Gårdagens inköp



Igår var jag o handlade lite saker till skötbordet. Det blev tvättlappar, våtservetter, termometer, ammningsinlägg o blöjor. HIttade också en väldigt söt lite nappflaska som säga sak vara väldigt bra så den fick oxå följa med hem.

Nu ska jag åter gå till mitt pysslande. Ska börja packa väska idag tänkte jag så att det är gjort, man vet ju aldrig när det är dags att åka.


Kommentarer
Caroline säger:

Sv. Ja jag trodde knappt mina ögon först haha. Super sött litet set för nästan ingen peng alls! Super :)



Måste också köpa blöjor och en termometer. Du köpte den från apoteket om jag inte ser helt fel? Har tänkt på den jag med, vet du vad den kostade?



Jo tack, det är jobbigt att röra sig, hastiga rörelser eller att ta sig upp efter att ha suttit ett tag är pest och pina. Men jag lever och kan fortfarande klara mig. Så jag ska inte klaga! Hur mår du själv?



Kram!

2010-09-22 | 14:40:23
Bloggadress: http://anotherdaywithcaroline.blogg.se/
Jojja säger:

Åh, jag letar efter lite väggförvaring, och är på jakt efter precis såna "burkar" som den du har hänger på väggen!! Var är den ifrån? Och är den skruvad eller sugpropp??

2010-09-22 | 19:12:25
Bloggadress: http://jojjas.blogg.se/
Anonym säger:

Hallojsan...sticker in lite tips om det är OKI??? förköp dig inte på¨nappar och flaskor inte säkert bebben vill ha samm napp som mamma tänkt sig :-)

2010-09-25 | 14:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback