somna i lite djupare med då ligger han o " håller" andan ist :/ nu e det dags att väcka R igen för att byta blöja ;)


Fredag

Jaha, nu har vi haft prinsen här hos oss en helg vecka o tiden bara springer i väg! Jag kan knappt tro att det bara har gått en vecka... Dagen började med att Carro o Lucaz kom på beskö o vi avhandlade allt som har med bebisar o göra o mycket annat också =) Det slutade med att vi satt tysta o bara tittade på varsin bebis o njöt av att de äntligen är här! Måste sett roligt ut =P

Idag har även lillpirnsen o jag varit i väg o handlat tillsamman med mormor, för att jag har gåt o blivit spelänka igen... Men han har faktiskt gått o bytt blöja när jagh ar bett honom om det.

Nu ikväll så har R o jag ätit lite tacos o myst tillsammans. Lillprinsen fick ligga i vagnen bevid mig i köket för att han var orolig. Så imorron ska jag hem till mamma o hämta bebysittern så vi kan ha den o ha honom i om han är vaken när vi ska äta.

Jag glömde ju helt bort att lägga upp bilder på de fina sakerna som lillprinsen fick av sin farmor o hans fastrar igår nä de var här o träffade honom för första gången. Hans små kusiner var farsinerade av hur liten han var. Imorron ska jag göra ett nytt försöka o lägga upp bilder på alla hans fina saker =)

Nu ska jag äta lite mer godis o sen ska jag hoppa i säng för att jag känner att jag är uppe på övertid!

God natt o sov gott!

Lite dårligt med uppdatering här i blogg...

Lite dårligt med uppdatering här i bloggen Just nu... Även om det finns tid så finns det mycket annat att lägga den på. Men kommer lite bilder o mer uppdatering senare. Nu ska jag mata lillprinsen o sen ska jag sov liter mer :)


Mammas lilla charmtroll

  

Det här är kärlek :)


Onsdag

Nu har vi varit vakna en bra stund här hemma eftersom det skulle göra en garantibesiktning på lägheten för att se att den ska hålla den standarden vi skrivit på kontrakt för. Så det ringde på dörren vi 8 som tur var så hade lillprinsen redan vaknat.

Jag tycker riktigt synd om min lilla prins som har gått o blivit jätte röd i rumpan. Han skriver så det gör ont i hjärtat när man ska byta på honom. Nu ligger han o sover naken på ett kissunderlägg i sängen med en stor skön filt på sig så att han få lufta rumpan så att det röda lägger sig. Ska även passa på att prova nästa blöjmärke o se om det har något med saken att göra.

Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen o sen ska jag försöka plocka upp lite här hemma, För i EM så kommer Jos hit o ska träffa prinsen =)

Rolig grej



Här i Norrköping så finns det en stor tavla där de sätter upp färgade nålar, en för varje barn som föds. Där den röda pilen är det är Vincents nål =)


Förlossnings berättelsen

Jag vet ju inte riktigt hur jag  ska skriva det här, jag skriver så får vi väl se hur det blir =)

Det började med att jag vaknade på natten den 14/10 av att vattnet gick, eller snarare att jag trodde att det gick. Fick även då en liten sammandragning , funderade inte så mycket mer på det utan gick upp på toaletten o tittatde hur det såg ut. Sen ringde jag förlossningen o pratade med dom o de tyckte att jag skulle avvakta tillsvidare. Vi fick en tid för undersökning på förlossningen vid 09 på morgonen för att ta treda på om det var vatten avgång eller inte. Vilket de kostaterade att det hade gjort, jag hade bara några enstaka sammandragningar då o vi fick åka hem i väntan på att det skulle hända något mer.

Väl  hemma så försökte jag att sova lite med det gick inget vidare, utan jag låg i sängen o kollade på alla serier jag kunde komma på o bara tog det lugnt. Sammandragningarna till tog under dagen o jag  hade mycket sällskap i sängen av  min vetekudde. Duschade  5 gånger  för att lindra värkarna. 

När klockan började närma sig 18 på kvällen så kände jag att det började bli väldigt jobbigt att vara hemma o jag ringde då igen o pratade med förlossningen o de sa att vi var välkomna när vi kände för det. Jag ringde till mamma o bad henne komma o hämta oss så att vi kunde få skjuts upp till förlossningen.



Väl på förlossningen så fick vi komma direkt in på ett förlossningsrum och vi träffade då en jätte trevlig BM som kopplade CTGkurva på mig för att kontrollera värkarna. De var då fortfarande oregelbundna,  men det fanns där.  Det blev bestämt att vi skulle stanna kvar, så R ringde mamma så att hon kom med sakerna och R kunde hämta dem vid entrén till förlossningen. Efter kontrollen av värkarna så bestämde jag o BM att jag skulle prova att ta Alvedon och Dexofen för att se om smärtan kunde bli bättre och jag skulle kunna få vila lite. Då var klockan runt 19:30. R och jag tog det lugnt inne på rummet o andades igenom några värkar.

Vid 20:30 så sjönk lilla prinsens hjärtljud väldigt o då fick jag snabbt lägga mig på sidan för att lätta trycket på kroppspulsådern, jag blev då undersökt för första gången den kvällen och det visade sig då att jag var öppen 5 cm. De satten en skalpelektrod på hans huvud så det skulle ha bättre koll på hans hjärtslag. Blev förstås väldigt rädd när hjärtljudet sjönk, men på samma gång väldigt lättad när jag fick reda på att allt var som det skulle. Eftersom jag fick veta tidigt i graviditeten att jag hade GBS så fick jag  intrevenös antibiotika för hans och min skull. 

Sen började vi prata lite om smärtlindring och jag har tidigare provat akupunktur och tyckt att det hjälpt, så de satte nålar på mig och det hade god effekt en liten stund, tillsammans med en varm handuk så var det ännu skönare.  Tiden rullade på och värkarna blev mer intensiva och det började att göra mera ont. Så jag provade lustgas men tillsammans med värktabletterna som jag hade fått innan så blev jag sjukt yr i huvudet och inte på ett bra sätt, så jag provade på 2 eller 3 värkar sen ville jag inte mer, pågrund av hur yr jag blev.

Under tiden så hade nattpersonalen hunnit att börja sitt pass.  Jag provade att stå på knä, och försöka stå upp i gångbordet, men det gick inte för att jag hade så ont i bäckenet o det blev inte bättre under själva förlossningen.  Sen föreslog BM att jag skulle sitta på en yogaboll så att hans huvud skulle kunna tränga ner i bäcknet mer, för att det gjorde inte riktigt det innan. Bollen var skönt en kort stund sen blev det bara sjukt jobbigt men R satt bakom mig och hjälpte mig att göra den rörelsen man skulle göra och det gav tillslut resultat. Men det var då inget skönt alls sista stunden på bollen.  Tyckte tillslut att det var ett mycket dåligt förslag att sitta där på. Jag kom tillbaka upp i sängen och det började göra mer och mer ont. Trycket neråt var nu ett faktum, men det hade funntis där sen ca kl 23 men vid 00:30 så var det riktigt jobbigt. Dessutom så började det att bli mycket glesare mellan krystvärkarna så det kom en läkare och tyckta att jag skulle få värkstimulerande dropp och de sattet det och det gav inte så mycket resultat så de höjde och höjde hela tiden. En sak jag kan säga är att det kallas ju inte ”ring of fire” för inte!! Det brände något enormt när huvudet stog i öppningen o eftersom krystvärkarna var ganska så glesa så kändes det ännu mer.  Men efter 22 min effektiva krystvärkar så kom han ut. Det var en helt underbar känsla när de la upp honom på bröstet och jag fick se honom första gången.

 När moderkakan väl skulle ute så gjorde det inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra men det var ju inte skönt alls. Något som där emot inte var skönt alls var att bli sydd… Det var värre än att föda fram honom! När hon la bedövningen och stack en nål där nere så kände jag inget men när hon höll på med sina fingrar och när hon skulle sy så var det fruktansvärt.  Men det var ju tvunget till att göras…

Sen skulle jag försöka ta mig upp och duscha och gå på toaletten för första gången efter att han var ute och det var lättare sagt än gjort.  Det var väldigt skönt att få dusch med också väldigt jobbigt och jag blev jätte yr i huvudet. När BM och R väl hade hjälpt mig tillbaka så hade jag tydligen ingen färg kvar i ansiktet men återhämtade mig efter en stund i sängen.  Vid 04 så var det dags att gå in till BB o få sova lite.

Det blev inte många timmar den natten men jag klarade mig iaf av alla hormoner som fanns i kroppen. Vi stannade kvar tills lördag efter lunch för att jag inte fick gå hem före 1½ dyng efter förlossningen med tanke på min GBS fick jag veta nu i efterhand. Vilket var väldigt skönt.

Jag tror jag har fått med allt som hände men med så mycket känslor o andra tankar som fanns så kan jag säkert ha glömt något =P


19 Oktober

Igår så var det magiska datumet. Beräknad förlossning men det var ju inget datum som jag längre väntade på eftersom lilla prinsen redan är här =) Det är så skönt att han kom några dagar innan det var dags. Nu efteråt så är det skönt att han kom innan för att jag slapp alla frågor om han hade kommit och om det inte var dags snart.

Nu sitter jag här i soffan o bara tar det lugnt. Idag är det inga måsten alls som gäller utan vi ska bara vara hemma o ta det lugnt har jag tänkt. Kanske behöver tvätta lite för att jag förstår inte hur tvättkorgen blir full så fort =P

Nu ska jag passa på o försöka få ihop en förlossnings berättelse =)

Första gången för allt!

   

En mycket Stolt mamma o papppa ute på första turen med barnvagnen =) Så mysigt att äntligen ha någon att lägga ner där!



Här badar Vincent för första gången. Var inte alls så uppskattat som jag hade hoppats på men det är snart dags för ett nytt försök o hoppas på bättre resultat då =)


Lite nattbloggning ;) Nu har lillprinsen f...

Lite nattbloggning ;) Nu har lillprinsen fått mat o ren blöja x flera så nu hoppas jag på att sova några timmar igen. Även om vi inte gjort så mycket idag så har dagen gått fort. Vi har haft besök av en väldigt stolt farfar o "plast farmor" idag :) Jag o R har även varit ute på våran första lilla promenad med barnvagnen :D den blev inte lång men kände att jag ville ut o röra lite på mig iaf.


Nu är vi hemma =)



Nu är vi äntligen hemma =) Just nu sitter jag här i soffan o har tagit några minuter framför datorn medans lill prinsen ligger brevid mig o är njöd med livet. Känns så konstigt att han äntligen är här hons oss nu. Vi har längtat så länge på honom!

Imorron ska jag se om jag kan lyckas o få till en förlossningsberättelse medans man kommer ihåg lite ;)
Nu ska jag gå o fortsätta o mys!

God natt med er!


Lite mys i väntan på att få åka hem :)

img_0560 (MMS)

Lite mys i väntan på att få åka hem :)


Nu är våran lilla prins äntligen här :) ha...

img_0554 (MMS)

Nu är våran lilla prins äntligen här :) han kom 01:02 den 15/10-10. Vägde 3540 o var 50 cm lång. Allt gick väldigt fort när vi väl kom till förlossningen :)


14:45

Det fortsätter med värkar som inte blir tättare med de blir starkare... Börjar nu att kännas mycket mer o man får påminna sig själv att andas... Just nu försöker jag att fokusera på vad jag får ut av att ha ont just nu, jag får den bästa belöningen man kan få!

Dock känns det inte som om det går så mycket framåt när de inte blir tättare men jag hoppas att det gör någon nytta iaf. Skulle så gärna vilja sova en stund men det är omöjligt just nu. Så nu blir det att fortsätta att titta på Grey´s o hoppas på att det snart är dags.

Hemma igen

Då var vi hemma från förlossningen o det är verkligen på gång nu =D Det är vattenavgång med lätta värkar. Så nu är det bara att motionera på här hemma o hoppas på att det tar fart. Men även om den inte kommer idag så vet vi att tills på söndag så kommer vi få en bebis! Hoppas innerlig på att det blir ikväll/natt.

Fortsättning följer

Uppdatering

Jahopp, timmarna rullar på med sammandrgningar o att det sipprar vatten. Vi ska åka upp till förlossningen rill kl 09 för en kontroll om att det säkert är vattenavång o sen bedöming av om det har startat... Just nu känns det inte så hoppfullt men jag hoppas på att jag har fel o att det blir en bebis under dagen.

Detta inlägg tog en stund att skriva då jag var tvungen att andas mig igenom en sammandragning oxå =P

Fortsättning följer

Nu är det NOG dags ;) vattenavgång vid 03 ...

Nu är det NOG dags ;) vattenavgång vid 03 o regelbundna sammandragningar sen dess. Hoppas verkligen på att det är dags nu!! Fortsättning följer :)


De första är klara :)

img_0551 (MMS)

De första är klara :)


Muffinsbak pågår :)

img_0550 (MMS)

Muffinsbak pågår :)


Onsdag

Nu ger jag upp! Orkr inte ligga i sängen mer o bara titta upp i taket... Jag är så trött i kroppen o huvetet så det känns som om jag skulle kunna stå upp o somna, men lägger jag mig ner så försvinner känslan direkt. Idag tror jag nog att det blir en tupplur mitt på dagen så jag orkar med det här.

Får se hur det blir med bakandet idag... Hoppas jag kan hitta mer energi till EM.

Nu då?

Nu sitter jag här vaken i soffan o kan inte förstå varför... Jag tycker verkligen inte om att vara vakem mitt i natten utan anledning!! Det är för många timmar kvar innan det är dags att få upp. Jag vill ju bara få sova. Det har inte blivit speciellt många timmar nu i natt. Men känns i kroppen som jag har en oro som infinner sig mer o mer som jag inte riktigt kan hantera =/

Blir smått galen på R oxå som hoppar runt som en galning i sängen i natt, det stör ju inte mindre. Just nu drar det väldigt att hämta min täcke o ligga här på soffan, men det är så dumt o göra eftersom soffan är så mjuk så kommer jag få så ont!...


Nu vet jag!

Jag har ju glömt o lägga upp bilder på hur det blev här i lägheten efter den blev tapetserad. det ska jag försöka att komma ihåg att göra imorron =)

Tisdag 12/9

Yttligare en dag o ingen bebis... =( Idag var jag hos BM o magen hade växt 1 cm sen sist min jag hade gått ner ett 1kg. Så det blir inte många kilo o bli av med sen ;) Iaf så hade huvudet sjunkit ner rejält nu så att förhoppningsvis så är det på gång snart. Men jag har en bokad tid nästa vecka o veckan där på oxå så jag hoppas verkligen inte på att jag ska behöva använda dom!!

Annars idag så hade jag besök av Jenny här på fm o sen så bar det i väg till Carro o lucaz. Så idag har jag lyckats vara lite social igen =P Imorron ska jag förhoppingsvis orka ta i tu med att baka mina muffins som jag tjatat om så länge ;) Annars finns det inte så mycket annat att göra än att bara vänta på att det ska hända något.

Blä, just nu känns Livet rätt hopplöst...

Blä, just nu känns Livet rätt hopplöst... Idag har jag ätit 3 st satsumas o det får jag sota för nu... Det klirar så att jag kan bli galen o fram tills nu har inget hjälp av allt jag har provat :/ nu är mitt hopp mina klådstillande tabletter! Dessutom är jag på ruskigt dårligt humör o det känns som att jag kommer att vara gravid förevigt o att det aldrig ska bli min tur! Nu hoppas jag på att somna snabbt så att det kan bli en ny dag! god natt....


Pannkakor =D



Idag har jag äntligen lyckas at göra hela pannkaoro o inga pankaksbullar som det brukar bli =P känner mig riktigt stolt! Ingen bebis inom sy håll här heller... Kvittar hur mycket jag plågar min stackars kropp med att rör på mig så händer det inget! Imorron är det dags för BM igen o mäta magen o se så allt är bra. Ska prata lite mer om det här med ett läkarbesök nu o se om det fortfarande finns möjlighet till det. Skulle verkligen vilja det så jag iaf kan få prata med en läkare o bli undersökt o se om det är på gång eller om det bara är snällt att vänta...

Får se hur det går imorron.


Just nu sitter jag hemma hos mamma o har f...

Just nu sitter jag hemma hos mamma o har fikat lite :) mycket trevligt. Annars så har inte dagen bjudit på så mycket. Var en sväng på stan o köpte 3 st bodys till lilla monstret då jag insåg i går när jag plockade med kläderna att jag hade mycket byxor men nästan inga överdelar :P så nu känna det lite bättre på den fronten. Var även på jakt efter en barnvagns leksak men hittar ingen neutral så det blir väl att skaffa en när den väl är ute. Nu ska jag parkera mig i soffan igen. Ting


Fy fan! Känner mig så otymplig så det är h...

img_0548 (MMS)

Fy fan! Känner mig så otymplig så det är hemskt! Kan knappt vända på mig i sängen alls, hittar aldrig en ställning som änns är okej att ligga i för att det bara gör ont överallt... Tar pandil innan jag går o lägger mig för att det ska vara okej att kunna somna! Nu tycker jag att det är hög tid att bebisen kommer ut så jag förhoppningsvis får det bätter snart!  Nu är det over and out från valrossen! Go natt...


Magen vecka 39 (38+5)



Så här ser magen ut nu, tycker kanske inte att den har blivit så mycket störr emen det har blivit betydligt mycket tyngre att bära runt på. Blir mycket snabbar trött i benen o i ryggen. Nu om dagarna håller jag ju igång som aldrig för! Vill ju att de lilla monstret ska komma snart!


Nähä, ingen bebis idag

Här blir det då ingen bebis! Nu har jag stökat runt här hemma hela kvällen men det händer ändå inget! Jag har nu precis tittat på alla mina andra stackars bebisar som ligger nerpackade i min garderob... ( det är mina skor jag pratar om) ;) Just nu känns det som om jag aldrig mer kommer att kunna gå i dom igen. Var även tvungen att prova en av mina partyklänningar. den kommer jag kunna ha igen utan problem om jag inte går ner sjukt mycket i vikt.

Nej, nu ska jag gå o störa R som sitter vid sin dator! =P

Wall Deoc



Idag så är jag på riktigt pimp humör =P Så nu har jag fixat till väggen i hallen med en riktigt snygg Wall Deco.


Pimp My Ugg´s



Sådär ja! Nu har jag pimpat mina uggs ;) Blev med en liten rosett o lite bling-bling =D Riktigt nöjd blev jag iaf. Får se om jag ska inviga de senare o dra med R ut på en promenad. Idag ska jag göra alla knep jag har hört om att få igång förlossningen. Så om ni har några bra så säg till!!


Söndag 10.10.10

Idag är det dag för al klämat ut bebisen bara för att den ska få ett häftigt person nummer =P Men känns inte som det blir någon bebis idag heller. Nu ska jag klä på mig o sen ta en tur o handla lite saker så jag äntligen kan ta i tu med att baka mina muffins som jag hra försökt göra ett bra tag nu!

Vi får väl se om det blir några bakade idag =P Annars så står det inte så mycket på schemat mer än att försöka återställa här hemma efter renoveringen.


Lördag

den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... jag återkommer imorron!

Vrålåket är hemma =D



Idag var den efterlängtade dagen =D Nu är vagnen äntligen hemma så nu är allt fördigt för att det lilla monstret ska titta ut =) Har dock inte tagit av plasten på handtaget eller tagit upp bytväskan ur förpackningen om det skulle vara något. Är riktigt nöjd med vagnen o färgen men det ända är att vi har en så liten bil då det är väldigt svårt att få plats med den. Men det får helt enkelt gå ;)


Jahopp, då ligger jag här i sängen o ä...

Jahopp, då ligger jag här i sängen o är vaken o kan inte somna om... Mår illa så jag tror jag dör snart o bebisliten håller på att bökar runt där inne... Hoppas verkligen att jag ska få sova snart...


Usch, ligger nu i sängen men det hemskt t...

Usch, ligger nu i sängen men det hemskt tryck över lungorna som verkligen inte vill släppa av... Jag vill inget hellre än att sova just nu! Har balkongdörren öppen helt o ligger på sidan med en kudde under ena armen så det ska avlasta lite men allt känns väldigt meninngslöst nu... Nu orkar jag inte med att vara gravid längre!! KOM UT NU!!!!!!!


Lugn fredagkväll

Nu sitter jag här i fåtöljen o kollar på Idol o är mätt i magen. Ikväll blev det kyckling waraps o jag är nöjd med hur det blev. Hittade ingen fönster lampa till bebis rummet idag så jakten fortsätter imorron.

Var o fyndade lite blommor på lyndby på maxi, tycker det är trevligt med en outlet för blommor. Så för 3st och en kruka blev det 70 kr o det är ett bra pris =)

Så nu blir det snart en dusch o sen blir det sängen för mig. Är jätte trött o imorron är det ingen som kommer kl 07 o börjar låta o det är jag glad för.


Fredag 8/10, 10 dagar kvar =D

Så var det fredag igen. Tycker nyligen att det var det, Idag så blev hela lägenheten färdig tapetserad o jag är hur nöjd som helst med tapeterna som vi valde =D Ska se till att lägga upp lite bilder här snart oxå.

Idag så har jag varit i väg o handlat med mamma o struntade i att åka rullstol idag så jag fick röra på kroppen o det känns så fort jag rör på mig att kroppen jobbar mycket mer o förvärkarna bli mycket mer intensiva då. Ska ut på en liten tur till senare sen för att hitta en fönster lampa till bebisrummet o lite nya blommor till fönstrena =)


Just nu när jag sitter i skriver så har jag ett sånt tryck över bröstet så jag blir galen. Hoppas på att dte släpper snarast...
Nu blir det Bandit Rock o pyssla vidare här hemma =)


Då är jag tillbaka i sängen igen :P är...

Då är jag tillbaka i sängen igen :P är riktigt trött så jag undrar om inte gårdagens tabletter hänger kvar i kroppen nu ikväll med. Har även tagit klådstillande för att försöka att lugna ner mitt nya fina eksem jag har fått :/ Har nu pysslat lite grann så nu är spjälsängen nästan färdig. Bara spjälskyddet som saknas insåg jag när jag bäddade förut... Imorron ska jag se om jag kan orka mig till babyproffsen o säga till att vi vill hämta vagnen på lördag, nu när det äntligen är färdigt här hemma :D Nu håller mina ögon på att gå i kors så mu ska jag försöka sova!


Torsdag 7/10

Jaha, så har torsdagen oxå gått. Idag har jag inte gjort mycket, har varit e nsnabb sväng hos mamma o hämta de sista bebis sakernaa så jag ska fixa iordning i spjälsängen nu ikväll så den är helt klar =) Imorron så är äntligen lägenheten färdig tapetserad så i helgen blir det att sätta R på att städa o fixa här hemma så att det bli fin om det nu tittar ut en bebis snart.

Var iväg en kort tur o träffade min kusin Therese som ska åka till Thailand den 19/10 o vara borta ända tills i mars. Så vi träffades hemma hos Carro en stund så även hon fick träffa Lucaz innan hon åkte. Det lilla buset passade då även på att kissa på mig så idag har jag bytt små blöjor igen för förstå gången på jätte länge.

Så fort jag kom hem så återkommer mina sammandragningar o det känns ju sådär men nu ska jag inte till sjukhuset igen försens jag känner att huvudet är påväg ut =P haha skämt o sido men det känns lite som att ropa att vargen kommer varje gång vi har varit på sjukhuset eftersom det bara stannar av..

Ska pyssla lite nu, får se om jag lägger upp lite bilder sen =)

Ligger här i sängen o känner mig utvila...

Ligger här i sängen o känner mig utvilad för första gången på ett bra tag... Men det ska till att man får panodil extend o 2 st dexofen för att man ska kunna sova. Har haft lite käniningar nu på morgonen men inte alls som i gårkväll. Nu är det ju bara att avvakta o se om det kommer igång på riktigt snart. Får se vad dagen har att erbjuda.


Jahopp

Då var vi hemma igen... efter att jag tyckte att det blev allt för outhärdeligt här hemma så ringde jag förlossningen igen o då fick vi komma upp. Träffade som alltid jätte trevliga Barnmorskor. Det togs en kurva som såg bra ut, likadan var det med blodtrycket, urinstickan o hb:t. Dock så var det en grej som var annorlunda den här gången jag var öppen 1cm, Så någonting är det på gång men nu är vi som sagt hemma igen o jaghar fått lite tabletter så jag ska kunna få sova lite inatt.

Återkommer imorron med fortsättning på hur det går =)

God Natt

Kvällen går vidare

Nu har det blivi mera regelbundet här... men just för stunden är det ganska så lugnt. Förut så åkte vi i väg till ringarum o möte R´s pappa som har varit jätte snäll o hjälpt oss o fixa bilen =) Var inte det lättaste att köra med det gick ;) är man envis så är man =P

Har iaf pratat med förlossningen igen o nu har jag tagit 2 panodil o ska gå o ta en dusch o slappna av lite o se vad som händer. Ska försöka sova lite men har jag inte somnat tills 23 så ska jag ringa igen o prata med dom o se vad de säger. Som det är just nu känner jag inget behov av att vara på sjukhuset alls o det är slönt, behöver ju inte vara där i massor av extra timmar.  På ett sätt hoppas jag att det är dags men på ett annat så vore det skönt att få sova i natt o sen att det var dags imorron =P

Vi får helt enkelt vänta o se ;)

Fortsättning följer...

Kan det vara dags??

För 2h timmar sen kände jag inget o nu så har jag fått mer sammandragningar fast de är fortfarande oregelbundna så men vet ju inte om det är på gång. Har oxå fått ett tryck neråt så jag hoppas att det är på g =D Så om 2h igen ska jag ringa förlossningen o se hur det ska bli inför natten om det är så att det kommer igång eller om det avtar o jag ska hålla mig hemma =)

Fortsättning följer!

Spännande =)

Ojojoj, nu är det spänning på högsta nivå här hemma. Det är nämligen så att jag misstänker att vattnet har gått men jag vet ju inte hur dt känns =P Nu har jag pratat med förlossningen o nu ska jag gå runt o röra på mig här hemma o se om det kommer något mer. Så om 2 timmar så blor det att ringe igen o se vad som har hänt.

Uppdatering kommer senare =)

Vecka 38+0 och 13 dagar kvar

Nu ni är det inte långt kvar till BF. även om det just för stunden känns som det är fruktansvärt långt borta att det här lilla monstret någonsin ska komma ut... Hoppas fortfarande på att inte behöva gå över tiden men man vet aldrig vad de där läkarna säger.

Iaf så finns det en mycket förväntans full blivande pappa här hemma som tjatar på magen att det är dags att komma ut nu, tålamod är inte hans starkaste sida ;) haha Det ända som jag tycker att de lilla monstret kan vänta på är att vi imorron få tillbaka vårat sovrum så sängen kommer på plats sen är den så välkommen så!

Än så länge är jag fortfarande inte ett dugg nervös inför förlossningen o det känns väldigt skönt, ut vet jag ju att den ska på ett eller annat sätt =P Det ända som jag är nervös över är att jag är så svår stucken i armarna o att det kommer att ta tid att få in en nål... Eftersom jag ska få antibiotika så vet jag ju att jag kommer att behöva den.. Jag är inte ett dugg nål rädd men jag tycker bara att det är jobbigt när det tar lång tid o de måste leta så mycket! Ska tillägga att det inte har blivit ett dugg bättre av att jag är gravid!

Nu är det dags att gå o sova o hoppas på att jag kan få sova någon timme i streck i melan toabesöken o min täppta näsa.

God Natt

Renovering Del 1




Så jag tänkte jag skulle bjuda på en liten uppdatering på vad som händer här hemma. Den övre bilden är från vårat sovrum när det är färdig spaklat och slipat o nu har målaren på börjat tapetuppsättningen där inne =) Så imorron förmiddag räknade han med att det skulle vara klart där inne så att imorron kväll ska vi kunna få sova i vårat sovrum igen =D







Här är i vardagrrummet, den undre bilden är den nya tepeten o jag är jätte nöjd med den! men alla möbler står gömda under plasten men ikväll kommer de att få komma fram o inta sin rätta plats igen =) Ska bli så roligt. Det är ju inte så stor färg skillnad i vardagsrummet som det kommer att bli i sovrummet. Men det blir väldigt frecht o fint här nu =)

Ska lägga upp en bild på hur det ser ut i det blivande barnrummet oxå, där alla möbler står och det är där inne vi sover just nu =P


Tisdag 5/10

Säger bara blä om gårdagen! Feber som bara steg snorrig o hängig är vad som kan beskriva igår... Nu har iaf febern gått ner o det är jag glad för. Min oror för bebisen  har även släppt av nu. Men det är långt kvar tills jag kan säga att jag är frisk. Idag har jag tryckande huvudvärk o undrar om det är så att jaghar bihåleinflammation på g eller om det bara är för förskylningens skull.

Skulle var varit hos BM igår men fick skjuta på det så jag ska dit på torsdag efter vattengympan om jag orkar mig iväg på den.

Nu ska jag lägga mig o fortsätta att kolla på True Blood =D


Ingen blogg lust

har inge lust att skriva idag alls... får bli imorron!

Blää...

Jag hatar att vara sjuk!! Jag gjorde det innan jag var gravid o nu är det ännu jobbigare... Jag är snorrig, har ont i ena örat, bihålorna börjar att göra ont, ledvärk o muskelvärk och så lite huvuvärk på det oxå! Fy fan är allt jag har att säga. Hoppas att jag blir frisk snarast så jag orka med renoveringen.

Söndag 3/10

Och jag mår allt annat än bra... Jag är täppt i näsan och har ont i halsen o lite lätt feber... Men idag har vi planerat en tur till R´s pappa och äta middag o det ska jag orka med. Han ska även ta en titt på bilen som lever sitt eget liv =P

Hoppas verkligen att det inte blir någon långvarit förkylning nu när det ska hända så mycket på en gång här.. Nu ska jag hoppa in i duschen o hoppas på att livet kan komma tillbaka till mig innan det är dags att väcka R.


Ingen bebis än...

här händer det inte så mycket på bebisfronten... Jag har fortsatt molande värk i ryggen o magen. Sammandragningarna har varit lite lugnare under dagen med nu så har det kommit tillbaka igen o bebisen i magen rör på sig för fullt o det är jätte jobbigt. För att klaga lite mer så mår jag sjukt illa oxå. Men med min tur så kommer jag att föda barn under renoveringen nu =/

Nu är det dags för yttligaren en dusch o hoppas på att kroppen ska kunna slappna av.

Vilken Natt!

Shit, vet knappt om jag har sovit 1 minut... Har haft förvärkar hela natten o molande värk i ryggslutet o i nedredelen av magen... Tog panodil igår innan jag la mig med det hjälpte inte ett skit så jag har haft min vetekudde varm typ hela tiden som hjälpt till o lindrat lite iaf...

Sitter nu här med en stenhård mage o en ny typ av smärta, så vem vet nu kanske det är på g =)

Fortsättning följer!

Äntligen!



Nu så! Efter att ha letat så länge så har jag ääntligen hittat ett par nya sneakers till mig =) Dessa kommer från Din Sko. Är riktigt nöjd med dom! Hittade även en fleectröja/jacka/kappa när jag var på New Yorker som jag solg till på som jag kan ha nu när jag fortfarade har magen kvar. Kommer ju inte in några av mina andra jackor =P Den här kommer jag även kunna ha när bebisen väl är ute.

Idag ringde även målaren o sa att på måndag så börjar renoveringen av lgh så under helgen nu blir det att förbereda så att det kommer att gå snabbt o lätt för honom att jobba på här. Så första omgången så blir det vårat sovrum o vardgasrummet. Nästa vända blir det köket, bebisrummet o hallen. Hoppas att det går snabbt för honom att göra jobbet. känns som tiden börjar rinna ut lite nu =S Ska till BM på måndag o då ska jag väl se om o när jag kan få en läkar tid för bedömning om hur lång tid det kan vara kvar tills det är dag för bebisen att komma.

Ikväll så ska R o jag hem till mamma o skrik o panik o äta tacos tillssammans med dom. Ska då oxå passa på att ta med bebis grejerna hem hit så att jag kan tvätta dom.


1 Oktober

Oj, nu är det ny månad igen! Den här månade kommer jag dessutom att bli mamma! Hoppas på att det bara är ca 17 dagar kvar tills det är dags o inte 30. Hoppas verkligen min önskan om att inte behöva gå övertiden så mycket iaf blir uppfylld o att jag får en bebis snart. De senaste dagarna har kantats av väldigt mycket jobbigt sammandragingar som blir regelbundna men sen så upphör det helt.

Dagen kommer nog inte bjuda på så mycket mer än att R o jag ska försöka ta oss iväg o handla lite senare sen. Är dock i ett desperat behov att ett part nya skor så jag kanske måste ta tag i det nu så det är gjort men idag vet jag inte vart orken har tagit vägen... Den är bort!


Nu ska jag gå o klä på mig lite så får vi se vad som händer sen.