Åldersskillnade

För mig är ålder bara en siffar...
Man kan träffa någon som är äldre eller ynger än sig själv och tycka att det är helt okej, men oftast så lyssnar man mycket på av omgivningen tycker och tänker om det hela. Alla har rätt att tycka vad dom vill och det säger jag inget om.

Vad tycker du?

Vill ha!!

     

Det finns så mycker mer som jag skulle vilja ha men som man inte kan ta bilder =P men något nytt blir det nog nästa vecka =)


Jobbar 091118

Nu sitter jag på jobbet och har så jäkla ont i ryggen så det finns inte... tyvärr finns det inte så mycket man kan göra åt det...
Så nu är det bara att bita ihop o jobba o se glad ut, vilket är lättare sagt än gjort!
Sitter även o kollar över min tid för att okra träffa mina vänner vilket var så sjuk länge sen jag träffade någon... Så nu tjeje är det bara att boka tid med mig ;)

Håller oxå på att planera en lite överaskning till min lilla mamma som har fyllt år, det kommer nog att bli en jätte roligt kväll!

Kram på er där ute!

Igen..

Jahopp då var det dax igen... Idag har jag varit hos doktorn med mina njurproblem och som vanilg så kommer jag därifårn med en ny antibiotikakur =S Men dom tror att det kan vara så att jag inte blev av helt med  min UVI som jag hade sist och att det är den som har gjort att jag har fått en riktig infektion i urinblåsan och i urinledarna.. så nu ska det knapras tabletter som aldrig förr....

Så nu vill jag att nu håller tummen för att det ska bli bra!

Äntligen ledig!

Nu är det bara 3h kvar här på jobbet sen e jag LEDIG =D det ska bli så grymt skönt. Ska jag passa på att gå o leta efter nya stövlar så att jag inte börhöver leta så mycket när det är dax att köpa dom och så ska jag börja den stora jakten på en nyårsklänning.

Ska även se till at ha tid att träffa mina kära tjejer på och försöka att hitta med o se vad som har hät i dersa liv den sista tiden då jag knappt sj har koll på vad som händer i mitt...


Jobb, jobb, jobb

Känns inte som jag gör något annat just nu än att jobba...
Men pengar blir det och det säger man ju inte nej till! =)
Kan ju då bli en extra snygg nyårsklänning =D

Något som inte e lika roligt är min värk i kroppen och värken över njurarna...
Samt mina blåmärken som jag har =S
Nu ska jag kolla på S.O.S Gute och njuta!


Ramalama Bang Bang - So you think you can dance


Framtiden?

Idag har jag varit vuxen tycker jag, jaghar varit på nattmöte på jobbet o hört om den nya organisationen som kommer att bli, nu ska jag bara hålla tummen för att jag ska få vara kvar efter nyår!

På tal om nyår så berättade jag för cheften att jag skulle jobba både jul o nyår o det tyckte hon inte var riktigt rättvist så nu har jag begärt semester och hoppas på att jag kommer att få det så att jag kan åka till Sthlm o fira nyår som jag vill. Om så är fallet så är det hög tid att börja leta efter en klänning =P måste var vara Drop dead! ;)

Go natt med er!

Mamma 45 år!

Idag fyller min älskade mamma år! Jag har planerat en lite överaskning till henne ;) som jag nu ska gå o berätta för henne!
Ska även jobba på ett nytt ställe inatt, håll tummen för mig =)

 Älskar dej!

Ihopflyttnings fest hos Emelie o Lasse






Igår var jag o Jos i Sthlm hos Emelie o Lasse på deras ihop/inflyttningsfest det var jätte trevligt. Träffade mycket roliga människor och njöt av att träffa emelie o eve igen! Kvällen började med att vi lagade lite mat, vilket var jätte roligt. Man måste säga att det är underhållning att laga mat med Eve ;) Sen började drickandet =p sen gick det bara nerför! Det blev lite "jag har aldrig" och en massor av dans. Sen blev det även tårar från min sida...igen tyvärr! Men kvällen slutade bra iaf. Jag o Jos skulle dela på bäddsoffan men vi fick sällskap där så det slutade med att jag inte sov där., för att jag inte orkade ligga inklämd i väggen! Idag har det varit en seg dag o ganska så lång, men nu e jag hemma igen och ska försöka att gå o lägga mig tidigt.

Kram på er

SKIT!



Välkommen till några månader av klagande för min del! NU har det börjat, mitt jävla eksem.... har inte kunna sovit nästa något på hela natten tack vare att det har kliat så jävla mycket. Så idag blir det en dag med lite förband på armen så jag kanske inte kliar lika mycket!....
Sen blev ju inte saken bätter när det var någon som hade efterfest vid kl 06 imorse om vckte mig när jag väl somnat!!!

Nu ska jag packa det sista sen dra jag till STOCKHOLM =D

Snyggt mode

Sitter just nu o kollar på Gina Tricots hemsida och inser nu att mitt favorti mode är tillbaka 30-tals mode =) Spets, långa halsband, handskar och väldigt väl lagda frisyrer!
Även så är det väldigt elegant mode nu, vilket jag tycker är väldigt roligt!
Mina vänner kommer snart att strypa mig för att jag har så olika kläd stil, men sån e jag!

Insåg även nu att den 14/11 så släpper H&M sin skokolletion i samarbete med Jimmy Choo och att den inte kommer att finnas tillgänglig här i norrköping utan bara i stockholm och de andra stora städerna, vilket gör mig lite ledsen i ögat då skorna var grymt snygga och till riktigt bra priser!!

http://ginatricot.com
http://lindex.se
Http://hm.se




från Lindexs Affourdabel Fashion



Från H&M


Hmm...

Vad ska man göra eller vad ska man tro!?
Har nu suttit o funderat på varför jag inte kan hittat rätt kille att ha i mitt liv...
när jag väl tro att jag hittar rätt så visar det sig att killen inte vill vara med mig!
Då kommer ju tankarna om vad det är för fel på mig...?!
Någon som kan tala om det för mig så jag väldigt glad?
Eller är det som M sa, att jaghar gått o blivit fjortis och det är därför?
är jag för på?
Eller för tillbaka dargen?
Man kan aldrig veta vad det är som e fel...

Hoppas bara att han kan stå där en dag o ta mig med storm!
(även om jag känner att jag håller på att falla igen för någon som inte vill det samma tillbaka...!)


TRÅKIGT!!

Nu sitter jag på jobbet och har det jätte tråkigt! Har jätte mycket film jag kan kolla på men inget vill se!
Så nu har jag tittat på massor av kläder, skor och annat nörvndigt man måste ha =D


Jobbar 091104

Nu sitter jag på jobbet igen o känner att det kommer att bli en mycket bra natt =) Ska vi bara hoppas på att det händer något oxå! Imorron ska jag åka o titta på min kissebebis och välja vilken jag ska ha, det ska bli jätte roligt. Sen är det dax att jobba igen.

I helgen ska jag till Sthlm och hälsa på Emelie och Lasse. Det är nämligen dax för inflyttningsfest, ska bli mycket roligt att träffa dom igen!

Sov gott med er!

14 suger

I natt när jag inte kunnde sova så kollade jag runt på alla kanaler och hamnade slutligen på 3:an där dom visade 14 suger. Det är så snart som det är sagt... Kan inte fatta all som man gick i genom då, visserligen så kan jag nte säga att 22 inte suger oxå...

Alla åldrar suger på sitt sätt, men 14 för mig var ett krig av känsolr och mot alla runt om mig, tror inte att jag är ensamen om att tycka så! Jag hade min första pojkvän, bröt mig loss från att alltid ha varit hemma och tagit det lugnt till att vara ute om nätterna..
Mycket hände och många känslor blev det. Tiden som var då har format mig till den jag är idag men ibland undrar jag om det är något bra eller inte... Jag var tvungen att växa upp tidigt och ta vuxet ansvar och ta konsekvenserna för av jag hade gjort och för det som hände.

Ibland så tänker jag, "tänk om" undra hur mitt liv hade varit idag? hade jag träffat de som jag känner idag eller hade jag varit någon helt annan?

   <---- 14 Suger!!!


Lillebror 20år



Idag fyler han 20 år!!!

Halloween-09

I lördags så var det dax att gå på årets halloween fest som var hemma hos Jossan. Självs så hade jag jobbat och slutat jobba på lördag morgonen så det blev att sova till 16 och sen var det bara att göra sig i ordning inför kvällen. Jag skulle ha varit hovdam men eftersom jag e så klantig så lyckades jag med att glömma köpa vitt färg så det blev att jag var pirat i stället. Det v ar en mycket trevlig kväll tills alla mina känslor kom på en gång... Sen skulle vi gå ut och när vi kom till Trappan så var det jätte lååång kö och jos o jag lackade ur och kände inte riktigt för att gå ut tyvärr, även om det hade varit roligt! Tycker dock synd om Jossan som gärna ville gå ut! Nästa gång tjejer får vi se till att visa henne att vi kan vara roliga också ;)






 Captin Morgan ;)