Sjuk igen...

Jaha, då har kag lyckats att blivit sjuk igen... I natt så var jag inte alls speciellt pigg hade frossa o hög feber. Nu går jag på panodil och jag har även tagit en ipren för att slippa muskel värken. Det är lite jobbigt att vara ensamen hemma idag... R blev inringd för att jobba imorse så nu e jag ensamen med <Vincent fram till kl 19:30 ikväll =/ änså länge har han varit snäll.

Igår så var mamma och jag på bio och såg Burlesqe. Det var verkligen en film i min smak, sång dans ch grymt snygga kostymer. Den kan jag verkligen rekommendera =)


7:e Bilden: En blir jag inte har lagt upp



En egobild =P


Usch, fy o blä vad skit jag mår :( orkar i...

Usch, fy o blä vad skit jag mår :( orkar inte med att vara sjuk igen!!.... Nu ligger jag här i sängen o har ont överallt, svetten rinner och tempen visar 39,0 med panodil o ipern i kroppen.. Hoppas på att få sova några timmar till innan lillkillen vill ha mat igen. Blä, tycker i te det här är roligt... :(


Såhär ser det ut i sängen just nu ;)

img_0815 (MMS)

Såhär ser det ut i sängen just nu ;)


Vilken skillnad

Vilken skillnad det är mellan bilderna! Den vänstra bilden är när vi kom hem från BB då var han bara knappt 2 dagar gammal och den högra är från idag då han är 3½ månad. Helt sjukt vad mycket han har växt

 

Min lilla älskling!


6e Bilden: Någon du inte umgåts med på länge



Emelie har jag inte träffat på jätte länge.


Lördag

Vilken lång dag det har varit! Den började redan kl halv åtta då klockan ringde. Då var det dags att gå upp o göra sig i ordning inför dagens Dop. Så nu är jag gudmor till lilla Lucaz.



Han var en väldigt glad lite skit men när det väl var dags för dop så var han inte alls lika glad längre utan då blev han jätte arg. Men efter att fått byta famn så blév det lite bättre iaf. Just nu sitter jag här i soffan som en disktras o är jätte trött. Ska snart gå o sova men jag har en jätte kikig liten kille i min säng som inte alls tyckte att det var kul att sova idag. Nu sover han som tur är!



Imorron ska jag förhoppningsvis gå på bio med min mamma =D


Stort Grattis!



Vill säga ett stort Grattis till min kusin Carro och hennse Benny som gifte sig idag =D


5e Bilden: En gammal blir på dig själv



Bilden är från 2005


Följ mig

Följ min blogg med bloglovin


Alla hjärtans dagspresent =D



Idag fick jag min alla hjärtans dag present av R. Vi såg nämligen att Magnus Betnér ska komma hit o då var det avgjort att vi skulle gå =D=D=D=D


4:e bilden: En konstig tid i ditt liv

Jag vet inte vad jag ska lägga upp för bild =/ därför tar jag en bild från förr.


Torsdag

Idag har det varit en lång dag. Dagen började med att vi var hemma och tog det lugnt o sen åkte jag och Vincent till hageby tillsammans med Carro och Lucaz. Vincent har glad tills han kom på att han var hungrig o vägrade tutta... Insåg då att jag hade glömt flaskan hemma och det var bara att gå o köpa en flaska och ersättning till honom men den flaskan jag köpte var väldigt o interligent. Det kom alldeles för fort ur den så han kunde inte äta... Så då blev det att köpa en flaska till en sån som vi redan har hemma =/ men då blev han iaf nöjd och åt o blev glad igen!

Sen så åkte vi vidare in till stan där vi träffade Emma och gick o fikade tillsammans med henne på fräcka fröken =) Var hur trevligt som helst eftersom vi inte gjort det på en evighet. Nu är vi hemma igen o har varit ett bra tag. Vincent sover i sin säng och jag försöker fylla i hans bok "Mina första år" Det är otroligt hur fort man glömmer detaljer alls =P

3:e Bilden: Någon i min familj



Min lillebror med Vincent på hans födelsedag =)


Min nya ring =D



Min ny sjuk snygga ring från Gina! Tvåfinger ring ;)


Onsdag 26/1-11

Tisdagen passerade jätte fort. Dagen började med att jag fick sovmorgon eftersom lillprinsen har sovit så dårligt i natt. Sen var det dags att åka till sjukgymnasten för yttligare en behandling av min rygg, som jag lyckades att fixa till i lördags så den blev mycket bättre då =) Ringde hem efter behandlingen o frågade om jag skulle komma hem då säger R att jag kan ta o gå på stan en sväng! Det var hur skönt som helst att få gå om kring själv o bara titta o kunna prova vad jag ville utan krångel.

Så dagens inköp blev en vit skjorta från Gina och en skit snygg ring och en ny ögonpenna i limegrönt från Make Up Store. Väl hemma igen så mötes jag av en glad liten kille men som snabbt blev ledsen. Efter mycket om o men fick jag honom att sova en kort stund o sen vaknade han återigen o var ledsen så då bestämde jag mig för att gå ut o gå. Vi var ute och gick i 1h o det var riktigt skön och han fick sova.

Ikväll har även prinsen badat o det var riktigt roligt.


2a Bilden: En bild på mig själv



Jag på nyårsafton =)


1a Bilden: Någon jag umgås med mycket



Det måste vara min mamma som jag umgås med mest.


30 Bilder

1a Bilden: Någon du umgås med mycket
2a Bilden: En blid på dej själv
3e Bilden: En bild på någon i familjen
4e Bilden: En bild på dig en konsitg tid i ditt liv
5e Bilden: En gammal bild på dig
6e Bilden: En bild på dig och en vän du inte träffat på länge
7e Bilden: En bild du inte lagt upp förut
8e Bilden: En person du saknar
9e Bilden: Någon i din släkt
10e Bilden: Någon du tycker är snäll
11e Bilden: En person du kan berätta allt för 
12e Bilden: En bild på din vardag
13e Bilden: Du och någon klasskompis
14e Bilden: En bild som påminner om gammla tider
15e Bilden: En person du vill vara med
16e Bilden: En bild på dig själv
17e Bilden: En ovanlig bild
18e Bilden: En person som är snygg
19e Bilden: En bild från din fritid
20e Bilden: Ett ögonblick
21e Bilden: En blid från i sommras
22e Bilden: En bild du alltis srattar åt
23e Bilden: Någon/några du alltid har roligt med
24e Bilden: En bild för ett år sedan
25e Bilden: En bild på en tid du saknar 
26e Bilden: En tokig bild
27e Bilden: Den nyaste bilden på dig
28e Bilden: Någon du aldrig kommer att släppa taget om
29e Bilden: En bild från förr
30e Bilden: En bild på din familj


Nu ska vi se om jag kan lyckas med det här =P


Nya sängbord



Idag tog vi oss en liten tur till Ikea. Der vi var ute efter var en hylla/bokhylla till Vincents rum men vi kunde inte bestäma oss för vad vi skulle ha så det blev nya sängbord till oss ist. Nu ska vi forsätta o fundera lite. Vi passade även på att äta på Burger king eftersom vi inte har det här =) Sen hade R bestämt sig för att han skulle ha munkar o så var det bara så det blev att åka in till City och köpa det. Sen bar det av hem igen.

Nu sitter jag här i soffan o myser själ för att lillprinsen var så trött så han somnade om igen.


Sovstund



Igår kväll somnade jag o vincent i soffan och dåpassade R på att fota oss!


BVC och shopping

Idag var det dags att återigen besöka BVC för vaccination av prinsen. Det gick jätte bra. Första sprutan så sa han bara ett litet pip o nästa så blev han lite ledsen med då var jag redo med nappflaskan så han fick lite o äta o sen kom det ett leende =) Det kändes jätte skönt att det gick så bra! Efter det så gick vi för att köpa  en " Mina första år" bok men den vi ville ha var tyvärr slut så nu har vi beställt en =)

Det blev även lite klädshopping för att fylla på lagret så det finns nu när det är dags att byta strl så småningom. Så idag blev det 4 bodys, 4 pyjamasar, 3 par byxor och 2 bibs, en godis skål till framtiden och stjärnkrokar.

Bästa presenten!!



Vincent fick jätte mycket fina doppresenter, men den han fick av faster Johanna o robin, kusinerna och hans farmor var verkligen av det bästa =) Snygga piké med tryck på ryggen! Han kommer att bli så snygg i vår och sommar.


Dagens lunch



Hemmagjord räkröra och avokado =)


Ny Vecka

Då var det ny vecka igen. Jag vet inte vart tiden tar vägen... Idag ska vi tillbaka till BVC för att prinsen ska få sin vaccination. Hoppas på att det kommer att gå bra o vi slipper massor av skrik.

Idag ska vi även köpa en bok o skriva in om Vincents liv och lite mer papper och till han scarpbook så jag kan fortsätta o pyssla med det.


Dop

Nu är dopet äntligen över. I fredags så var mamma, tjejerna och jag o hanlade all dricka inför dopet och sen bar det av till försammlingshemmet för att duka och göra iordning införlördagen. Det blev en sen kväll men det var skönt att vi hann med att göra klart så mycket redan då. 


Såhär dåg dukningen ut, enklen men det blev väldigt fint =)



Dopet blev jätte fint. När vi gick in i kyrkan så spelade kantorn Kärleksvisan av Sarah Dawn Finerdet var så himmla vackert. Jag är jätte nöjd över hur det hela blev. Det var våra gäster oxå. 




Vincents Gudmor, min kusin Caroline


R och Vincents Gudfar Jonatan




Vincent fick så mycket fina presenter! Bland annat så fick han pengar, silversmycken till framtiden, kläder, och mycket annat fint. Kommer mer bilder på det. Det blev tyvärr inte riktigt som jag hade tänkt mig men till slut så blev det bra. Jag är glad att det är över och se nu fram emot nästa helg då vi ska på dop igen =)


God Morgon

Det blev ingen sovmorgon idag inte.... Vincent vaknade och var jätte pigg och efter en stunds försökande att få honom att somna om så gav jag upp. Så nu sitter vi här i soffan och myser o kollar på Avatar innan dagen drar igång. Jag har fortfarande inte hittat vad jag ska ha på mig men det löser sig väl som R säger.

Återkommer kanske ikväll!

Vilken lång dag det har varit! Men nu är d...

Vilken lång dag det har varit! Men nu är det äntligen slut... Ligger i sängen helt utslagen o jag har bestämt att jag ska ha sovmorron i morron innan det är dags att fixa med det sista inför dopet :)


Vincent, My bad boy ;)

img_0807 (MMS)

Vincent, My bad boy ;)


Lite varm choklad såhär på morgonen :)

img_0802 (MMS)

Lite varm choklad såhär på morgonen :)


Vilken dag! ( långt inlägg)

Varnar känsliga läsare för detta inlägg!!
Dagen började mad att R kom hem efter natts jobb o var jätte trött o störtade i säng. Då var det dags för mig o lillprinsen att gå upp. Jag trodde att jag hade tid hos sjukgymnasten vid 10:15 men det vsade sig att det var 11:15 så jag var där i mycket god tid! Efter besöket så blev jag inte så mycket klokare men det är troligen så att det är foglossningarna som har hittat tillbaka =/ Mitt bäcken är väldigt instabilt så nu blir det at använda mitt bälte igen o gå på fortsatt behandlig.

Efter dt så blev det en mycket kort tur på stan och lite rea fynd inne på polarn o pyret eftersom det hade 70% rea =) Det blev en brun body och En pyjamas dom är vit med bruna ränder på. Sen åkte vi hem och väckte R som skulle på ett möte som vil gjorde honom sällskap till. När vi väntade på honom så åt Vincent lite och sen så bajsade han och jag väntade lite om det skulle komma mer. Men plötsligt så känner jag hur jag är fuktig på magen och jag vänder på honom då har det läckt ur blöjan upp på hela ryggen. Det var bara att påbörja det stora projektet att byta kläder honom. Tillslut lyckades jag =)

S>å nu ikväll så har han fått duscha, då passade jag på att göra en snygg mohawk på honom =)




Vincent kollar spänt på CSI mimai.

Nu ligger han o sover, ikväll somnade han rekord snabbt. Han sov efter 3 min i min säng. Nu ska jag pyssla lite sen ska jag oxå gå o lägga mig.


Vi står och väntar på bussen :)

img_0801 (MMS)

Vi står och väntar på bussen :)


Home Alone

Det känns verkligen jätte konstigt att vi är hemma själva och lite jobbigt. Eftersom jag har så ont i ryggen/benet så har jag väldigt svårt att ta mig upp ur soffan när jag har vincent hos mig och rör på mig upp o ner ur sängen under natten. Men det är bara så att det få gå nu.

Kvällen har varit väldigt lung o Lillprincen har varit på mycket bra humör och "pratat" massor med mig =) Nu ska jag försöka gå o lägga mig o hoppas på att jag får sova några timmar innan det är dags för honom att vakn igen. Änså länge så äter han fortfarande någon gång varje natt.

Go Natt!


Planering

Imorron står det ganska mycket på att göra listan.

- Jag ska ÄNTLIGEN till sjukgymnasten
- Köpa strumpbyxor =P
- Se om jag kan hitta lite ballonger
- Fortsätta att städa här hemma
- Fixa det sista innan Dopet

Får se hur mycket mitt ben/ rygg orka med... Hoppas på att jag kan få lite mer hjälp imorron än jag fick av VC

Ikväll och i natt och även i morron natt kommer jag kommer jag att vara hemma med lillprinsen ensamen då R ska jobba introduktion. Håller tummen att det ska gå bra. Lite spänd över att inte ha honom hemma när jag är van vid det efter 3 mån tillsammans.  Men jag är så glad för hans skull =)



Kärlek



Min lilla älskling =)


Mys i soffan med mamma



En nöjd o belåten liten kille efter att han har fått lite mat. Vi passade då på att mysa lite =)


Bus



Bus men lilla älgen, Den är väldigt god att äta på oxå!


Vi dammsuger =P



Såhär glad blir man nr man få vara med mamma o dammsuga =P Tyvärr så är det för jobbigt att ha honom i bärselen nu när jag har ont i benet =(


Tisdag

Yttligare en dag har gått. Idag har vi inte gjort så mycket, R o jag åt lunch på stan tillsammans. På väg hem så fick jag sjuk ont i mitt ben så när vi kom hem så ringde jag VC och det jag fick till svar var att jag ska härda ut tills på torsdag när jag ska träffa sjukgymnasten... Känns sådär =/ Har så ont hela tiden så att tillslut kommer tårarna.

Vincent har inte haft någon feber idag heller så nu är han äntligen på bättringsvägen. Han har fortfarande hosta och är lite snorrig men mycket bättre mår han iaf.



Hjälp mamma vad håller du på med?!? =P


De snygga kläderna från H&M

img_0792 (MMS)

De snygga kläderna från H&M


Måndag 17/1-11


Snart har måndagen oxå gått. Idag har vi varit på BVC och vägt o mätt lillprinsen, han hade gåt upp 800g sen sist. Så nu väger han 6220g och är 63 cm lång. Har misstänkt det att han har växt på längden för att kläderna i strl 62 börjar att bli lite korta =P Han skulle egentligen ha vaccinerat sig idag med eftersom han bara varit feberfri i går så ska vi tillbaka nästa vecka.

Efter det så tog vi en kort stund på stan. Det var trevlig men f'n vad jag har ont i mitt ben!! Vi var en sväng på H&M och hittade hur mycket fina grejer som helst till prinsen. Vi får se om han får lite pengar i doppresent så vi han fylla på garderoben med pyjamasar och strumpor.



Idag så är han mycket piggare o det märks för att han sover inte lite mycket ;) Men har var hur snäll som helst när jag var o klippte min lugg idag. Det var 7 veckor sen sist o det märktes.

Nu är det dags o tvätta lite!


Vincent kollar på Dödligt Vapen 4 ;)

img_0788 (MMS)

Vincent kollar på Dödligt Vapen 4 ;)


Söndag

God Dag =)

Sitter här i soffan o tar det lungt o har förbannat ont i mitt ben... Imorron ska jag tillbaka till sjukgymnasten och just nu är det inte förbätring alls. Så vi får se vad som händer imorron. Vincent ska även till BVC men vi kommer att hoppa över sprutan imorron men jag vill ändå mäta o väga honom nu när han har varit sjuk.

Idag kommer bli en mycket lugn dag.

Vincent ligger bervid mig o sover o har det bra, sj ska jag nog ta o laga lite lunch =)

Vincent 3 månader



Idag blir Vincent 3 månader =) Tiden går så fort, tycker inte det var längesedan vi kom hem med honom.

Vincent:

- Använder nu strl 62-68 i kläder
- Har upptäckt sina händer och fötter
- Tycker inte det är roligt att ligga på rygg längre när han är vaken, Nu mer kör han mackaron style =P
- Mycket stadigare i huvudet, men har glömt hur man lyfter på dt när man ligger på mage ;)
- Har gjort försök att rulla från mage till rygg

Det händer så mycket som händer med honom, det är så roligt att se alla framsteg han gör =)


Lördags mys



Mums vad gott det är att äta handuk =) då blir man gensat mycket piggare!



Såhär glad blir man när man får lyssna på Jay Smith- Like a prayer. Då bjuder haan till o med på lite sånge trots att han är så hes efter allt skrikand =/




Vincent när han kollade på Madagaskar häro...

img_0784 (MMS)

Vincent när han kollade på Madagaskar häromdagen :) så söt!!


Till min lillebror =D


På förbättringsvägen...



Min lilla sjuklinge mår något bätter idag iaf. Han har inte på långa vägar skrikit så mycket idag som han gjorde igår. Han är fortfarande febrig och snorrig. Misstänker även att han har lite ont i halsen för att han dergglas så mycket! Vi kämpar på med att äta lite och ofta och sova korta små stunder. Idag har vi varit hemma hos mamma för att vi skulle byta miljö lite.




Igår spenderade jag och Vincent hela dagen i soffan eller runt om den. Till slut så bäddade jag ner oss på soffan så att jag kunde vila mina armar. R gjorde så gott han kunde för att hjälpa mig. Men igår så var det bara mamma som gällde.

Nu ska jag se om jag kan få min lilla trötta prins att sova lite.


Snabb blogg

passar på att ta en snabb blogg. Vincent har blivit sjuk =( sög ut jätte mycket snor o slem ur hans näsa i morse. Efter det så var han hungring o tuttade lite, sedan så började han o svälj o svälj och efter en liten stund kom det lite kräks o sen kom det en hel kaskad. Det bara sköljde ur honom, stackrs liten. Nu har han äntligen bajsat o det har han inte gjort ordentligt på jätte länge...

Nu skriker han igen så på återseesnde

Onsdag

Idag har varit en mycket lugn dag. På fm så hann jag med att ringa alla mina samtal som jag skulle så nu har vi fungerade tvkanaler igen =D Sedan så ringde läkaren om smärtlindringen som jag skulle få för min rygg/ ben men det blev inget mer än panodil för att jag ammar, Fast jag fick lite diklefenak som jag kan få äta nån om dagen. Det är ingen skillnad på smärtan idag =(

När vi var ute och åkte så ringde Carro o sa att hon hade soppatortt så vi hjälpte henne med det. Nu sitter jag här o har jätte ont i magen ist.

Ska snart försöka laga lite mat.

Vincent mys

Min lilla bus kille ligger på ammningskudden o myser i mitt knä =)



Vincent busar med pappa o kollar på tv. Han är helt frelst av den stora nya tven ;) Förut så kollade vi på Bee movie och madagaskar o han tyckte att det var jätte roligt.


Uppdatering ang mitt ben

Idag har jag varit hos sjukgymnasten som klämde o kände, vred o vände på mig och efter en stund så konstaterade han att det iaf inte var mina foglossningar som hade börjat igen, men att bäckenet fortfarande är väldigt instabilt o att det kómmer att ta ca 6 mån innan det är bra.

Han sa att det tyvärr inte är något som är lätt botat... Jag har påverkad nerurolog status i benet med försämrade reflexer och känselbortfall i foten. Jag fick en ny tid på måndag och då hoppas vi på att det har blivit bättre men har det inte det så får man gå vidare så att jag får träffa en läkare... o se om det kanske är diskbråck =( Vilket jag verkligen inte hoppas på!!



(Bild från i lördags) Idag ser jag sliten ut =P


Fotofix



Idag har jag äntligen fixat upp våra foton på väggen =) blev jätte nöjd. Ser nu att en av fotona är sed måste jag fixa. Nu när jul o nyår är över så är det äntligen dags att beställa hem nya bilder =)


I LÖV =D



I löv varån nya TV som vi fick av R´s Mamma =D Hon överaskade oss verkligen med den!


Helg uppdatering

Ojojoj!!

Nu var det länge sen jag skrev här. tar en snabb uppdatering om vad helgen har bjudit på. I fredags så var vi hemma hos R´s farmor och farfar och firade lite sen jul. Det var jätte trevligt. Efter de så åkte vi hem till hans syster och träffade Vincents farmor och var där o hälsade på en stund. Väl hem så var vi trött.

I lördags så var jag o Vincent en sväng på stan för att köpa en födelsedagspresent till Jos som firade sin födelsedag då. Jag hade bestämmt mig för att gå o vara lite stor o gå på fest ensamen =D Det var hur trevligt som helst att vara ensamen även om jag älskar min lilla prins. Vincent var hemma hos mamma o det gick hur bra som helst. Dock under dagen så fick jag jätte ont i mitt ben och det håller fortfrande i sig =(

I går, söndag så var jag ute och åkte tillsammans med Hedvig och vi tog en tur ut till ingelsta ch tittade runt där ute. Jag hittade 3 söta ljuslyktor, en förvaringsbox och jätte fina serveter. Tyvärr så fick jag jätte ont i mitt ben så vi fick ge upp. Väl hemma så fick Vincent spelet och skrek o skerk o var inte alls nöjd. Efter mycket om o men så blev han tyst och somnade till o med.

Min natt var dock hemsk pga mitt ben, och för att jag hela tiden trodde att kl var 08:00 så jag kunde ringa till VC. 

Imorron ska jag till sjukgymnasten o se om jag kan få hjälp med min fruktansvärda värk i benet.

Nu ska jag gå o göra lite fetaoströra o kolla lite på tv o sen blir det sängen.




Väldig dålig uppdatering här just nu... Me...

Väldig dålig uppdatering här just nu... Men min lilla gaphals till son har varit hemsk ikväll o även igår. Har även fått fruktansvärt ont i mitt högra ben så nu ska jag passa på o sova när han oxå gör det! Go Natt


Mammas älskling



Min lilla älskling. Han ser ut som en lite buddha ;) Men han är så söt!


Många mil

Ojoj, vad vi åkte bil igår! Först så åkte vi o sålde våran Baby travel vagn för att Vincent fick panik av att ligga i den. Han tyckta att det var alldels för trångt där i efter att ha varit i en emmaljunga citykorg. Sen åkte vi till maxi o hanlade mat och så åt vi på donken =P Sen bar det av till krokek för att köpa en ny vagn. Hittade en emmaljunga cargo på blocket som jag ville ha. Så vi var o hämtade den igår eftermiddag.

Sen var det bara att åka hem o lämna av all mat o vagnen för att åka vidare till R´s pappa som är jätte snäll o hjälper oss med bilen =) Vi var där o fikade en stund innan det var dags att åka hem igen. Så igår körde vi ca 20mil =O Mycket det blir när man räknar ihop allt.

Idag så har det  varit en mycket lung dag mad massor av magont =( Just nu håller jag på o lagar mat och sen blir det att göra kladdkaka =P

Ting!


Är så trött i huvudet nu efter dagen så ja...

Är så trött i huvudet nu efter dagen så jag bloggar mer senare idag ;)


Min älskling





Jag kab verkligen inte förstå att det bara har gått 1år! Det har hänt så mycket på kort tid, mn det är det bästa som har hänt mig. Känner mig väldigt lycklig över att ha R vid min sida och i mitt liv. Vi har haft många bra stunder hittills o jag hoppas verkligen på att det blir många fler.



    
  

Älskar dig av hela mitt hjärt!


Nu ikväll så har jag o R varit på bio o vi...

Nu ikväll så har jag o R varit på bio o vincent var hemma hos mormor o hade det bra. Vi såg den senaste Harry Potter filmen o den var sådär... Inte jätte bra men den gick att se iaf. Det var tredje gången som mamma hade vincent o jag hade mycket mer separations ångest den här gången än det två tidigare gångerna... Nu ligger jag i sängen mellan mina två killar som redan sover. Hoppas på att det inte dröjer allt för länge innan jag oxå somnar.


Mums ;)

img_0774 (MMS)

Mums ;)


För precis ett år sedan så låg jag o R i h...

För precis ett år sedan så låg jag o R i hans säng o bestämde oss för att vi skulle bli ett par på riktigt :) känns som det är en evighet sen! Mycket har hänt i vårat förhållande under det här året, ser fram emot många fler år tillsammans med honom. Älskar dig av hela mitt hjärta R!


Dagens Vincent



Min älskade lilla bus kille =)


Bakfynd =D


Idag har jag fyndat lite bak grejer =) Det som skulle ha kostat 250 kostade blev 85kr tycker att det var riktigt bra. Har länge vilja ha silikonformar att baka med. Det ända som jag måste skaffa mig nu är en elvisp så det går snabbare att baka ;)


Måndag 3/1-10

sådär ja =) Nu var det dags att börja med det nya vanorna för det nya året, Jag o R har tänkt att tappa några kilon var och ändra om våran livsstil lite. Så idag började vi.

Just nu håller vi på att plockar upp här hemma och fixar lite. Funderar på om det är dags att plocka bort julen??

Bäst o fortsätta!


Vätskeladdning

För stunden så är magen ganska lugn så nu ska jag passa på att fylla på mina reserver så lilla älsklingen få mat han oxå =)

 

Så ett glas med äppledricka och varma koppen sparris =) Så nu ska han nog ha mat iaf!


Blä...

Det har inte gått något vidar med att sova för att lillprinsen vaknade ganska så snabbt när jag la mig i sängen o sen fick han oxå ont i magen =( Just nu är han nöjd o sitter i babysittern o myser. Blä för att vara sjuk när man har en bebis!

Fy fan... Ligger här i sängen o sjuk ont i...

Fy fan... Ligger här i sängen o sjuk ont i magen... Har sprungit på toa massor den senaste timman =/ nyss började Vincent oxå o skrik, tror att det var för att han oxå hade ont i magen men nu sover han iaf :) Vi som skulle ha åkt på födelsedagskalas idag... Vi säger iaf grattis Mia. Hoppas du får en underbar dag! Jag har försökt att läsa mig till hur man ska göra nu när man ammar o inte får behålla så mycket själv. Vart jag än läser står det DRICK så mycket du bara kan! Så att ditt barn inte blir uttorkat. Just nu försöker jag att pressa ner ett glas lätt dryck... Ska försöka sova en liten stund o hoppas på att det är bättre när jag vaknar igen. :)


Tatto fundering??

(1) (2)  
 (3)   (4)

(5)   (6)  
(7) 

Vilken tycker ni ser bäst ut?

Har lekt lite i paint för att försöka komma på hur jag vill ha dom =D


Nyårsafton 2010



Kvällen började med att vi åkte till R´s kompisar o träffade dom en stund och åt mat tillsammans. Sen blev det lite för stökigt där för Vincent men det var roligt att träffa de en stund. Sen åkte vi vidare till Carro o Benny där det var betydligt lungnare =) Kvällen bjöd på mycket skratt o bus med små killarna!


Äter tacos hemma hos R´s kompisar.



Små killrna var så snygga igår =)



Sen blev det att byra till pyjamsa inna tolvslaget för att sen kunna klä på sig o gå ut.



Vincent sov under konstigt nog när det smällde som mest, förutom när jag tog bilden på honom för då öppnade han ögonen. Efter att vi hade firat in det nya året så åkte vi hem så lillprinsen skulle få ha lugn o ro =) R o jag skålade då igen för det nya året o sen blev det att sova.

Gott Nytt År!!


En trött liten kille, jobbigt att vara på ...

img_0772 (MMS)

En trött liten kille, jobbigt att vara på fest ;)


Vincent önskar alla ett Gott Nytt År :)

img_0767 (MMS)

Vincent önskar alla ett Gott Nytt År :)