Izor








Izor har för första gången varit borta i helgen o sovit borta. Mamma tyckte att han inte skulle behöva ensamen så mycket när jag hade fester inplanerade! Nu liger han bakom mig i soffan o sover och är helt slut efter att ha lekt med Lilla syster Bus =)

Party helg

Den här helgen har beståt var mycket fest och känslor. I fredags så var jag bjuden på 25år/examensfest hemma hos Emma. Måste säga att man som kompis oxå blir stolt över sina vänner när det tar examen o man vet hur mycket arbete som de har lagt ner på sin utbildning =) Eftersom det var en ihop slagen fest så blev det lite extar festligt. Av mig fick Emma ett armband med en lite strass sko på vilket jag tycker är väldigt passande då vi alla i våran grupp tycker om våra skor! Dock när alkoholen hade kommit i kroppen så blev det lite mer känslor än vad jag hade hoppats på för kvällen. Jag o Jos hade vårat första bråk... Men kvällen slutade med att hon o jag var på Max o åt mat. Som alltid när vi är o äter fylle mat så träffar vi på lite roligt folk ;)



Emma hade kvällen till ära varit o smikat sig och fixa håret och var hur snygg som helst =)



Igår det var ÄNTLIGEN dax igen för kravall! Det som kanske blev våran sista, så overallerna ska nu gå i penison o kanske få komma ut någon mer gång. Under veckan som gått hade vi bestämt att vi skulle träffas tidigt för att börja tidigt för att det skule komma så mycket folk. men kom igång vid 18 o min första cider tog nog ca 1h att få mig, men sen så går det bara fortare o fortare att få ner dom =P Vi hade planer på att vi skulle gå vid 21 men så blev det absolut inte ;) Under kvällen så kom Odd o gjorde oss sällskap o följde med oss till trappan. När vi väl kom dit så stod kön väldigt stilla o vi kom ingenstan. Emma gick då o frågade varför det tog så lång tid, hon fick då till svar att det var fullt i garderoben o att om man hade möjlighet så skulle man gå hem o lämna jackan så fick man för tur i kön. Sagt o gjort så sprang emma hem med våra jackor till jos o sen var festen i full gång =) Kvällen var sjukt roligt o det var en grym Dj som spelade enligt mig iaf. Jag är riktigt glad över att jag hade klätt på mig så mycket som jag hade gjort när det var dax att gå hem då var det nämligen -20 grader. Kunde ju inte låta bli på vägen hem att stanna vid donken o köpa lite fylle mat =P vilket jag är glad att jag har gjort båda dagarna och där med oxå mått mycket bra!


Ny desig

Sitter nu o försöker att få till en ny snygg design på min blogg o det är lättare sagt än gjort!! Känns iaf som jag e på god väg mot vad jag vill men inte riktigt där än... Nu ska jag jobba på att få till en snygg header!

Hittade en jätte bra sida när jag kollade runt efter att göra en ny signatur till mina inlägg: http://www.mylivesignature.com/

Den tycker jag verkligen att ni ska kolla in om ni är ute efter något nytt, lätta att förstå sig på tyckte jag íaf!

Alexandra Burk - Bad Boy


Ny kamera!

Idag har jag äntligen köpt en ny digitalkamera eftersom jag har fått min sönder trampad på en fest för några veckor sen... Men idag så blev det en ny, tyvärr ingen rosa men en svart o väldigt fin =D Köpte även ett nytt fodral som skulle matcha kameran ;) blev ett svart som det står Lov Hurts på riktgt fin var det! Kommer bild på det imorron när jag kommer hem =)


Fynd =)

Idag o igår har jag varit runt o kollat lite på slutrean o här är några av fynden som jag har hittat =)

 En Hoodträja från New Yorker med strass vingar på ryggen 169kr

 Snygga sandaletter i imiterar ormskinn 99kr

 Tunika frin Gina Tricot 149kr

 Örhänegn från Lindex 39Kr

 Schal från Lindex 39,50Kr

 Solglasögon från Guldfynd 29,50 st

 Nya glasögonen från Smart Eyes

Tiden som gått

Vad tiden går fort när man har roligt! det stämmer så bra ;)
Nu var det bara några dagar sen sist o det har redan hunnit att hända mycket här hos mig. I lördags så var jag hemma hos jossan o firade henne. Mycket trevligt! Dock så måste Jossan vid det här laget tycka att vi är ena riktiga "Party Poppers" för att både jag , jos o emma var nyktra. Men det kommer vi att ta igen på fredag med henne =P

Söndagen blev en riktig seg dag även om jag inte drack något så var det skönt att bara ta det lugnt o sega! Sen på kvällen så kom nämligen R till mig. Han kom vid nio till mig så det blev en sen natt men väldigt rolig!

På måndagen så skulle vi upp ganska så tidigt för att jag skulle o fylla i min gamla o så skulle jag göra en ny =D

Såhär blev resultatet, mitt stjärntecken på vänster handled är riktigt nöjd även om alla tycker att det ser ut som det står 69 på in handled ;) Sen på kvällen så var jag ute o åt med mina arbetskamrater för att en av dom ska nämligen gå i pension nu. Vi var på Meze och åt o GUD VA GOTT DET VAR!!! Sen blev det att gå hem till R o mysa =)

Idag så har jag åter igen varit hos läkaren o kollat mina öron o jag har vätska bakom mina trummhinnor så nu e det nässpray o avsvällande tabletter som gäller annars så e det så att han kommer att punktera trumhinnan o sen får vätskan rinna ut av sig själv. Kanske jag dessutom kan höra lite bätter sen =P Nu på kvällen har jag varit på jobbet för lite möte för dom som jobbar natt o då fick jag reda på att jag får vara kvar till den 31/4 =D så det e jag jätte glad för!!

Nu ska jag mysa med min bebis lite innan det är dax att gå o sova =)
God natt

Party bilder från Jos examens/fördelsedags fest



Jag o Izor innan jag gick till jos









Kvällens Look, riktigt nöjd faktiskt =)





















Blandade bilder från kvällen =)

Dårlig på att uppdatera

Nu var det ett tag sen jag skrev igen... Inte så lätt när man inte har en dator som fungerar! Men nu är min kära fru så snäll så hon kommer att låna ut sin gamla dator till mig eftersom hon fick en ny i examenspresent =)
Nu till vad som har hänt i helgen.
I fredags var jag på Jos sjuksköterske examen i kyrkan o det var jätte fint! Höll på att bli tårar under hela cermonin men jag höll min ända tills jag såg henne gråta. På ett sätt kändes det så konstigt att se hela min gamla klass stå där o blir klara, när jag själv vet att jag oxå kunde ha varit klar nu! Men det kommer i framtiden o det kommer att lösa sig. Sen bara det av hem till Jos för lite present öppning. Jag hade inte tänkt att gå med ut att äta för att jag skulle jobba men jos mamma tyckte att jag skulle följa med så sagt o gjort så gick vi till Harry´s och åt o det var jätte gott. Sen bar det av till jobbet o jobba hela natten lång.

På lördagen så var det dags för födelsedag/examens fest för jos hemma hos henne. Det kom folk lite från hela severige o det ar jätte trevligt. Många skratt, lite alkohol o dan blev det. Efter att ha vatit hemma hos henne så bar det av till palace där det var dans som gällde. det var rikigt roligt dock inte så jätte mycket folk men det gick i alla fall ;) Emelie o Lasse sov hemma hos mig på natten o fick träffa min kisse. Jag mådde dock inget bra på söndagen då jag hade så sjukt ont i min höft så jag knappt kunde gå... Skulle ha jobbat men så blev det inte! Hela söndagen och halva måndagen gick till att ligga i sängen o sova o försöka att koncentrera mig på att få bukt me´d min värk. Inte nog med det så fick jag sån J*VLA migrän så jag fick känselbortfall i ansiktet... kanske inte det bästa men jag tänkte det går nog att sova bort =P tyvärr inte!!

Igår när jag skulle sätta på min digitalkamera för att kolla bilderna från helgen så upptäckte jag att den vat trasig =´( alla som känner mig vet att jag o min kamera är ett när det är fest som gäller! men nu så har jag bestämt att jag ska köpa en ny redan på måndag när lönen kommer för att jag kommer inte kunna klara mig utan den!! Senare på dagen så var jag på besök hemma hos mamma med kissen. Jag har nu länge försökt att komma på ett namn till honom men det har bara inte gått, men nu! Han ska hetta Izor Silivertuss tycker att det blev jätte bra =) så mamma o små systrarna döpte honom när jag var hemma hos Emma o Johan igår kväll.

Nu sitter jag åter på jobbet igen, jobbar bara 2 nätter den här veckan så det är skönt sen är jag ledig 5 dagar o då kommer mitt hjärta till mig =D tycker att det ska mycket trevligt! Saknar honom

Hoppsan! det blev visst ett mycket långt inlägg igen..


Bara för att jag har tråkigt

(x) Rökt.
( ) Snusat.
( ) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
( ) spottat på en polisbil
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
( ) haft sex med en tjej
(x) haft sex med en kille
(x) haft sex med mer än 1 sammtidigt
(x) Varit kär.
(x) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
(x) Haft sex på offentlig plats.
(x) Haft sex senaste månaden.
( ) Snattat.
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( ) Blivit arresterad.
(x) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
(x) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
(x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke.
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
(x) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
(x) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
( ) varit med i en jordbävning.
( ) Rört en orm.
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
(x) Varit i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
( ) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur.
( ) Smakat torrfoder till ett djur.
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Brutit någon kroppsdel.
(x) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
(x) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

OM DIG...

1. Namn: Cecilia M J Segervall
2. Bor: Norrköping
3. Syskon: Lillebror Christofer, Lillasyster Lisa o Lillasyster Anna
4. Ålder: 22
5. Född: I Norrköping
6. Ögonfärg: Gul/gröna
7. Längd: 172 cm.
8. Skostorlek: 39/40
9. Höger eller vänsterhänt: Höger.
10. Stjärntecken: Kräfta.
11. Hårfärg: Mörkbrun med blonda o röda slingor

DAGENS...

1. Låt: We are the champions
2. Saknad: Rickard
3. Kläder: Svart penn kjol,vit skjorta, svart bälte och svarta strumpbyxor
4. Smink: Ganska så neutralt
5. Underkläder: Vit Bh o gröna trosor
6. Mat: Åt på harrys idag
7. Köp: En rosa ros till Jos
8. Göra sen: Gå hem o sova
9. Godis: Vad jag kommer över.
10. Pinsammaste: Hmm...

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om att plocka svamp: MM, faktiskt =9 är ro givande
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler: Benen
3. Tycker du att du själv är söt/snygg: Mina ögon
4. Du ger mycket komplimanger till andra: Absolut
5. Är du nöjd med ditt förnamn: Japp inte så vanligt =)
6. Du tycker att du själv är smart: Nja...kunde vara bättre
7. Vad är det sämsta hos dig: Att jag e så godtrogen o säger jag till mycket...
8. Vad är det bästa hos dig: Att jag är omtänksam
9. Har du bra självförtroende: Ibland så, på jobbet har jag det
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn: För många
11. Du tycker om att vara med tjejer: Ja fan har många tjejkompisar.
12. Känner du dina grannar: Nej inte längre
13. Vad har du för färg på dina underkläder idag: Vit Bh o gröna trosor
14. Använder du BH varje dag: Japp
15. Svär du ofta: Allt för ofta
16. Gillar du skolan: Gjorde, saknar skolan.
17. Har du någon gång skolkat: Japp på gymnasiet
18. Spelar du något instrument: Inte längre. men har spelat cello, piano, tvärflöjt
19. Vilka sporter/aktiviteter har du gått på: Dans, ridning, Basket, Fotboll,
20. Har du några tatueringar: Ja, ett c i nacken, kommer fler snart
21. Har du några piercningar: Ja, i tungan
22. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: Många
23. Tycker du om djur: De e jätte söta

BRUKAR DU...

1. Sova: Ja ibland blir det väl.
2. Ta mediciner du inte borde ta: Nej.
3. Dricka: COLA!!!!
4. Skada dig: vrika fötterna o skaffa mig mycket blåmärken
5. Klä dig i svart: Ja, väldigt ofta
6. Hata folk: inte ofta!
7. Lita på folk: Absolut
8. Skada dig med flit: Absolur inte!
9. Drömma/mardrömmar: Mm, allt för ofta
10. Gå i skolan: Nej, inte just nu
11. Gå i kyrkan: Nej inte så ofta
12. Ljuga: Nej, inte ofta...

NÄR...

1. Åt du senast: 4½h sen
2. När läste du en bok senast: oj, det var längesen
3. När köpte du något senast: Hmm...
4. Sjöng du senast: det händer lite nu som då
5. Klagade du senast: För 3 min sen!!
6. Klantade du dig senast: vet inte...

Jobb vecka

den här veckan är det min lång vecka på jobbet 5 av 7 nätter men den här veckan blir lite kortare tack vare att jag har semester imorron =D Imorron e det dags för examensfest för frugan! kommer att bli mycket folk i hennes lilla lgh men oj vad roligt det kommer att bli =)

Måste oxå skälla lite på min kisse bebis oxå "##((/"/(%)@@@ ****** jag e lite arg på min katt jävel oxå!! han kissar där han inte ska... Igår så kissade han på mina leggingsar för att han tyckta att det var skönare än att kissa på gilevt eller något!!! JÄVLA KATT

Saknar också men pojke som är långt bort men som snart kommer till mig =) ska bli så skönt att träffa honom igen! Han gör mig så glad, även om mina tjejer kan göra mig glad så kan göra det på ett helt annat sätt! Tycker helt enkelt om honom väldigt mycket! Love you

På söndag kommer det blier ifrån helgen o en uppdatering på vad som har hänt!

Kramar på er


Lite bilder =)



Nu mer en klassisk blid =P Grattis på dej 23 åringen



Lite ego bild ;) Förberedelser inför ute kväll med jos för att fira hennes 23 årsdag






Min kissebebis som flyttade hem till mig den 4/1-10. Nu ska han bara få ett namn oxå



Något full cissi¨på nyårsafton =P



Jag o min bror Daniel



Jag o mina syskon



Mums =)



Lillebror



Lilla syster



Lilla syster bus



Innan det var dax att gå till mamma o fira jul

Uppdatering

2010
har det redan hunnit att hänra mycket på.
Vi börjar med Nyår, jag gick av nyårsaftonsmórgon och gick hem o sov några timmar sen var det bara att packa o ge sig ner på stan o träffa jos innan det var dax att åka till Stockholm för att fira in det nya året. Det blev ju inte riktigt som det var tänkte men vi hade riktigt roligt iaf! kvällen bjöd på väldigt bra sällskap, lite rock band, och våg hals det är ett sjukt roligt spel! Under kvällen så fick jag i mig ganska så bra med vin så det kommer nog att dröja innan jag kommer att dricka alkohol ingen... Kan ju säga att natten blev väldigt lång o jag mådde inte alls bra...

Nyårsdagen ska vi ens inte prata om hur jag mådde o jag  trode ärligt talat inta att jag skulle kunna ta mig men, men till slut så lyckades vi med det också fast att det blev en liten olycka på vägen =P Väl hemma så gick jag o la mig nästa på en gång och sov väldigt gott.

På lördagen så åkte jag ut till maxi för att införskaffa inte grejor till min lilla kisse bebis som skulle komma till mig på måndagen 6/1. Så det blev matskålar, en fjädervipa, och en såndär spade till kattlådan. Passade då även på att ringa till R o se om han hade lust att ses. Klart han hade ;) Så på eftermidagen så åkte jag till västervik o myste med honom. Tråkigt nog var jag tvungen att åka hem på söndag kvällen igen för att jag hade en läkartid på måndag förmiddagen...

När jag väl kom till läkaren så fick jag åter igen en kur med antibiotika mot min örininflammatinon som jag har... Det jag kunde trösta mig med var att jag skulle åka o hämta min kissebebis! jag hhade bara sett honom på kort när han var nyfödd o han var ju ännu sötare nu, så jag blev jätte glad! Tyckte synd om honom när vi skulle ta tåget hem för att det var så kallt ute så det slutade med att han satt i min jacka när vi åkte tåg =) Efter det han flyttade hem till mig så har vi haft några olyckor men inget som inte går att reda upp! Det som just nu e lite jobbigt är att han e såå busig när jag kommer hem på morronen o ha jobbat, men det kommer både han o jag snart vänja oss vid ;)

Så nu sitter jag här på jobbet igen o jobbat natt 2 av 2 och det är 5h kvar att jobba, även om jag har ont i magen o öroninflammation så tycker jag att livet är väldigt bra just nu =)

det blev mycket att skriva om eftersom jag fortfarande inte har någon dator men snart kommer det upp bilder från nyår och på kissen!