Torsdag 30/9

Nu så var även den här dagen över. Imorse så var det först vattengympa som stod på schemat o det var lika skönt som vanligt o idag var vi så några oxå så det blev väldigt mysigt. Efter det så gick jag upp o hälsade på Carro o lilla lucas på BB o han var så söt! Längtar nu mer efter att våran ska komma.

Sen bar det av hem o byta kläder inför min tur på stan. Köpte bebis presenter till Carro o bebisen o så köpte jag yttligare ett litet sätt med kläder till våran lilla =) Hittade även ett linne o en topp till mig själv som jag hoppas blir bra när det nu är dags att börja amma sen. Annars så har jag ingen lust att köpa något till mig själv... Skulle dock behöva ett par nya sneakers nu till hösten o inför alla kommande promenader men jag hittar inga som jag vill ha överhuvutaget!!

Idag var det även dags att gå till frosören o fixa rill mitt hår så att jag inte behöver oroa mig för ut växt på samma sätt som innan. Så det blev att hon la en mörk toning som slingor i hela håret för att komma tillbaka till min riktiga hårfärg o sen så la vi i en större ljus slinga på högersidan så att det skulle hända något mer =) Blev skit nöjd som alltid när jag har varit där. Så nu kommer jag att klara mig ett bra tag!



Här är en bild på hur resultatet blev men ska försöka ta bätter bilder i morron i dagsljus =) Nu ska jag gå o lägga mig.

God Natt!


Sitter hos friösren :)

img_0531 (MMS)

Sitter hos friösren :)


Lunch på stan :) nu har jag ätit upp min...

Lunch på stan :) nu har jag ätit upp min chocken kebab o det var riktigt gott. Nu blir det lite bebisshopping o sen är det äntligen dags att fixa håret :D har nu även varit o kollat på lilla Lucas som var hur söt som helst o det blev ännu svårare att förstå att jag ska få en egen sån ;) Nej, nu bränner pengarna så bästa att göra av med dom ;)


Så var onsdagen gjord..

Idag har jag ine gjort så mycket alls... Jag har pekat på vad R ska göra. Håller på att förbereder här hemma inför den kommande renoveringen som vi ska få av lgh... Dock lite senare äb vad jag trodde =/ men nu ska det bli gjort iaf. Så idag har vi tömt nästan allt ur sov rummet förutom sängen o jag har börjat att plocka undan sakerna i vardagsrummet. Annars har jag legat i sängen nästa hela dagen med undantag av matlagning och lite små plock.

Imorron äär det das för vattengympa igen o jag längtar! Efter det ska jag troligen o kika på min kusins lilla bebis om hon orkar. Hon har gkort kejsarsnitt o när jag pratade med henne igår så hade hon riktigt ont. Hoppas att hon orkar annars tar vi det när hon kommer hem =)

Ska även till frisören imorron o bli fin i håret, ska bli lite mörkare äb vad jag är nu har jag tänkt iaf sen får vi se om det blir så oxå ;)

Nu blir det en dusch o sen ska jag nog kolla på en film!

Stark mat!

Idag har jag nog provat det första kenpet av alla när det gäller att få igång förlossningen att äta stark mat. Har varit duktig o gjort Chilli con Carne som blev hur stark som helst. Så nu får vi väl se om det ger resultat vilket jag då inte tror men iaf =P

Packa BB-väskan

Idag har jag börjar att plocka med vad man ska ha med sig till BB. Just nu så har jag tagit fram

Till Bebisen:
2 st bodys
2 par byxor
1 pyjamas
Overall
Mössa

Till Mig:
Underkläder
Mjukis kläder
Ammnings BH

Nessesär med toalett saker, Det jag inte få glömma här är alla mina salvor för du blir det ingte bra!!

Till R:
T-shirt
Underkläder


Uppdatering, har fått mer grejor på listan.
Kamera
Mobil laddare

Men vad ska man mera ha med sig?? Förutom lite matsäck o dricka om man vill ha något speciellt.


Vad är det som händer?

vad är det som händer i kroppen? molande värk i ryggen o sammandragningar under natten o morgonen... är det något på gång eller är det bara så att kroppen fortsätter att träna? Vi får se vad dagen har att bjuda på...

Du vet att du är hög gravid när...


- När din sambo väcker dig och ber dig varje natt att lägga dig längre bort för att du snarkar..
- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
- Det inte längre hjälper att ”smita förbi” folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
– När man rullar runt för att komma upp från soffan.
När din sambo hjälper dig på med skorna.
– När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar.
Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd.
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan.
– När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
– När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
– När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga ”kärrningskorna”
– När godisskålen får prioritet före middagen.
– När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan.
När allt blir tungt.
– När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan i badkaret.
När man sitter på golvet i badkaret och inte förstår hur man ska komma upp igen.
– När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
– När dagens höjdpunkt är Dr. Phil och Date My Mom..
När Grandiosa blir gourmetmat…
– När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
– När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
– När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
Allt är väldigt irriterande…
– När sambon av ren djävulskap puttar ner dig i soffan och du inte kommer upp igen och han blir sittandes för att se hur det ska gå.
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad.
- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
– När du hellre går i fula bommullsbyxor än i de vanliga gravidbyxorna för de har en söm under magen som pressar.


lånade denna lista av Jessica

Vecka 38

Kroppen: Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.
 
Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

Tisdag 28/9

Idag är det bara 20 dagar kvar till BF. Just nu känns det som om tiden rusar i väg även om den inte gör det... Nu så har jag varit o betalat vagnen så det är helt klart så det bara är att hämta den sen =) Har även varit o köpt present till carro o hennes nya bebis idag =) HOppas på att kunna träffa dom på torsdag en sväng, efter att jag har varit på vatten gympa.

Imorron skulle jag har gått o fixat till håret en sista gång innan bebisen kommer men då så har min frisör gott o blivit sjuk så jag ska gå på torsdag ist till en annan tjej som jag hppas på kommer att göra ett lika bra resultat hon oxå =)

Snart dags att äta lite mat här hemma, idag så ska jag göra kycklingsallad =)

Hörs senare!

Sysslingen är här!!

Stort grattis till min kusin Carro o hennes benny då deras lilla kille kom till världen imorse =D

Illamående...

Tycker verkligen inte om att jag har börjat att må illa igen... Det kommer i tid o otid verkligen! En annan sak jag har märkt är att när det lilla monstret rör på sitt huvud blir illamåendet 100 ggr värre än vad det var innan. Känns som om det ligger jätte långt ner i bäcknet nu när det rör på huvudet för att det är väldigt obehagligt!! Ska ta en postafen o hoppas på att den kan hjälpa lite o sen blir det sängen.

God Natt!

Gissa när bebisen kommer =)

Nu tycker jag att det är dags för lite gissningar på när bebisen tänker att komma, Jag har BF den 18/10. Vet att det är några som gissat innan men jag hittade tyvärr inte tillbaka till rätt kommentarer så ni får gärna gissa igen =)


Pyssel

Före




Efter



Såhär blev mitt puff som jag ska ha i hallen. den var rosa o smutsig innan men nu är den svart o fin =D blev jätte njöd så nu kan jag fixa o styra ute i hallen så det blir bar där oxå. Det tråkigaste just nu är att vi snart kommer att bo i ett kaso eftersom det ska tapetser om här nu äntligen. Det har tagit j*vligt lång tid för dom men nu är det dags. HOppas bara på att det hinner hela lägenheten innan lilla monster bestämer sig för att komma ut. Snart dags att börja plocka undan alla grejer o fixa till det så det går snabbt o lätt för dom!


Måndag 27/9

Idag har jag tagit det i min takt. På förmidagen så var Mia o Anna här o hälsade på o lämnade jätte söta saker som Mia hade stickat till bebisen o köpt =)





 Sen har jag haft turen o hitta ett babyskydd på blocket som jag var i väg o köpte idag så det blev ett fynd en Akta Gracostol med bas för 400kr som var jätte fin =)



 Passade då på att åka en sväng till min kusin Carro som ska få sin bebis imorron, jag tror just nu att jag är mer nervös än henne. Men det är skönt att träffa någon o prata av sig med om bulan på magen. Så inom några dagar ska jag få kika på en bebis =D

Har oxå varit i väg o handlat tillsammans med mamma o skrik o panik. R har börjat sitt nya liv den här veckan så vi får se hur länge det håller ;) Så ikväll har jag bjudit honom på stekt lax o kokta morötter o broccoli, blev riktigt gott. Nu ska jag kolla på Idol o sen blir det sängen tror jag. Har haft en  jobbig natt med väldigt mycket sammandragningar så hoppas på att få sova i natt.


Söndag 26/9

Jahopp o så var den här veckan slut. Just nu rullar daggarna på ganska så fort tycker jag. Idag har jag inte gjort så mycket var med mamma på maxi o tittade runt lite o hittade ett brett stickat pannband som kommer att bli jätte skönt att ha under alla promenader i höst =) Annars blev det inte så mycket mer.

Jag har köpt årets första clementiner o den var riktigt sura o goda =D precis osm jag vill att de ska vara. NU sitter jag här i soffan o känner mig helt klar för att sova o klockan är bara 21:30. Vet inte var orken försvinner, men här finns den då inte iaf!

NU ska jag njuta av lite vitlöksbröd o sen blir det nog sängen för min del.

God Natt på er!

Inbyggd väckaklocka

Jag vet inte vad som har hänt med min kropp, men den har fått en inbyggd väckaklocka som gör att man vaknar vid 8:40 o sen kan jag inte somna om. Så nu har jag varit vaken en bra stund o jag börjar nu bli uttråkad på att sitta här i soffan o inte göra någonting...

Nu ska jag iväg o försöka uträtta mina ärenden som jag har försökt med hela helgen.

Magen vecka 37 (36+4)

Magen bara växer o växer. Den är inte så liten nu även om jag själv tycker det. Fast ibland är det allt för stor för att jag ska kunna göra något. Nu är det ju inte så långt kvar innan den ska försvinna men jag ska se till att få R o ta lite fina bilder på magen o mig och även bilder på mig o R tillsammans med magen. Det låter som om magen skulle vara för sig själv även om den sitter fast på mig ;) Hoppas vi hinner det bara =P







Ammningskudden

 

Såhär blev resultatet av min egen sydda ammningskudde som är mycket användningsbar till olika saker. Om inte annat så är den bar som sitt stöd sen o som babysotter när det lilla monstret är litet =) Jag är iaf väldigt nöjd med den. HOppas att den kommer till stor nytta sen.


Jag vill åka till Ullared!!



Jag är så sjukt sugen på att åka till Ullared!! Vem vet kanske blir av nästa vecka då jag har hitta folk som ska dit =D Vi får se om det blir av.


4 års kalas =)

Nu är vi hemma igen efter att ha varit tut o retur till typ västervik. Det var jätte trevlig att komma iväg även om mitt bil sällskap inte var så roligt på vägen dit. Men hem så var han knappt tyst en minut =P hahah Bilen funkade okej när vi skulle köra dit fick stopp en gång o det tog några försök att strata den men sen var det inge problem. Hoppas på att den tänker att vara snäll nu.

Ikväll så blir det att beställa mat från onlinepizza.se är nog den smartaste grejen någon kommit på på länge. Sitter o läser runt i alla bloggar jag föjler o det börjar att bli bebisar nu, hoppas på att snart få skriva det i min blogg oxå =)

Pyttesteg o andnings paus

Nu är jag hemma i soffan igen efter min promenad till stan. Jag förstår inte varför jag måste vara så envis med att orka med allt. Nu har jag varit o hämtat bilen hos mamma o den funkar så bra så. Men ska ringa verkstaden på måndag o se om o när det finns tid o vad det kommer att kosta.

NU ska jag sminka mig lite o sen ska R o jag åka till hans syster o fira hennes son som fyller 4 år idag. Allså den blivande kusinen =)

Höstpromenad på väg till stan.

img_0526 (MMS)

Höstpromenad på väg till stan.


Lördag 25/9

Nu så var det lördag igen. Vet inte riktigt vad som kommer att hända idag. Får se om bilen vill vara med då kaske vi kan hitta på något annars blir det nog väldigt lugnt. Blev väckt kl 8 av att mina grannar spikade tavlor så jag är måttligt glad över det...

Ska snart höra av mig till mamma så hon är vaken så jag kan hämta upp bil nyckeln o hoppas på att den vill fungera idag med.

Ting!


Det blev inte som jag hade tänkt mig...

Den här dagen blev inte alls vad jag hade tänkt mig.... Skulle ha en trevlig shopping dag tillsammans med mamma o skrik men vi fick bil problem i stället o kan aldrig så långt.. Resten av dagen har inte heller varit mycket bättre =/

Är fortfarande pisst på dagen så jag orkar inte blogga...

Trött...

Sitter här i soffan o är jätte trött. Skulle lägga upp biler på ammningskudden som jag äntligen har sytt och nya mag bilder man jag orkar inte så jag ska försöka ta tag i det imorron. Då blir det en tur på stan med mamma, har en lite med lite saker som behöver inhandlas innan bebisen kommer. Det är faktikst inte bebis saker =P Jag vill ha ett par nya o mjuka mjukisar att ha efter förlossningen o sen har jag insett att jag måste fylla på underklädeslådan.

Blir mer blogg imorron hoppas jag =) God Natt

Skrik sitter o gör sina läxor :)

img_0525 (MMS)

Skrik sitter o gör sina läxor :)


Uppe med tuppen =)

Sitter här i soffan o har precis ätit upp min smörgås innan det nu är dags att bege sig på VATTENGYMPA =D Ska bli så grymt skönt att få slappna av.

Hörs senare!

Hemmagjord pizza =)



Mums så gott det blev med pizzan jag gjorde. Känner mig väldigt stolt men det var väldigt jobbigt med eftersom jag fick stå  upp så länge. På min halva bleb det lite champinjoner, annanas o ost. R hade massor av champinjoner o ost på sin sida. Passade även på att använda lite chillisås o ketchup =)

Snart ska jag åka o lämna hem skrik till mamma igen eftersom hon har varit hos oss nu under eftermiddagen.


Elodie Details



Vilka fina saker, jag är helt kär i allt! Kommer nog att stå på önskelisten till Dopet sen ;)

Gårdagens inköp



Igår var jag o handlade lite saker till skötbordet. Det blev tvättlappar, våtservetter, termometer, ammningsinlägg o blöjor. HIttade också en väldigt söt lite nappflaska som säga sak vara väldigt bra så den fick oxå följa med hem.

Nu ska jag åter gå till mitt pysslande. Ska börja packa väska idag tänkte jag så att det är gjort, man vet ju aldrig när det är dags att åka.


Tvätt o städdag

Det är vad som står på schemat idag. Jag ska dock inte göra så mycket men idag ska R få jobba dessto mer ;) Jag ska gå o sortera upp all tvätt så det är klart tills det är dags att börja sen blir det inte en lugn stúnd. =P

Återkommer senare!

Vecka 37

Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

Nu kan det vara bra att börja planera BB-väskan, saker som är bra att ha med till BB. Det är alltid skönt att ha den färdigpackad så har man en mindre sak att oroa sig för när det är dags att åka in!

Snart kommer du också lära dig mer om blöjor och hur dessa fungerar. Redan nu kan du läsa och lära dig lite mer i Blöjguiden här på Gravid.se.

Förlossningen börjar närma sig - vill du lära dig mer om smärtlindring inför förlossningen, klicka här.


Jippi!



Idag har jag äntligen fått det efterlängtade smset om att våran vagn har kommit =D Så till helgen ska vi nog hämta den! Längtar så mycket =)


Tisdag 21/9

Idag så har jag varit hos min ÖronNäsaHals läkare då jag har fått tryck i öronen igen o det var som jag trodde att jag hade massor av västak där bakom... Nu är det ju tyvärr så att jag inte kan få någon behandling för detta när jag är gravid =/ bara o hoppas på att det blir bättre med tiden.

Tog sen en kort sväng på stan för att kolla på lite bebissaker då jag inser att jag har fått eksem på ett helt nytt ställe som jag aldrig har haft det på innan... Mitt i mellan tuttarna =/ känns sådär o det kliar som fan!!

Sen hämtade jag upp Skrik på skolan för att hon skulle följa med mig till BM idag. Hon tyckte att det var jätte häftigt att höra bebisens hjärtljud. Allt såg bra ut o nu har jag planat ut i vikt o SF-måtten har inte växt så mycket heller o hon kände att den har sjunkit ner ännu mer. Skrik o jag bestämde oss sen för att äta lite mellanmål tillsammans o vi hamnade på Donken ;) Där vi även fick sällskap av mamma. Skrik skulle oxå gå på kör idag o då avvek jag.


Måndag 20/9

Efter en natt av minimalt med sömn så vaknade jag väl till liv när kl var 10 o då gav jag upp att liggar kvar i sängen. Smsade mamma o bestämde att vi skulle ta en lunch tillsammans. Hämtade upp henne på skolan o sen bar det av ner till stan o Paus bästa sallads stället i stan =)

Sen på eftermiddagen hade jag tänkt att ta en runda för att fixa de sista bebisgrejorna till skötbordet men så blev det inte... Har tappat humöret hel nu efter som jag har en sambo som är så sjukt arg på val resultatet så att det går ut över allt o alla...

Nu ska jag försöka hitta lite kraft att orka laga lite mat o sen blir det att bara finnas resten av kvällen. Måste även klaga lite mer! Har fått så sjuk ont i min vänstara skinka o ljmske... Börjar tro att det är ischias som är klämd.

Hörs sen

Äntligen!

Efter mycket tjat på R så är sängen äntligen monterad =D Nu är det färdig för lilla monstret att komma, Så jag säger Välkommen =) Var tvungen att bädda sängen för att förstå att det är på riktigt. Imorron ska jag hem till mamma o hämta spjälskyddet till sängen o alla andra saker som är hos henne så jag kan fixa färdig här hemma. Vi har även pratat om hur vi ska göra i sovrummet o har kommit fram till att vi ska byta sida att sova på i sängen så att bebisen kommer att få en lugn vrå. Men nu är det ingen mening med att göra det innan renoveringen när vi måste montera isär våran säng iaf för att det ska kunna tapetsera där inne.




25 årsfest

Igår var det 25 årsfest som gällde. Dagen började väldigt lugnt med att kolla på film o plockade lite sen blev det dags att göra sig i ordning o då infan sig paniken över vad jag skulle ha på mig... Men till slut så blev det en svart trikåklänning som fanns i garderoben. Men som sagt det är just nu väldigt tråkigt att klä på sig...

Men tillbaka till festen =) Innan vi väl lämnade norrköping så var jag på upp plocknings runda runt i norrköping o hämtade Jos, jossan och emma. Sen gick bilen mot Motala. Väl framme så blev Merre jätte glad för att vi kom o för presenterna som vi hade fixat =D Kvällen blev mycket trevlig o bjöd på riktigt mycket skratt. För min del så blöd kvällen på massor av trevliga sammandragningar...

När det väl var dags att åka hem så var jag nog den som var piggast av oss. När jag väl kom hem så kom jag inte i säng förens vis 03:30 o då var jag trött men inte trött...


Nu sitter jag o tittat på Ingenting är Heligt med Magnus Betnér =D

Kungar av tylösand

Jag måste ha gått o blivit gammal! Inte ett dugg road av det programet alls o jag kan inte förstå hur man kan vilja göra det dom gör i TV. Skäms nästa lite när jag tittar på det. Måste ha o göra med att jag ska bli mamma eller något =P


1 Månad kvar

Shit, idag är det exakt 1 månad kvar till BF. Kan inte säga annat än att jag börjar att bli lite små nervös nu inför hur förlossningen ska starta o hur den ska gå. Fast jag känner mig ändå väldigt lugn på ett annat sätt. Har inte varit orolig kring förlossningen någon gång mer än det att jag har undrat hur man kommer att hantera smärtan. Men just nu känns det inte som ett problem med tanke på att jag går runt o har ständigt ont i kroppen...

Visserligen är ju inte det på samma sätt som när förlossningsarbetet dra igång. Men man kan ju hoppas på att all värk som jag har haft innan kommer att underlätta för mig när det väl är dags o få ut den.

Men om 1½ månad så sitter jag här o förhoppningsvis har bebisen på utsidan o har blivit mamma, känns väldigt konstigt att tänka så men så är det ju faktiskt =)

Nej, nu blir det lite frukost =) 

Ligger här i sängen o är sjukt störd a...

Ligger här i sängen o är sjukt störd av grannen som bor ovan på oss... För en stund sen hörde man honom ropa till en annan granne- det är ingen fara det var bara en kudde som började brinna, men nu är den släkt! Just nu har han tagit i tu med att städa o dammsuga :@ inte så populärt när klockan är kvart över tolv!!! Tur att jag inte sov då hade jag nog varit ännu mer upprörd nu om jag vaknat av hans städande... Nu ska jag försöka lyckas med det omöjliga att hitta en bra o skön ställning att sova i, vill ju vara pigg imorron när jag ska på 25års fest :) god natt!


Det här med namn...

det är det svåraste som finns! Man säger inna man blir gravid att mina barn ska hata det här men nu när man väl väntar barn så är det sååå mycket svårare att komma på något som känns helt bra... Tycker jag iaf.

Vi har några förslag men vi tycker så olika o R tycker att det är färdig disskuterat nu o att vi har bestämt oss... Men jag känner mig inte lika säker som honom... Sen är det alla andra som ska ha en åsikt om vad man ska döpa barnet till oss...

Börjar känna mig lite stressad nu, imorron är det exakt 30dagar kvar till BF...

Hjälp, om 1månad så är jag mamma!


Bandit flyttar in



Ikväll är det Bandit flyttar in fest här i norrköping o jag skulle så gärna vilja gå! Känns dock inte riktigt som att det är okej att gå när man är hög gravid... Typiskt att det ska vara just nu när jag inte kan gå. Skulle inte vara några problem för det lilla monstret i magen då den blir lugn av hög musik men jag tror att allt för många skulle störa sig på att se en supergravid där.

Bäst o stanna hemma o vänta på nästa års Bandit fest i stället.


Fredag 17/9

Nu är jag hem igen eftre min tur till stan. HIttade inget som jag kan ha på mig imorron så nu börjar jag få lite små panik... Vill ju känna mig fin jag med. Men jag lyckades iaf med de andra sakerna jag skulle göra, så det var ju tur. Funderar starkt på att gå o lägga mig en stud till o samla lite krafter så jag orkar ta tag i att plocka upp här hemma. Ser ute som jag vet inte vad... =P

Sen får vi se vad jag orkar med till kvällen.

Go Morron

Idag är jag uppe tidigt även fast natten har varit jobbig... Har haft riktigt starka sammandragningar som jag har vaknat av flera gånger, men nu har jag gett upp med att sova! Nu ska jag försöka ta en sväng till stan o se om jag kan hitta något att ha på mig tills imorron. Det är inte det lättaste just nu att hitta snygga kläder.

Bästa att gå o göra sig i ordning så jag hinner med stan på förmidddagen =)

Massarge inifrån

Hjälp, vilket liv det är magen ikväll! Har försökt att fånga det på film men då blir det helt lugnt där inne =P Men eftersom det är så trångt där inne nu så gör det till o från fruktasvärt ont när lilla monstret busar runt. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund o sen blir det sängen.

Sovstund

Nu har jag sovit en stund o det var skönt men nu är jag mör i kroppen o huvudet känns som det vore fullr med bomull... Min ork blir verkligen mindre o just nu så tror jag oxå att jag håller på att bli sjuk eller så har jag en förkylning i lite skala som inte riktigt vill ge sig.

R har just fixat mat åt mig så jag inte behöver tänka på det idag iaf. Funderar på om jag skulle ta o montera spjälsängen ikväll =)

Torsdag 16/9

Då var jag hemma igen efter en låång förmiddag på sjukhuset. Först så var jag på vattengympan o det är grymt skön att plaska runt i poolen. Sen så mötte jag upp mamma o skrik för att idag var det dags att ta bort gpiset på henne. Allt gick jätte bra så nu är det bara att hoppas på att hon inte tänker ramla mera.

Idag hade jag tänkt att ta tag i ett av alla projekt men nu är jag så trött så nu blir det nog sängen en stund.


Bröllop o giftemål

Idag när mamma o jag hämtade skrik på skolan så kommer hon hem o säger att hon har gift sig igår. Jaha sa jag förvånat men sen sa hon att det tog slut idag.

Sen var jag tvungen att fråga hur det gick till när man gifte sig. Då var det så att killarna fixade håret på brudgummen o tjejerna fixade till håret på bruden.  Man hade även ringar som de gjorde själva av gräs o om man hade tur så kanske man trädde på ett löv oxå så den blir extra fin. Jag frågade då hur själva cermonin gick till o det var enkelt. Det var en av kompisarna som sa varsågod, nu är ni gifta =) Så sött! Men kom det sen från skrik: Hinner man inte på första rasten så fortsätter man på nästa =P

Jag har skrattat gott åt det, så förut räknade hon upp alla som ska gifta sig i hennes klass.  

Nu ska vi gå o äta lite glass =)


Nu är hösten här på riktigt :) tycker fakt...

img_0521 (MMS)

Nu är hösten här på riktigt :) tycker faktiskt att det är riktigt mysigt. Dock så har jag lite svårt med kläder just nu då jag inte har något varmare som jag kan knäppa om magen... Men nu är det inte långt kvar :)


Varför ska det vara så jävla obekvämt ...

Varför ska det vara så jävla obekvämt att ligga ner??? Är trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen men nu när jag försöker att gå o lägga mig så kan jag verkligen inte hitta någon bra ställning att ligga i alls... Så fort jag lägger mig på sidan så är det en vilde som vaknar till liv i magen o då gör dessa jävla sammandragningar som jag har 10 ggr ondare än innan :/ så nu sitter jag nästan upp i sängen med ett extra täcke i sängen o massor av kuddar.. Får se om jag kan lyckas att somna sittandes... Säger god natt o hoppas på det bästa!


Penselvård



Länge nu har jag försummat min penslar o sminkborstar men ikväll fick jag rumpan ur o gjorde de rena. Så nu ska det bli så skönt nästa gång det är dags att sminka sig att det luktar gott o är fräscha =)


Lasagne

Nuså, har jag äntligen gjort det med. Har varit sugen på det jätte länge med har aldrig blivit av att göra det då det är lite små jobbigt att göra men slut resultatet brukar bli bra. Idag så tycker jag dock att det bara var motgångar... Först så fick jag inte till köttfärsen alls fick ingen bra smak på den o sen när jag skulle göra bechamel så lyckades jag o bränna den så det var bara att börja om! R fick ta över rörandet o tillslut så blev det sås oxå. När det väl var dags att göra iordning så krånglade det färskaplattorna som jag hade köpt (tror inte att det var så färska) utan de satt ihop med varandra ist för att rulla upp sig snällt. Tillslut så blev den klar o fick gå in i ugnen.

Efter att ha väntat o väntat så sätter vi oss för att äta o då är det typ köttfärsås mig lite platta i =/ undrar om det förintades i ugnen =S Men gott blev det o nu är vi mätts så vi står oss länge =D

Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen. Lyckligtvis så kommer bebisen att sjunka ned och fixeras i ditt bäcken under de kommande veckorna, och då kommer mycket av obehaget och andningsbesvären att avta.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Alla inre organ är färdigbildade. Barnet gör sig färdigt att födas när som helst.


Tisdag 14/9

Jaha, då var det en ny dag igen... Inatt har det inte blivit mycket sömn alls =/ efter de hemska mardrömmarna jag hade var det väldigt svårt att somna om o sen har jag haft någon annan i sängen som inte direkt har legat still o sovit... Men men sånt är livet. Hoppas på en bättre natt idag.

Idag har vi inte så stora planer ska i väg på ett möte på em sen så ska jag försöka ta tag i livet här hemma. Nej, nu är det dags att försöka äta något. Hörs sen


Mardrömmar

Usch sitter här vaken pga att jag har drömt värsta sortens mardrömmar... Vaknade men hjärtklappning o en riktigt hemsk känsla i kroppen. Hoppas att jag kan komma över känslan som har skapats i kroppen nu så jag kan få sova några timmar till...


Promenad

Ikväll fick jag ett ryck o tyckte att R o jag skulle ut o gå. Kanske inte vad den bästa idén jag har haft men sagt o gjort så promenerade vi hem till mamma eftersom bilen stod där. Om jag inte hade haft ont i kroppen hade det kanske tagit 20min men nu tog det 40 ist... Vi gick i snigel fart o R fick putta upp mig för backen som man måste upp för =P Måste ha sett väldigt roligt ut.

Men jag lyckades att ta mig hela vägen fram iaf. Vi får väl se imorron vad kroppen säger om att ha motionerat idag.

Imorron ska jag även försöka att komma igång med ett av alla mina projekt jag har på gång just nu.
- Klä om puffen i hallen
- Måla om sängborden
- Baka "komotittapåotittapåbebismuffins"
- Sy ammningskudde

Det är vad som står på listan just nu men jag vet att jag kan nog komma på mer =P

NU ska jag krypa ner o mysa lite med R innan jag däckar.

God Natt

Oh my god!

Shit pommes vad mätt jag är. Vi orkade inte laga mat idag så vi beställde pizza. Idag provade jag panpizza men shit vad mat det är... Eftersom botten är så tjock så blir det mycket mer att äta. Nu har jag ätit upp halva o jag kan verkligen inte få i mig mer!! Nu har jag mat till senare sen oxå ;)

Jag har varit social =D

Idag slår jag nog alla rekord med att vara social =P Först så följde Carro med mig till Linköping som sällskap när jag skulle till piercaren. Vi hann o prata mycket bebis i bilen o tankar om att de snart är här. Hon har bara 2 veckor kvar till hennes lille är här eftersom hon ska göra kejsarsnitt.
Hos piercaren gick det bra kom hem med min piercing iaf o det är jag glad för. Han tyckat att jag hade gjort helt rätt att trycka tillbaka den o att jag hade plåstrat om den som när den var ny gjord. Så han tyckte att det var goda chanser att få den o läka igen =)

Väl tillbaka i norrköping så åkte jag hem till mamma o lämnade krukorna som jag köpte åt henne. Sen bar det av o hämta skrik på skolan. Sen fick jag skjuts hem för att mamma skulle låna bilen av mig en stund.

Hem igen så kom Hedvig o Hanna hit o hälsade på. Blev även då mycket bebisprat då de undrade massor av saker om att vänta barn o förlossning. Svarde så gott jag kunde =P








God Morron

Eller inte... har sovit som en kratta inatt tack bara sammandrgningarnan... Och så haf jag drömt en massor av konstigheter oxå =/ Nu vet jag inte om jag vågar bli mamma =P Har precis lyckats att få i mig lite rostade mackor. Tror dock iaf att jag ska åka till linköping för att min piercing känns inget bra alls den gör ont. Får se om jag kommer hem med eller utan. Kanske ta en sväng förbi IKEA oxå när jag ändå är där ;) hahah

Får se vad kroppen orkar med.

Ska göra mig i ordning för dagen nu!

Besöksrekord!!

Idag har jag haft väldit många besökere =D Hälsar alla nya välkommna. Så nu tycker jag bara att ni ska kommentera mera ;)

Sammandragningar och illamående...

Så har min kväll sett ut efter det att jag lagade mat... Ligger still på sängen ena sekunden o nästa måste jag röra på mig för att det gör för ont för att ligga ner... Samtidigt så har jag en hulligan i magen som vägrar att vara lugn ikväll så det gör ju inte mindre ont för det... Jag har gjort alla knep för att se om illamåendet skulle kunna tänka sig o släppa men inte då! Så nu är det dags för en tur till duschen igen tror jag o se om et kanske kan bli lite bättre...

Här får jag för att jag önskade att lilla monstret skulle komma ut =p

Pysselprojekt på gång

Jag har bestämt mig för att jag ska sy en ammningskudde, Får se om jaghar tålamodet till dett a o vad slutresultatet kommer att bli ;) Så imorron blir det att åka hem till mamma o låna hennes symaskin en sväng. Det knepigaste nu är bara att hitta ett fin tyg till fodralet.. Men det ska nog gå det med.



Det ska bli en sån här om jag lyckas =P


Nu har jag lagat mat o min ork är helt bo...

Nu har jag lagat mat o min ork är helt borta... Ligger på sängen som en disktrasa o känner mig helt skakis :( jag orkar verkligen inte mer nu! Jag vill att det lilla monstret ska komma NU!!!!


Söndags pyssel

Idag så går det inte snabbt här hemma man jag försöker att pyssla så mycket som jag orkar. Har hunnit med att tvätta en maskin o nu tvättar jag de mörka bebiskläderna =D så allt ska vara rent. Är riktigt sugen på att montera ihop spjälsängen ;)

Snart dags att åka hem till mamma o hämta hem de sakerna som här hos henne o tvätta allt så det är redo tills den lilla monstret tänker komma =) Börjar att känna att förberedelserna är halv klara så nu vill jag bara få fixa till det sista! Men jag kommer inte kunna göra det förens det är färdig tapetserat här hemma o städat då kan jag fixa med det sista... Men jag har en känsla av att jag kommer hinna få det lilla monstet innan jag hinner göra klart...

Vi får se hur det blir =)

Inköpslista

Inköpslistan

Större inköp;
* Vagn- Beställd, Emmaljunga classic
* Babyskydd
* Skötbord


Sovplats;
* Spjälsäng
* Lakan till spjälsängen
* Spjälskydd
* Madrass
Kudde, täcke,
* Mobil
* Filt
* Resesäng till mor- & farföräldrarna
* Snuttefilt
* Kissunderlägg
* Sänghimmel

Vård;
* Febertermometer
* Nagelsax
* Badbalja,
* Handdukar
* Tvättlappar
* Badcape 
* Barnolja
* Kam + borste 
* Alvedon (suppar)
* Barnsalva
* Våtservetter
Tops 
* Bomullsrondeller
* Näsdroppar
* Idominsalva
* Zinkpasta?

Sköta;
* Papparskorg
* Skötbädd
* Speldosa 
* Skötväska
* Blöjor [pampers & libero]
* Talk / potatismjöl

Äta;
* Nappflaskor
* Hanklappar hård o mjuk
* Ersättning, välling

På väg;
* Bärsele
* Filt
* Åkpåse / Fårskin
* Regnskydd
* Myggnät 
* Reflexer
* Vagnmobil
* Solskydd till bilen


Övrigt;
* Babygym 
* Babysitter
* Nappar, napphållare
* Dreggel lappar
* Små handdukar
* Min första bok 

Leka;
* Täcke


Baskläder i stl 50 & 56;
* Kortärmadbody
* Långärmadbody
* Sparkbyxor
Tunn mössa till BB,  tunna vantar till BB
* Strumpor
* Pyjamasar
* Byxor
* Kofta
* Overoll

Till mamma;
* 2 amnings bhar
* Amningsinlägg
* Bindor
* Bystvärmare 
* Bröstpump
* Mjölkuppsamlare
* Bröstvårtsalva
* Amningskudde

Nu är det inte så mycket kvar att införskaffa. Mest förbrukningsvaror. Det jag letar efter som en galning är en mobil till vagnen o filtar. Hittar inga som jag tycker om =/ Skulle även vilja hitta en speldosa men det är lättare sagt än gjort. Får vänta tills den lill* har kommit ut så jag vet vilken färg det är...

Min piercing!!

Den håller på att stötas ut av kroppen tror jag =,( Sjukt tråkigt tycker jag att det är o det känns lite läksigt just nu att den sitter fast i bar lite grann så jag inte kan ta ut den själv =/ Men jag hade ju inte planerat att ta bort den nu utan jag ville ha det ett par år till hade jag ju tänkt. Nån som inte tycker att den har varit bra har fått sina böner hörda iaf... Får vi se när den kommer ut....

VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR BILD NR 2





Här är halva ute... =(


Mys middag =)

NU ska jag o älsklingen njuta ab lite mat tillsammans, blir kycklingspet pomme och tzatziki o lite sallad =)

Lördag =)

 

Dagens outfit. Nu blir det en kort tur till stan =)

Hörs sen!


Mums =D



Blomkål, gurka o morötter. Dip o Cola =D det är en riktig fredagskväll!


Magen V.35 (34+3)



Varning för en avkläd tjockistant ;)

 

  

Jag tycker själv att magenhar sjunkit lite nu. Tycker att när man ser mig bakifrån så ser jag inte gravid ut. Men det kanske bara är jag ;)


Bebiskläder =)



Nuså är alla de ljusa kläderna tvättade o snart ska jag stoppa in de mörka oxå. Insåg idag att nästa lördag är det bara 1 månad kvar tills det lilla monstrer är beräknat att komma. Så nu känns det som att det är dags att börja bebispyssla här hemma. Ska nog tänka på att packa den berömda BB-väskan oxå så den är klar om det skulle vara så att det skulle gå snabbare än vad man tror ;)

Bäst o fortsätta pyssla medans jag orkar!


Liten tur till Ikea

Idag blev det en liten tur till Ikea tillsammans med R. Inte alls samma sak att åka dit med honom som det är att var där tillsammans med mamma. Vi var ute efter att inhandla de sista grejerna på listan. Så det blev en badbalja, de första små gosedjuren och en liten nattlampa i form av ett spöke =)

  

Till oss så blev det nya lakan och lite fler mat tallrikar. Jag hann oxå få titta en snabbis på lindex och kapphals barnkläder men när man är ute med R så ska det gå fort. Tur att jag hade rullstolen annars hade jag aldrig klarat av att hålla samma takt som honom.

Tyvärr så har mig jävla huvudvärk inte släppt än är inne på dag 3 nu o undrar lite vad den står för.. Om det är lite förkylningshuvdvärk eller om det är något annat.

Just nu håller jag på att tvätta bebiskläder o de nya lakanen till bebissängen. Ska bli så roligt att få hänga upp de små sakerna snart =)

Nu ska jag fortsätta o pyssla, är så sugen på att montera ihop spjälsängen!

Bythörnan =)

img_0519 (MMS)

Så här kommer byrhörnan att se ut hos oss. Kommer väl komma dit lite mer saker mig ungefär såhär blir det.


Sängen är mitt nya hem..

japp, det är där man hittar mig nu mer. Idag har jag legat i sängen hela dagen sovit o kollat på olika serier. Skulle vilja göra så mycket mem det finns verkligen ingen ork för det. Imorron ska jag se om R o jag kanske skulle kunna hitta på något.

Torsdag 9/9

Imorse var det äntligen dags igen för vatten gympa =D Helt underbart skönt att komma ner i det varm vattnet o få slappna av lite. Då natten var hemsk o jag inte fick sova speciellt mycket så var det skönt att slappna av. Även om det lilla monstret inte höll med mig om det. Det blir så mycket liv o rörelse där inne när jag är i vattnen så idag trodde jag att det skulle lyckas ta sig ut på sidan =P

Var så trött när jag kom hem så nu har jag fått sova i några timmar iaf så det är väldigt skönt. Undrar bara vad jag ska hitta på idag. Funderar på om jag skulle ta mig i kragen o köpa en elvisp nu så jag kan börja baka =D

ONT!!

usch, jaghar så ont i mina händer o i min kropp... känner att jag har en förkylning på g som inte riktigt vill bryta ut. Önskar den kunde göra det så att jag kanske kunde få må lite bättre då.

Sitter nu här i soffan o väntar på att min vetekudde ska bli klar så jag kanske skulle kunna få somna idag iaf...


Århundradets prestation!

Nu har jag just utfört århundradets prestation!! JAG HAR RAKAT MINA BEN!!! det är inte det lättaste ska jag säga er när man har en bula i vägen. Innan har jag klagat på att detär jobbigt men det är ju ingenting i jämförelse med nu. Förut var det ju inget svårt alls utan då kunde man göra det utan att bli helt slut o få ont i hela kroppen. Ska aldrig mer säga att det är jobbigt att göra det efter att bebisen har kommit ut =P

Man kan ju inte ha vinterpäls när jag ska gå på vattengympa imorron ;) Så var ju tvungen att fixa det ikväll, ska även försöka lycks med att måla tånaglarna, vi får se om det slutar med att R får göra det! hahahah

Vecka 35

Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.


Jag: Om jag känner att den lilla rör på sig!! Om kvällarna så är det helt sjövild där inne o det känns som om det tänker komma ut på sidan av kroppen. Men igår kväll så märkte jag för första gången av att den har fixerat sig med huvudet. det kändes väldigt obehagligt när den rörde på huvudet. Magen har även börjat att sjunka neråt nu men änså länge har det inte blivit lättare att andas =P

Gnäll inlägg!

Det är sånt bloggen består av just nu! Jag får ta o be om ursäkt för detta. Jag vet att man ska vara glad o lycklig för att man är gravid men det är fan inte lätt när kroppen inte vill som du vill o orken är noll. När humöret är lika ostabilt som jag vet inte vad... Just nu vill jag bara att dessa 5 veckor ska gå väldigt fort så att du kan komma ut till oss.

Längtar så efter att få träffa dej nu.

Idag ska jag försöka att tvätta en maskin o sen ska jag nog ta mig en tur till rusta för de hade lite fina grejer framförallt lampor o det behöver vi.


Vi hörs senare!

Nu får jag skämmas!!

Har verkligen varit sjukt dårlig på att uppdatera de senaste dagarna... Ska försöka bättra mig imorron.

Nu är det sängen som gäller =D

Jaha, då ligger man här i sängen o stir...

Jaha, då ligger man här i sängen o stirrar i taket... Jag är trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen men nu när jag väl är i sängen så känner jag mig jätte pigg :/ hoppas på att somna snart så inte natten blir så lång. Såg förut när jag tittade i bloggen att det var längesen jag bjöd på några bilder. Ska ta o fota magen imorron tänkte jag. Går in i vecka 35 (34+0) så nu börjar det verkligen dra ihop sig :)


Måndag 6/9

Nu är jag hemma igen efter dagens korta utflyk till BM. Allt såg jätte bra ut o magen har växt lagom o jaghar inte alls gått upp så mycket. Det lilla monstret har även fixerat sig så att nu ska det väl inte bli så lätt att vända på sig igen ;) Vi bokade även in de sista besöken så nu har jag en tid bokad den 18/10 allså på BF. Men har det inte blivit någon bebis tills dess så ska jag få komma på ett läkarbesök för att uppskatta om det är på gång då eller inte.

Allt går så långsamt nu... Måste försöka ta i tu med det sista inne i rökrutan för snart är det dags för omtapetsering o då ska allt vara ner plockat i källaren o in plockat i garderoberna. Nu ska jag försöka hitta på någon mat o äta men det känns lättare sagt än gjort.


Ajajaj

Blä, har nygligen vaknat o jag har så fruktansvärt ont i kroppen så det är något hemskt. Min händer ska vi nte prata om... Ska till BM idag så jag ska passa på att fråga om det är normalt att ha ledvärk eller om det är så att jag kanske håller på att bli förkyld... Jag hör ju knappt något  just nu tack vare att jag har vätska bakom trummhinnorna.

Får se vad jag orkar med idag skulle vilja orka med massor men som sagt jag måste lära mig o ta det lugnt nu o lyssna på kroppen!

Söndag 5/9

Jahopp så har yttligare en vecka passerat! Nu tycker jag bara att dagarna försvinner jätte fort, Idag har Mamma o tjejerna varit här o ätit lite mat tillsammans med mig o R. Det var tevligt =) Annars har det inte hänt speciellt mycket här. Skulle ha bakat lite muffins men det blev aldrig av, men imorron ska jag åka o köpa på mig en ny elvisp så det går snabbare att baka.

Nu ska jag tvinga med R så vi kan mysa lite =)

Vad gör man? Ligger här i sängen o hör...

Vad gör man? Ligger här i sängen o hör hur grannarna ovan på oss bråkar för fullt... De smäller i dörrar o det låter som att det går vilt till.. Till o från så hör man något som låter som en kvinna som gråter men jag vet inte om jag hör vad jag vill... En av våra andra grannar frågade om vi hörde paret som bråkade men då sa jag nej men nu vet jag att det bor ovan på oss!! Känner mig lite illa till mods när man hör något som man inte vet hur det är...


Lördag 4/9

Idag har det inte gått i många knop, lallade runt här på förmiddagen o tog hand om all tvätt sen i torsdags o så har jag försökt att plocka upp lite så att jag kan utföre en riktigt ordentlig stor städning. Även fast det snart är ogjort när det ska renoveras här. Sen kom mamma o tjejerna på besök o jag fick hjälp med att får upp lamporna i hallen =D Tack så mycket J! Mamma hjälpte mig även med att packa om allt kött som vi köpte när vi var o handlade. Bleb en tur till donken o äta lite tillsammans med dom o en en tur till ingelsta. Hittade äntligen en body som jag kärat ner mig i men lustigt nog så om jag hem utan den =O ibland så förstår jag ,ig inte på mig själv!! Får hoppas att den finns kvar ett tag till.

Följde med mamma hem eftersom R inte har varit hemma på hela dagen då han har varit snäll o hjälpt sina vänner att flytta. Han vinglar väl inte här sen i natt =P

Sitter just nu o funderar på vad jag ska göra om jag skulle gå o sova lite kanske eller om jag ska se på en film. Får se vad jag hittat på.

God natt!

Fredag 3/9

Sitter här i soffan o är jätte mätt efter en mysig kväll hos mamma, R ligger redan o sover eftersom han aldrig gick o la sig efter att vi kom hem från förlossningen i morse så nu var han jätte trött o kraschade i säng. Kan ju inte direkt påstå att jag är speciellt pigg jag heller så jag ska oxå krypa ner snart tro jag. Har inge speciellt stora planer för helgen mer än att jag ska ta i tu med all tvätt o så ska jag försöka komma mig för att iaf börja ett fixa i ordning sängborden =)

Ha en bra kväll!

Mums mys :)

img_0517 (MMS)

Mums mys :)


Snart ska vi i väg =)

Sitter i soffan o gör inte mycket alls just nu... Ska snart hem till mamma för lite tacomys med alla syskonen =) ska bli riktigt mysigt trots att jag är trött som stryk!

Jaha, hemma igen! Nu har vi varit en tur ...

Jaha, hemma igen! Nu har vi varit en tur på förlossningen eftersom jag fick så täta sammandrgningar här hemma men efter en dusch o att kroppen fick veta att den skulle till sjukhuset så av tog allt o när vi väl var där så såg allt jätte bra ut! Så nu ska jag bara försöka att somna o hoppas på många timmars sömn. God Natt!


Osocial...

Så känner jag just nu... Just nu känns det som jag det är tur att jag bor tillsammans med R annars så hade jag knappt träfft någon annan! Känns som jag försummar mina vänner på ett sätt man just nu känns det jobbigt att bara vara med sig själv...

Hoppas att jag kan hitta ork snart o träffa dom igen. Hoppas oxå att det finns lite förståelse hos dom med tanke på mitt "tillstånd"...

Äntligen!

Nu är det färdig tvättat för idag! Men nu ser hela lägenheten ut som ett torkrum =P Men vi fick iaf mycket tvättat =)

Dårligt med uppdatering!

Fy på mig... Även om jag har lust så har inte orken funnits! Igår så pressade jag min kropp till tusen o först så var jag o handlade med mamma o tjejerna o sen så gick jag på bio tillsammans med R o hans vänner. När vi väl kom hem igår kväll så mådde jag så illa o hade så ont i huvudet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen... Varken huvudvärken eller illamåendet har släppt o jag är så trött i kroppen så det finns inte. Skulle varit på vattengympa i morse men jag har sovit jätte dårligt i natt så jag stängde bara av larmet o somnade om igen.

I dag står det tvättstugan på schemat o tack o lov för att jag har R som kan bära tvätten upp o ner så jag slipper det. Hoppas på att vi hinner att tvätta undan mycket idag så det blir tomt inne i det blivande bebisrummet =) Har börjat att fundera på hur jag ska få till det där inne även om den inte ska bo där så vill man ju att det ska bli en början till ett rum iaf. Ska bli så roligt o se vem det är som har bott i magen =)

Nu har jag varit uppe o kissat för 100 ad...

Nu har jag varit uppe o kissat för 100 ade gången... Idag kan jag inte heller somna om direkt som jag kan annars. Vill inte ligga o titta i taket resten av natten!! Passade på att öppna balkongdörren lite mer när jag ändå var vaken o det är ju ingen varm luft som kommer in. Kollade termometern o det är bara 8grader ute, så nu är hösten här. Man kanske skulle försöka att somna om nu så jag kan få sova lite till. God Natt!