Min nya dermal! Jag är så grymt nöjd trots...

img_9981 (MMS)

Min nya dermal! Jag är så grymt nöjd trots att det är lite blått o svullet :)


Hej, hopp, hallå!

Här är det tyst som i graven... Dagarna rullar på så fort nu. Det är inte en lugn stund här hemma längre eftersom lilla hulliganen har lärts sig att "krypa" på sitt egna lilla vis. Han har oxå blivit otroligt mammig i vissa situationer.
Som i lördags så var jag barnledig i 4 timmar o när jag kom hem så vaknade han o vägrade o sitta hos R.

Min pappa har oxå hört av sig vilken inte tillhör vanligheterna! Dessutom så ska jag träffa honom imorron o det har jag inte gjort på en evigthet, speciellt inte bestämd tid o plats. Det är nog typ 18år sedan sist tror jag. Så jag är hur nervös som helst inför imorron.

Händer oxå en hel del annat som jag inte känner att jag kan skriva om här... Så det kommer nog bli ganska då låg uppdatering ett tag till... Får se vad framtiden har att utvisa.Tävla hos FridaJag tävlar hos Frida om ett valfritt paket nappar från namnnappen.se. Sista tävlingsdagen 22 Juli.

Blä är allt jag har att säga! Jag har ont ...

Blä är allt jag har att säga! Jag har ont i huvudet o i ryggen... Huvudet kan jag hantera men ryggen gör livet jävligt sur med Vincent... Hoppas àtt det är snabbt övergående! Nu ska jag försöka sova men det verkar som det kommer bli en lång natt då Lillfisen är på as tråkigt humör... Tack o god natt


Vincent 9månaderI fredags så blev Vincent 9 månade, Så nu har han varit lika länge ute som inne =D Tiden går så fort!! Nu ihelgen så har han gjort stora framsteg min lilla plutt.

Han kryper, eller snarare går någon form av sido gång för att ta sig framåt.
Han har 5 st tänder men jag tror nog att nr inte är långt borta.
Han vill inte äta barnmat utan ska äta det som finns på min tallrik.
Han äter mer o mer sällan på natten.
Han sover mellan ca kl 19-06, kaske måsta sätta in nappen några gånger.
Han har lärt sig att vinka på rätt ställe och han charmar nu mer alla han ser.

Bästa leksaken just när är tomma pantflaskor och allt annat som låter.
Han har stl 68,74, 80 i kläder. Beror på vad han har på sig.


Dagmamma

ojojoj, vad trött man blir av att vara dagmamma. Det är sak att ha sitt egna barn att ta hand om men när man ska ha ansvar för 2 st till så blir det så mycket jobbigare. Det går riktigt bra men som sagt jag blir helt slut när de går hem.

Idag har vit varit ute o gått o det blev en lång preomenad nästan 1 mil och det var hur skönt som helst. Hoppas att jag slipper ha ont i benen. Tror att det är dags för nya gympadojor/promenadskor.

Nu ska jag ta det lugnt sen stund sen blir det ett ryck med att plocka upp lite här hemma.

Semester i Helgenäs V.27

I måndags så packade jag o Vincent bilen full o åkte ner till Helgenäs till R´s syster med familj. I måndags så tog vi det lugnt o gjorde oss " lite" hemma. På tisdagen så blev det Shopping i Västervik samt en underbart god räkmacka från Tant Grön. På onsdagen så var vi o hälsade på Vincents farfar eftersom det var så längesedan sist. I fredags så var i i viken på karnebåt festivalen o tittade på folk o jag åkte till o med virvelvind o det var hur kul som helst. Vi var de ända som åkte så vi fick hur mycket fart som helst ;)
Dagarna har rullat på o vi har haft det riktigt mysigt tillsammans med johanna o de andra. I lördags så var vi ute på morgonpromedan o det var hur varmt som helst. Men skönt iaf. På kvällen så var vi o kollade på när de andra spelade ölbrännboll.


     

  

(klicka på bilderna för att det ska bli större)

Vincent har gjort framsteg under veckan oxå.
- Han har tagit sitt första krypsteg nere på stranden.
- Han har även babat i havet o tyckte att det var hur roligt som helst.
- Han diggar musik som aldrig förr.
- Han har slutat att tycka om barnmat o vill bara äta från min tallrik nu mer.
Rockfest

Den 2:e Juli då var det dags för min första riktiga fest sen jag fick Vincent. Det blev att fira min födelsedag tillsammans med mina vänner. Vi hade rock tema o det var jätte roligt! Först var vi här hemma o sen bar det av ut på krogen. Lyckades till o med bli bjuden på en dricka ;) Så då blev jag rätt nöjd med kvällen =D Det slutade på Doken för lite fyllemat. Fattar inte att det är såå gott.

Tack till er alla som var med på min kväll!
   

   
    

  

 

  

(klicka på bildena så blir de större)


Trogna läsare =)

Jaghar inte bloggat speciellt mycket den senaste tiden men jag har ändå trogna läsare som tittar in varje dag! Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder och några inlägg på vad som har hänt den sista tiden =)


Mäster kocken Robin har lagat lördags mate...

img_5783 (MMS)

Mäster kocken Robin har lagat lördags maten :)


Vincent busar för fult i sängen :)

img_8787 (MMS)

Vincent busar för fult i sängen :)


Sommar :)

img_6969 (MMS)

Sommar :)


Lyssnar på musik i faster Johannas lurar :)

img_3875 (MMS)

Lyssnar på musik i faster Johannas lurar :)


Lilla jag, tidigare idag :)

img_8710 (MMS)

Lilla jag, tidigare idag :)


Vincent tyckte att det var jätte roligt at...

img_1177 (MMS)

Vincent tyckte att det var jätte roligt att handla idag! :)


Sådär ja! Nu är jag o Vincent på semester ...

Sådär ja! Nu är jag o Vincent på semester hemma hos Johanna o Co. Idag har vi haft det lugnt o har inga stora planer inför veckan. Men vi ska åka o hälsa på Vincents farfar som inte bor så långt bort medans vi är här o sen tror jag att det blir en sväng in till V-vik oxå :) nu ska jag passa på o sova när han sover. Kommer lite mobil bloggar under veckan :) Kom just på att jag glömt att lägga upp bilder från min fest här, måste jag komma ihåg att göra :) god natt


Myser hos Johanna o Co. :)

img_7174 (MMS)

Myser hos Johanna o Co. :)


Kärlek

img_8710 (MMS)

Kärlek


Check it out!

Kolla min nya design!!! Tusen tack åter igen till Tora som har fixat den!! Är så grymt nöjd med den!