Valborg 2011

Idag har vi varit ute hos Angel och grillat o myst. Det var grillpremiär för min del o det ver hur gott som helst! Tyvärr var inte vädret med oss för att när vi lämnade stan så lyste solen och det var jätte skönt men sen blev det bara mörkare o mörkare sen kom regnet oxå =( Vincent vägrade dessutom att sova men somnade på mitt bröst en kort stund men vaknade tyvärr igen... Vi packade in oss i bilén och då hoppades jag på att han skulle somna med när det regnade så tyckte han det var så intressant.




Vincent provade även att gå i sina skor på gräsmattan för största gången =D Han tyckte att det var hur roligt som helst.



Nu ikväll så har vi varit ute i parke här hos oss o kolla på elden och fyverkerier och Vincnet har helt farsinerad av det! Han var inte alls rädd för fyverkerierna utan tittade bara helt förundrande på de =) Mammas lilla Himan =P
Nu ligger han o sover o det känner jag med att jag ska göra snart. Väntar på att R ska komma hem oxå, han är på fest. Så vi får väl se när han kommer hem.



Vincent spanar in fyverkerierna





I vagnen på väg hem =)

Vincent Valborgs myser i vagnen :)

img_1035 (MMS)

Vincent Valborgs myser i vagnen :)


Såhär jobbigt är det att vara på Harrys ;)

img_9922 (MMS)

Såhär jobbigt är det att vara på Harrys ;)


Torsdag

Nu har äntligen min migränhuvudvärk släppt!! Efter nästan 4 dagar så är man rätt trött i huvudet... Idag har vi inte gjort så mycket. Vincent o jag var på Babyproffsen och köpte solgardiner till bilenoch en ny pelagon till köksfönstret =)

Sen blev det lite balkonghäng i solen och senare en promenad tillsammans med S&M. Vi har också hunnit med en tur till mamma för lite mys.

Nu sitter jag här ensamen i soffan när R och jobbar och lillaputten sover. Hoppas verkligen på att han kom sova i natt o inte vakan massor av gånge inatt...

Nu blir det BB o sen sängen


Vincent o jag hänger på balkongen :)

img_3145 (MMS)

Vincent o jag hänger på balkongen :)


På stan för mig själv :)

img_4822 (MMS)

På stan för mig själv :)


Vaknade upp bervid det här leendet :) då b...

img_7043 (MMS)

Vaknade upp bervid det här leendet :) då blir man pigg direkt!


Kusinfika =)


Idag har jag o vincent varit o träffat Therese och carro för en fika på stan =) Senast vi träffades alla 3 tillsammans var i september då lucaz precis hade kommit och jag var höggravid med Vincent. Så det var riktigt roligt. Vi satt ute i solen och fikade tills Vincent blev otålig i vagen o då blev det en tur på stan. Jag trodde att jag hade lyckats att tappa bort hans solglasögon men det hade jag inte, hittade de förut =D
















Påsk firande hos mamma



Idag har vi varit hemma hos mamma o firat påsk =) Vi fick jätte god mat, det blev vårkyckling med sallad och sås =) Blev även lite fusk med tårta idag. Vincent fick jätte fina kläder av mormor. Trukosa shots, byxor och en body med fiskar på! Så han kommer att bli jätte fin till sommaren. Dagen har varit jätte trevlig hittade även fram ett fota album från när jag var liten och Vincent är inte lik mig när jag var 6 mån men däremot är han jätte lik mig när han var liten =)

Nu är det BB som gäller!


På väg hem till mamma(mormor) för att fira...

img_8752 (MMS)

På väg hem till mamma(mormor) för att fira påsk :)


Vincent läser sin nya bok :)

img_7810 (MMS)

Vincent läser sin nya bok :)


Glad Påsk!



Jag och mina sömntutor önskar alla en Glad Påsk!


Långfredagen ( Bildbomb)

Igår var i hemma hos Johanna och Robin o hade lite påskfirande tillsammans med alla =) Mycket trevligt. Det böjdaa på varmröktlax, sallad och mycket god sås.






















Ligger här i sängen o tycker att det är va...

Ligger här i sängen o tycker att det är varmare än vanligt! Kan ju bero på min fina bränna jag skaffade mig idag :P har för första gången i år smörjt in mig med after sun :) ska försöka sova nu! God natt


Underbar dag

Idag har Vincent o jag varit ute på en riktig långpromenad med S&M, var hur skönt som helst! så jaghade bara en tunn tunika och leggings på mig. Känner nu att jag har fått sol på mig... Mitt eksem är hemskt =( Vincent o jag gick till mamma efter promenaden och myste lite. Vi tod oss sen en tur till stan.

På väg hem så blev Vincent så ledsen i vagnen så jag fick bära honom hela vägen hem! Min arm höll på att dö. När vi väl kom hem så  var det hur bara som helst för att då var ju pappa här =P Jag hade bestämt med mamma att vi skulle åka o handla och sagt o gjort så åkte vi ut till City gross men när vi precis kommer ut så ringer R och jag hör hur Vincent skriker i bakgrunden... Bara att hoppa i bilen o åka hem igen. Så fort jag kom hem nästan blev han lugn...

Jag undrar tyvärr om det är så att han håller på att utveckla förkylnings astma... Han har fått tillbaa sin hosta och nu så väser andninger när han har hostat och så kippar han efter andan oxå den lilla stackaren.... Tänkte att jag ska ringa till BVC nsta vecka o prata med dem.

Nu ska jag kolla på BB o sen blir det sängen!

Lunch på stan och gungning i parken

Idag har Vincent o jag varit på stan tillsammans med S&M. Vi åt lunch på Fräcka fröken o tog en vasin Greken =D Hur gott som helst! Vi passade även på att ta en tur på stan. Jag köpte ett bodylinne till honom och en lite stjärna att hänga i vagnen. Efter det så gick vi till Vasaparken och Vincent gungade själv för första gången och han tyckte at det var jätte roligt!







I parken så träffade vi även mamma och skrik. Vi gjorde de sällskap tillbaka till stan och tog en fika tillsammans med dem för att det var dags för Vincent att äta.

Måste bara säga oxå att Vincent verkligen älskar den nya vagnen!


Vincent i nya jackan. Han spanar in all rö...

img_9738 (MMS)

Vincent i nya jackan. Han spanar in all rörelse på stan :)


Onsdag morgon


God Morgon! I natt har Vincent sovit underbart mycket =D han somnade vid 20 och sov fram till 02:30 och då ville han ha lite mat o åt upp en hel flaska och sen sov han fram till kl 07:20!!! Det är helt otroligt. Så idag är det en gald mamma här! Sitter och funderar på om vi skulle ta oss en morgonpromenad nu eller om vi ska mysa ;) Här kommer 2 st bilder på min busunge nu på morgonrn när han ligger o busar.




Mammagrupp x2

Idag har Vincent o jag hunnit med 2 st mammagrupper. Först var vi på timjan och där gick det i påskens tecken. Vi fick göra marsipangubbar och såhär blev mina =)



På nästa mammagrupp så pratade vi om mat och sömn vanor, Vincent har börjat att äta väldigt bra nu. Det som är värre är att han fortfarande vill ha nattmål. Han är egentligen inte så hungring utan vill bara tutta på flaskan lite och sen somnar han igen. Nu hoppas jag snart på att kunna få bort de målen helt så jag kanske kan få sova lite mer.



Efter mammagruppen så gick Vincent o jag till Lindex o där hade de fått in basebolljackan som jag länge har kollat på så den fick följa med hem =D Han var så fin i den.

Helt slut!

Ojojoj, vad trött jag är just nu! Men vliken roligt dag, det var väldigt roligt att komma hemifrån o bara få vara Cecilia. Vi har jobbat på som bara den o haft ett högt tempo o fått mycket gjort. Men allt jag har o säga nu är, MINA STACKARS FÖTTER!!!

Nu ska jag ta det lugnt i soffan o hoppas på att inte somna här.

Återkommer imorron!

God morgon :) idag är Vincent o jag uppe m...

img_2566 (MMS)

God morgon :) idag är Vincent o jag uppe med tuppen! Vincent ska till mormor o jag ska jobba!


Soliga söndag



Dagen började med gröt för lilleman som han nu tycker är riktigt gott =)









Vincent o jag har varit på promenad tillsammans med mamma, skrik o panik =) Det var verkligen hur skönt som helst! Vi avslutade med en mycket kort tur på stan o tittat på H&M´s nya barnavdelning. De har fått in hur mycket fina kläder som helst till Vincent.





Vi har även hunnit med en tur hem till Carro o träffade även Jenny och Tilde . Vi åkte framför allr dit för att jag skulle skulle prova arbetsbyxor inför morgon dagen då jag ska JOBBA!! Är lite nervös över det eftersom jag ska vara i från min lilla älskling i 10h =O Han ska vara hemma hos mamma eftersom R ska sova för att kunna jobba i morgon natt.

Ikväll åt vi mycket god mat, det blev fetaostboffar med sallad och taziki =D

Nu är det BB sen är det sängen som gäller!


Lördagsmys

Idag har Vincent och jag häng med Carro o Lucaz. Vilken mysig dag vi har haft! Killarna lekte lite med varandra så roligt att se. Vi har även varit ute o promenarat hela vilbergen runt i solen =) Hur skönt som helst.








Ikväll har Vincent haft premiär på att sitta vid matbordet med oss när vi åt =) Han var så söt. Han fick majskrokar och vatten. Han åt med god aptit. Så roligt att kunna ha honom med nu.




Efter att ha äti majskrokar så var han riktigt kladdigt ;)


Lite vila innan det är dags att gå på prom...

img_3325 (MMS)

Lite vila innan det är dags att gå på promenad    :)


Vincent har inte riktigt fattat hur man sk...

img_7719 (MMS)

Vincent har inte riktigt fattat hur man ska göra med gåstolen =P


Amerikanska pannkakor till frukost :)

img_9808 (MMS)

Amerikanska pannkakor till frukost :)


Vincent 6 månader


Idag blev Vincent 6 månadet! Kan inte förstå att tiden har gått så fort som den har gjort. Idag så kom Carro o Lucaz hit på lite fika och mys. Vincent fick även en present som bestod av 10st fingerdockor som var hur söta som helst. Nu ikväll har vi lekt med dem o han tyckte jätte mycket om dom =) Tack så mycket!





Vi har sjungit som det flesta djuren =)




Lucaz blev lite lagom förvånad av kameran ;)




Vincent tycker verkligen om sina nya brillor =) Det bästa är att få honom att le när han ha de på sig för att han blir såå himmla söt då!






Vincent gungar för första gången. Han provade bara att vara i mitt knä då det blåste så mycket. Han tyckte att det var riktigt mysigt. En stund höll han nästan på att somna! Nu har han blivit en stor kille på riktigt för att jag har flyttat in honom i sitt rum igen för att nu stör vi bara varandra när vi sover! Dessutom har jag möblerat om i sovrummet så hans säng kan inte komma tillbaka in dit =P



Såhär såg det ut för ett halv år sen! Min lilla pluttunge har blivit så stor!


Torsdag

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har tvättat lite och varit ute på promenad tillsammans med S&M =) Vincent har äntligen börjar äta mat! I förrgår så köpte jag spagetti och köttfärsås och det tycket han var jätte gott. Han har såhär lång inte alls tyckt om gröt och så provade jag i morse igen och då gick det! Nu på kvällen så provade han kalops och det tyckte han oxå om. Hoppas på att det kommer att fungera nu med maten.

Om maten börjar att fungera så kanske han äntligen kan börja sova bättre på nätterna.

Idag har vi även borstat tändena på honom för första gången o det tycket han var jätte roligt så det kommer att gå bra =)


Vincent busar i soffan :)

img_8238 (MMS)

Vincent busar i soffan :)


Coolaste killen i stan ;)

img_3361 (MMS)

Coolaste killen i stan ;)


Mys :)

img_3831 (MMS)

Mys :)


Mina bus killar



Kärlek


6 månaders kontroll och Tandborste

Så var alla sjuka här igen=/ Känns jävligt sur måste jag säga. Idag tog vi oss iaf iväg till timjan så jag fick prata av mig lite o sen var det bara att gå vidare till BVC för 6 månaderskontroll. Vilket han klarade utmärkt. Så nu väger han 7740g och är 66,5 cm lång. Han börjar bli en stor kille. Eftersom han har fått två små tänder nu så har vi idag köpt hans första tandborste och egen tandkräm.



Jag trodde att jag skulle tvätta i tvättstugan idag men så var inte fallet utan det var imorron =P Nu har jag istället passat på att lägga ute lite av Vincents kläder för försäljning. Vi har så mycket så vi får se om jag blir av med lite. Snart är det oxå dags att hämta skrik som ska sova här i natt för att mamma ska jobba sen kväll.

Blää...

Fy fan, nu är jag sjuk igen =( fattar inte att varför vi ska vara sjuka hela tiden! Hoppas att det inte blir något långvarit för det orkar jag inte med. Idag har vi varit hema hos Pernilla och fika o haft det jätte mysigt. Nu ska jag ta det lugnt en stund sen blir det en lång dusch o sen blir det sängen.


Kolla mina nya snygga brillor ;)

img_3167 (MMS)

Kolla mina nya snygga brillor ;)


Premiär tur i nya vagnen :)

img_0351 (MMS)

Premiär tur i nya vagnen :)


Nya vrålåket!

Idag har Vincent och jag varit ute på promenad med S&M. Det var hur skönt som helst ute idag. Termometern visade 14 plus! Vi har även införskaffat en ny vagn! NU har vi en emmaljunga Ozone. Är redan jätte nöjd med den. Hoppas att Vincent blir lika nöjd han med. När jag skulle provköra honom  den så somnade han innan vi hann till vagnen så det får bli imorron ist.

Vi har även varit hemma hos mamma en sväng och träffat henne och skrik o panik. 






Nu sitter jag o tittat på en unge i minuten och sen blir det BB =D Imorron ska vi hem till prenilla o fika om Vincent mår tillräckligt bra o vädret tillåter. I vilket fall så ska vi ut o provköra nya vagnen =D


Påskpynt



Idag har jag påskpyntat lite här hemma =) Fick påskris av mamma i går så nu tog jag tag i att gör i ordning. Såhär blev resultatet. Den lilla kycklingen med blå sjal på huvudet fick jag av min farmor för 22 år sen. Ett fin minne från henne. Hon har även gjort den fina lilla tavlan som man kan se bakom kycklingarna.


Vincent i sin mössa som han fick i doppres...

img_4710 (MMS)

Vincent i sin mössa som han fick i doppresent av faster J o farmor o Co. :)


Busunge i soffan :)

img_1178 (MMS)

Busunge i soffan :)


Tand nr2



Idag såg jag att Vincent hade fått tand nr 2 =) Det är inte nog med att vara förkyld utan han ska få tänderna samtidigt. Nu sover äntligen lilla trollet!


Massor av besök =)

Idag har vi haft mycket besök här hos oss. Emma och Meríma var här, Merre kom fran till att det var ca 7 mån sen vi sågs sist. Jag var nämligen gravid då =P hahah Det var jätte roligt att träffa dom igen. Vincent fick jätte fina presenter av Merima =) Ett par as coola jeans och en vit pike, en urgullig kanin och En väldigt rolig skallra/leksak. Tck snälla tant Merima ;) hihi



Senare på EM så ringe R´s telefon och då kom han mamma och en av hans systar hit. Vincent har inte träffat sin farmor på 1½ månad så hon tyckte det var roligt. Alltid lika roligt när de kommer på besök.

Trots att lilla mannen är förkyld så sken han upp som en sol när han fick se tjejer ;) hahah Dock så höll det inte så länge för att febern går upp hela tiden, hostan håller i sig och snorret bara rinner =/ Igår kväll somnade han på mitt bröst precis som när han var lite. Fast nu är han betydligt mycket större att ha liggandes där.



Tycker så synd om honom. Hoppas verkligen att det vänder nu. Ikväll var det meningen att jag och R skulle ha myskväll men det gick inte så bra =( De ringde nämligen in honom för att jobba. Så nu sitte rjag hr ensamen o kollar på film. Ska passa på att gå o sova snart.


Min lilla sjukling!

img_2366 (MMS)

Min lilla sjukling!


Apan Vincent

 




Min lilla apa =)


Min lilla älskling har fått 40 gradig febe...

img_2981 (MMS)

Min lilla älskling har fått 40 gradig feber :( känns väldigt jobbigt! Är hemma själv i natt för att R jobbar... Hoppas på att alvedonet o iprenen hjälper till att ta ner febern nu!


Torsdag

Idag har varit en seg dag. Natten som var var inte rolig alls... TYcker så synd om min lilla sjukling. Han är jätte snorrig i näsan och hostar massor. Alvedonet hjälper inte mot hans feber så nästa omgång så ska han få ipren istället och hoppas på att det hjälper.

Vi vågade oss ut på en liten promenad tillsammas med S&M. Det gick bra tills Vincent vaknade av hostan och blev jätte ledsen. Som tur var somnade han om igen!

Nu har han somnat för natten hoppas jag, vilket jag inte tror men,... Hoppas på at natten blir skaplig då R ska jobba i natt.

Aj, brännde mig på ugnen när jag skulle ta...

img_7761 (MMS)

Aj, brännde mig på ugnen när jag skulle ta ut lasangen :(


Sjuk men glad ändå



Vincent har gått o blivit sjuk igen =( min stackars lilla gubbe. Vi har varit hos doktor idag för att han fick hosta och feber snabbt. Jag ville vara på den säkra sidan med att han inte hade början på lunginflammation. Som tur är så är det bara förkylningshosta! Hoppas på att han blir frisk snabbt!


Barnvagn...

Jag blir galen på det här med vagn... Är jätte nöjd med vagen som vi har nu men när jag provade att bygga om den idag så blev det bra, men Vincent ligger så bar och utan något skydd alls... Känns inte så bra alls =/ TRor att jag är den mest struliga människan när det kommer till barnvagnar...

  

( klicka för större bild)

Här är våra vagnar i ordning efter hur vi har haft de!

Nu letar jag efter en vagn som han kan sitta vänd mot mig i och som är smidig att köra. Därför ångrar jag så jävla mycket att vi sålde den första vi hade. DEN VAR BÄST!!! Så jag blir så arg på mig själv!!!

Någon där ute som har/ haft  emmaljunga nirto/Ozone/cerox?? Vad tycker ni?


Tisdag


Idag har Vincent och jag varit på mammagrupp =) Alltid lika roligt och för varje vecka så blir det bara roligare och se hur bebisarna upptäcker varandra och hur de vill ta på varandra. Idag har vi pratat om barnsäkerhet i hemmet. Ligger bra till hitills men det finns lite kvar att göra.

Imorron så ska vi till timjan igen hela familjen. Får även som om Faster J kommer hit. Vincent har tyvärr fått tillbaka sin hosta =/ Tur är att vi har hostmedicin hemma sen sist. Hoppas på att det inte blir något långvarit! 



Bilden är från ikväll =) Vi myser i soffan!


Vincent busade med skeden när jag matade h...

img_4879 (MMS)

Vincent busade med skeden när jag matade honom! ;)


Tänder

Vincent har fått sin första tand =D Idag när jag matade honom så yckte jag att det kändes annorlunda när han bet ihop käkarna och när jag kände i munnen så var det en pytte liten tand !! NU har han blivit en stor kille =)

Nu förstår jag varför han har var så gnällig igår!


Tävla hos Coquina

Tävling



*Jag tävlar hos Coquina om två dregglisar från Myran & Lo. Tävla HÄR du med!

- En lott - Kommentera detta inlägg med en motivering vilken av dregglisarna du vill vinna och varför.

- Två lotter - Samma som ovan plus att du lägger in tävlingsbild samt bildtext i din blogg. Kom ihåg att skriva länk i kommentaren.

Tävlingen avslutas söndagen den 3 april!

Vinster:
Dregglis 1 - Söt dregglis med ljusgröna päron. Vit trikå på baksidan samt tryckknapp.
Dregglis 2 - Söt dregglis med färgglada svampar. Vit trikå på baksidan samt tryckknapp.

Dregglisarna kommer från gulliga Carina på Myran & Lo som sytt dessa fina med mat-tema för Coquinas skull. Kika gärna in på hennes hemsida för hon syr otroligt fina tillbehör till barn såsom mössor, dregglisar, filtar, napphållare osv.


Söndag

Nu har den hr veckan oxå gått. I lördags så fick ett barn till här hemma, så nu har jag provat på att vara 2 barnsmamma. Det har inte alls varit jobbigt eftersom det är så stor åldersskillnade mellan Vincent och Panik. Det har varit väldigt mysigt at ha henne här hos oss.

Idag skulle jag ha hafttvättstugan men jag har varit så jävla trött hela dagen så jag orkade inte med det... Kom just på att jag tvättade en maskin här uppe igår som jag har glömt att hänga =/ får skölja om den imorron.

Nu blir det big brother och sen kanske jag ska ta o sova lite innan det är dags att mata lilla trollet igen!



Vincent den lilla tv bebisen =D


Looking good :D haha

img_9713 (MMS)

Looking good :D haha


Dag 8

Något som jag verkligen skulle vilja sluta med är att småäta!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Besök hos Farfar och Mia


Igår avr vi hemma hos R´s pappa. De har inte träffat Vincent sedan dopet och det har hänt mycket med honom på de månaderna som har hunnit passera. Det var jätte trevligt och Vincent trivdes jätte bra. Vi åt jätte god mat, dack så var det lite svårt med matron för Vincent var arg o trött.

R och hans lillebror var duktiga o bytte till sommardäck på våran bil och deras =)










Första gången VIncentser och klappar en katt! Det gick hur bra som helst =)



Lite bus med farbror Viktor =)




Dag 7

Jag skulle köpa en ny bil och så skulle jag skaffa mig en PT ;) efter att ha tränat till mig lite så blir det en shoppingrunda =D hahahaha

 


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Ego Mamma



Dagens mamma =)


Fikamys med mamma!



Idag har Vincent o jag varit på Hageby o haft lite mys tid tillsammans =) Vi fikade, och han ät majs o potatis pure och avslutade med med lite mangopuré. Han har blivit så duktig med att äta mat. Vi fyndade  även lite på lindex, det blev en heldress och en lillebody till lilla herren.






En mätt o glad kille =)


Dag 6

Vilken fråga  ;) hahaha vågra jag ju knappt skriva=P


Här är en valigt bra beskriver på vilken typ av kille jag faller för =P hahaha ( frågade R om det var okej att jag la ut bilden ;) hihi )


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid