Busunge

 

Såhär glad blir man när man får tag i golvmoppen =D


Blogga eller inte???

Den senaste tiden har jag funderat mycket om jag ska fortsätta blogga... Är det någon där ute som vill att jag fortsätter lämna gärna en kommentar.

Vincent, Jos och Maja i tisdags när vi var...

img_7530 (MMS)

Vincent, Jos och Maja i tisdags när vi var ute på promenad o bus i hundrast gården :)


Mycket har hänt!

Här hos oss har det hunnit med att hända en hel del.

Natten mellan tisdag och onsdag förra veckan så blev Vincent ganska dålig och jag misstänkte krupp men jag var inte säker så vi hade en riktigt jobbig natt. På onsdags morronen rinde jag VC och vi fick en tid på Eftermiddagen men vid 10:30 så blev han yttligare lite sämre och fick svårare att andas så då fick vi komma lite akut till VC ist o träffa Läkare som konstaterade krupp och skrev ut penicillin. Väl hemma igen så var en piggare en kort stund innan det vände igen... Då ringde jag 1177 ocg vi fick ist åka till Barnakuten och då fick vi träffa en Barnläkare som sa att han inte skulle ha penicillin! Han fick inhalera adrenalin  och det gjorde susen. Så nu är det bättre med honom men han har fortfarande hosta som inte vill ge sig...

Så i torsdags vågade vi oss ut en stund för att kolla på Rixfmfestivalen som var i stan. Vincent hade fått ett par hörselskydd för att klara av ljudnivån. Han tyckte att det var så bra att han till o med lyckades somna. Vi var kvar o lyssnade så jag fick höra på Jay Smith o sen gick vi hem.

I fredags så var jag o Vincent o träffade Carro o lucaz för en promenad. Vi gick o träffade C o hans huns Disa som jag nu mera är dagmatte till =) Det gick hur bra som helst och förhoppningsvid så fortsätter det att vara så. Sen gick Vi hem för att jag skulle ut o passa på att vara lite stor när det var augustifest  här i Norrköping. Jag gjorde mig iordning och gick iväg till Emma o hade några trevliga timmar där men sen fick jag bege mig hemåt igen för att R tyckte att Vincent hade blivit sämre. Väl hemma så var det lugnt iaf.

I lördags så fyllde lillasyster Skrik 8 år så då var vi hos mamma på kalas. Var där en stund sen så gick jag hem o dog lite... Nu har jag åkt på någon skit förkylning som jag hoppas går över fort. Jag mår iaf bättre iag än vad jag gjorde igår.

Den härveckan har vi inte så stora planer. På fredag ska jag ha ljusparty o sen får vi se vad som händer mer i g´helgen... R ska jobba.

Vincent o jag har varit på Rixfm festival :)

img_8678 (MMS)

Vincent o jag har varit på Rixfm festival :)


Min lilla sjukling!! Tycker så synd om hon...

img_6646 (MMS)

Min lilla sjukling!! Tycker så synd om honom, nu har han haft feber i 3dagar o i natt så blev han sämre.. Han är rosslig och jätte hes så idag blir det VC o se vad de säger. Hoppas att de kan hitta vad det är med honom! Vill att han ska må bra o vara pigg!


Vincent äter Lasange!Igår ladade jag lasang som blev sjukt god! Vincent fick då sitta o äta den aldelles själv, han tyckte att det var jätte roligt

Stockholmsvecka! (bildbomb)

Nu är Vincent o min stockholms vecka över! Vi har haft det så bra där uppe. Måste säga att det gick över förväntan att vara ensamenmed Vincent. Under veckan så hann vi med stan några gånger, gå ut och äta, Kolla på priedparaden, fika med Jojja och Lilla V, vi fick sällskap av Jos och bara allmämt mycket mys.Vincent åker runt i gåstolen hamma hos Emelie och Lasse och utforskar allt!

Vincent och jag åt lunch på T.G.I fridays och hade det mysigt =)Vi promenerade från slussen o hade det mysigt.Vi väntar på att priedparaden skulle börja. Vincent försökte att charma damerna som syns bakom oss med de var stenansikten båda 2!

Fika tillsammans med Jojja och lilla V. De var så söta, de höll handen o babblade på massor, mest lilla V =P hahaVincent blev helt kär i deras badkar så vi badade ganska så mycket =)


Vincent o jag hänger i soffan efter min po...

img_6600 (MMS)

Vincent o jag hänger i soffan efter min power walk :)


För 1 år sedanSåhär såg jag ut för ett år sedan =) då var jag i V 31. då vet jag att det kändes som en evighet kvat tills mitt lilla troll skulle komma. Nu käns det väldigt avlägset att han har varit där inne överhuvudtaget=)


Nu ligger jag i sängen o är död!! Vincent ...

Nu ligger jag i sängen o är död!! Vincent bestämde att vi skulle gå upp vid kl 5 imorse o han gav sig inte heller så nu är jag helt slut. Dessutom har vi varit ute hela dagen o promenerat runt i Sthlm o kollat på pride paraden vilket han gillade!! Så han däckade runt kl 18 vilket är lite tidigt men så blir det när man vägrar att sova middag... Imorron ska vi hålla oss här "hemma" hela dagen o pyssla lite o plocka upp det vilddjuret har ställt till med! Ska även bli en lång promenad är det tänkt :) god natt!


Lite fredags mys :) alla kan vara lugna de...

img_4752 (MMS)

Lite fredags mys :) alla kan vara lugna det är bara hallonsoda o jordgubbar!


Såhär går det när Norrköping lånar ut sina...

img_0177 (MMS)

Såhär går det när Norrköping lånar ut sina spårvagnar! De blir mycket snyggare i Sthlm :)


Då var frukt o grönt inhandlat till helgen...

img_8942 (MMS)

Då var frukt o grönt inhandlat till helgen på Hötorget :)


En trött Vincent i vagnen  på saltsjöbanan :)

img_8436 (MMS)

En trött Vincent i vagnen  på saltsjöbanan :)


Vi har överlevt våran första dag här i fis...

img_9800 (MMS)

Vi har överlevt våran första dag här i fisksätra :)  allt har gått bra men lyckades att köra fel när vi skulle iväg o handla ;) men tack o lov för GPS! Jag har inte sett till någon kisse ännu så jag hoppas att han dyker upp imorron! Tänkte ta en tur in till city för att framför allt gå till Hötorget o köpa lite frukt o grönt :) hoppas vädret är med oss bara! Nu ska jag försöka sova lite så jag är bered om mini huliganen tänker vakna kl 04 imorron oxå... God natt


Såhär fint får med det hos Emelie o Lasse :)

img_5092 (MMS)

Såhär fint får med det hos Emelie o Lasse :)


Stockholm Dag 1

Vincent o jag sitter nu i Stockholm närmare bestämt fisksätra i Emelie o Lasses lägenhet där vi ska vara i ca 10 dagar =) Nu har vi tagit över hela deras lgh med Vincents alla saker!Såhär såg all packning ut när vi lämnade Norrköping på förmiddagen. Så det är en hel del grejer som behövs när man har en mini hulligan! Känns väldig skönt att vara här och bara vara jag o Vincent ensamna. Imorron tror jag att det blir en tur in till stan och även på lördag för att då är det priedtåget =)

   

Såhär ser deras lgh nu mer it ;) hihi

Såhär såg VIncent ut imorse innan vi åkte här han höll på o busade massor!