Mys dag med 3st killar


Idag har jag haft 3st killar att ta hand om. Även Melvin Lucaz storebror har vait här hos oss. Dagen började med att jag lyckades med att få Lucaz o sova o sen fick R vincent att sova oxå. När jag sedak kollade soffan i vardagsrummet så hade Melvin oxå somnat. Jag passade på att sova en stund jag med. Sen ar det dag att gå ut. Vi gick till Vasaparken för att träffa S&M var hur mysigt som helt. Sen blev yttligare en affär på bloppisen gjord. Vi har även hunnit med en mammagrupp på timjan. Måste säga att dagen har gått hur bra som helst. Imorron ska jag o killarna åka till Hedvig o hälsa o kolla på djuren och ha det mysigt.

Lite bilder från dagen =)











Bildbomb =D


Imorse så vaknade jag av en jätte dunsk och sedan att Vincejt började skrika hysteriskt. Min första tanke var att han hade ramlat ur sängen men det finns de ingen möjlighet till nu när botten är sänkt. Men väl inne i hans rumm så var det tavellisten jag hade satt upp som fästena gick sönder på =/ Efter det så kunnde ingen av oss somna om igen... Sedan kom lucaz o då var det full fart här. Men så här trötta var jag o killarna...










I eftermiddags när jag o killarna kom hem efter en hel dag tillsammans med S&M  så fick de springa i varsin gåstol och Vincent blev helt galen när han fick tag i ammningskudden. Ren lycka =)






Lekte lite med kameran o fattade blommorna som jag fick igår. Jag är sjukt nöjd med kameran efter som att det bara är en digitalkamera men det har funktioner som en systemkarera =D



Här kommer lite bilder på var jag fick i födelsedagspresent. Fick även köksknivar, en Elvisp, pengar, presentkort, och massa annat fint oxå. Jag gillar verkligen mitt förklädde som jag fick av mormor med döskallar på =D











Min födelsedag =D

Det har varit en lång dag men nu är jag 1 år äldre. Känns inget speciellt alls. Dagen började med lite sovmorgon och en lite små stressig förmiddag. Men efter att ha plockar upp och fixat det sista så gick vi in till stan för att äta lite födelsedags lunch, och det var jätte gott. Sen gick vi hem och gästerna började o komma. Det har varit ganska många här idag o Vincent har varit helt galen, men till slut så däckade han i min famn. Jag har fått så mycket fina saker. Ska fota de imorron o lägga upp bilder =) Nu ska jag kolla på CM o sen blir det sängen.


Förberedelser

Idag har jag inte gjort många knop... Igår var jag och åt mat tillsammans med Carro o Benny och på kvällen så fick jag först ont i magen o sedan så mådde jag så illa. Efter mycket om o men så lyckades jag att kräkas och det blev då lite bättre men sedan var det bara att springa på toa... Gick o la mig jätte tidigt o sov gott. Vaknade imorse och mådde okej men var helt slut i kroppen. Idag hade jag lite jag var tvungen att göra så det vara bara att blir ihop.

Nu har jag precis ställt in den sista kladdkakan i ungen in för morgon dagen. Hoppas på att kunna sova gott inatt o att det blir en bra dag imorron!



Bilden är från ikväll när vi hade mys i soffan!

Datanörd!


Såhär ska man ha fötterna när man sitter vid mammas dator tycker Vincent =)


Liten blir stor!


Nu är han stor! Idag har jag sänkt sängen efter att han även idag har lärt sig att ställa sig på alla fyra själv så det blev för farligt att ha honom så högt upp. Han tyckte att det var jätte roligt att ligga i sängen när jag hade sänkt botten. Han var helt galen.


Midsommarafton

Så har även midsommar passerat. Igår så blev det grillning tillsammans med Jos, Glenn, thea, Emma, André, Tobbe och henke vid ågel sjön. Var hur mysigt som helst!! Vincent tyckte att det var roligt tills han blev trött för då var livet hemskt. Annars fick så mycket uppmärksamhet precis som han vill ha ;) Annars hände det inte så ycket igår. R gick på sitt schema för sommaren så nu kommer vi inte att se honom så mycket Vincent o jag.











Lite bilder från gårdagen =)

Vincent har svårt att koncentrera sig på s...

img_5536 (MMS)

Vincent har svårt att koncentrera sig på sitt mellanmål då han spanar på tjejer ist! :D


Tandläkaren

Nu har jag varit hos tandläkaren och lagat en tand till, men nu är det slut o alla är hela o fina. Nu ska vi åka iväg o handla inför helgen o hoppas på att det inte är allt för många som tänke samma sak bara!

Så fina saker







Lindex har fått in så finna saker till killar. Det här grejerna ska få flytta in i Vincents garderob!!

Vincent 8 månader

Det har jag helt glömt bort att skriva om att min lilla buse nu har blivit 8 månader





- Han väger 9,2kg ca och är ca 70cm lång han änvänder stl 68-74 i kläder
- Han äter 8 månadersmat och älskar youghurt, men välling är fortfarande väldigt gott tycker han.
- Han kryp vägrar, han tycker att det är helt okej att sitta still o leka.
- Han har lärt sig att ropa på mig o R om vi lämnar rummet.
- Han har lärt sig att fejk gråta för att få uppmärksamhet, kan inte annat än att skratta åt honom.
- Han vinkar jämt, fast fortfarande väldigt omedvetet.
- Han pratar o babblar hela dagarna.
- Han tycker fortfarande bäst om tjejer och ler mot de flesta
- När han är ledsen och är hos R så sträcker han sig efter mig.
- Titt-ut är en jätte rolig lek o dusch är hur kul som helst. Helst om man får sitta o hålla i duschen själv.
- Han sover fortfarande inte hela nätterna även om det har blivit bättre de senaste dagarna. Men kvällarna är hemska och väldigt jobbiga. 

Älskade lilla vän!




Dag är nu över!

Nu är första dagen som dagmamma över. Är inte så trött som jag trodde men det är en utmaning att ha 2 st barn som är lika gammla!! ALL CRED till de som får tvillingar. Det var lite gnälling när imorse för att luckaz var trött. Men när vi väl kom ut på promenad till Liu så somdade båda och sov igenom hela mitt möte där.

Det resulterade i att jag ska börja läsa till sjuksköterska igen våren 2012 =D=D=D Nu ska jag läsa en 15poängskurs under hösten så jag kan så lite CSN sen ;) Så nu är jag hel peppad att plugga!

Efter det så blev det lite lunch med huliganerna på Doken, Senad åkte vi ut till Ingeslsta för at träffa Johanna och barnen. Det var riktigt roligt att se de igen. Så nu är det bestämt att Vincent o jag ska åka dit en vecka i sommar på Semester =D

Lucaz blev hur glad som helst när Carro kom o hämtade honom förut.

Nu ska jag snart gå o sova för att det blir en riktigt tidig morron i morron oxå!

Att gå på promenad är jobbigt! Nu är vi ia...

img_8047 (MMS)

Att gå på promenad är jobbigt! Nu är vi iaf på Liu, får vi se hur det går här :)


Sådär, nu är det full fart hos oss!

img_1356 (MMS)

Sådär, nu är det full fart hos oss!


Händer inte så mycket här...

Jag har kommit in i en blogg svaka... Hoppas på att det blir bättre snart. Imorron ska jag börja mitt nya "jobb" som dagmamma. Än är jag inte nervös men kanske blir det snart.

Imorron ska jag dessutom till universitetet och träffa studievägledaren för sjuksköterskaprogremet för att se hur jag ska gå tillväga för att fortsätta att läsa klart det jaghar påbörjat! Ska bli spännande o se om det finns någon lösning på det hela.

Så det har jag att skriva om imorron iaf. Måste ju oxå uppdatera er om hur det går att ha 2 barn ;)



Vincent idag när jag sydde en åkpåse =)


Jag är ju lite impad av mig själv att jag ...

img_3651 (MMS)

Jag är ju lite impad av mig själv att jag har sytt en varukorg till syskonvagnen :D hoppasatt den kommer att vara till hjälp!


Vincent busar på timjan :)

img_1023 (MMS)

Vincent busar på timjan :)


Utflykt

Idag har jag, Vincent, Carro, Lucaz och Skrik varit i motala för att köpa o hämta en syskonvagn. För nästa vecka börjar jag mitt nya "jobb" =D Jag ska vara dagmamma till Lucaz på dagarna för att Carro ska börja jobba. För att jag ska slippa sitta inne hela dagarna med killarna så skaffade vi en syskonvagn. Vi passade även på att äta på BK, eftersom det inte finns här.












Det var ganska trångt i våran lilla bil men det gick bra med 3 barn 2 vuxna och en syskonvagn =D


Måndags mys


Igår så var jag och Vincent på BVC o han håller på att bli en stor kille! Han väger nu 9105g och är 69cm lång. Sedan så träffade vi Carro, lucaz och Bea på stan för en lite fika och en tur på stan. Sedan gick vi hem och packade om bytväskan för att åka ut till bea´s stall och titta på hästarna. Killarna tyckte att det var jätte roligt att titta på hästarna. Lucaz tyckte att det var jätte roligt att krypa omkring i gruset. Väl hemma så hade R lagat Chili con carne som var jätte gå och jg gjorde i ordning lite till Vincent oxå och han tyckte att det var hur gått som helst =) Han åt upp en hel potion. Jag gjord även banan och mangopuré.

Nu ska jag fortsätta att städa här hemma, nu har jag bara 2 veckor på mig tills jag fyller år =)

Här kommer lite bilder från gårdagen










En blid som jag har glömt att visa. Vincen...

img_9621 (MMS)

En blid som jag har glömt att visa. Vincent var arbetsledare när jag o lillebror höll på o packa Inför deras flytt :) så söt!!


Min älskade lilla kille!

img_5044 (MMS)

Min älskade lilla kille!


Söndag

Idag har vi haft en grinig liten kille här hemma! Tror att det är 2 st tänder på g. R kom med förslaget att vi skulle ta oss en tur ut till ingelsta och bara titta lite o ha det bra o sagt o gjort så var vi på väg. Vi hann även med att drömma om hur det skulle vara att ha ett eget hus och hur man skulle kunna göra det fint och till vårat eget.

När vi kom hem så lyckades jag att lura bort R från datorn så han hjälpte till att plocka upp lite här hemma. Vi har hunnit med en lite promenad tillsammans.

Sitter här och funderar på vad man ska göra på midsommar... R jobbar och Mamma jobbar oxå. Så som det ser ut nu är det bara jag och Vincent som får hitta på något själva.

Imorron ska vi äntligen till BVC igen, nu är det 2 månader sedan och de ska bli roligt o ser hur stor lill killen har blivit. R tror att han har passerat 10kg men jag tror att han väger runt 9100g men vi får se =)

Mamma styling


Måste ju skryta lite om att jag har gjort min lila mamma fin idag. Hon skulle nämligen på sin särbos sons bröllop. Gjorde både smink o hår på henne och både hon o jag blev jätte nöjda =)


Mitt lilla blöjmonster



Lite gå träning =)


Vincent hjälper mamma att vika tvätt ;)

img_3760 (MMS)

Vincent hjälper mamma att vika tvätt ;)


Konsert och förmiddags dopp

Igår så var vincent o jag o lyssnade på lilla Skrik när hon var o sjöng med sin kör. Då fick man verkligen sommarkänsla i kroppen.Vincent tycket dock att det var lite tråkigt att sitta stilla o vara tyst =P

Men vi roade oss iaf =P



Idag så har han tagit sig ett förmiddags dopp o det var ju hur roligt som helt! Han var galen o tyckte att det var jätteskönt.



Vi var även tvungna och fixa frillan ;)



Det är roligt att bada med det är inte roligt att man måste torka sig efteråt

Vincent ligger o softar i vagnen o har det...

img_7414 (MMS)

Vincent ligger o softar i vagnen o har det bra :)


Vilken helg =D

Har försökt att mobilblogga hela helgen men verkar inte som om ett inlägga har kommit =( Men nu kommer en uppdatering på hur helgen har varit. Det har varit hur rolig som helst måste jag säga. Lilla o stora W har skött sig riktigt bra. De tappade öronen när R kom på lördagen men annars så har det varit jätte bra. ¨

Vincent o jag åkte ner på fredags förmiddagen för att hinna o prata med Johanna och annika om bran respektive hundar =) På fredagen så var vi nere o badade barnen och jag och hade det mysigt. Vi får även sällskap av R´s mormor o morfar. Vincent ramlade omkull och slog i sin lilla mun och tänderna som inte har kommit fram änun... så imorron ska jag ringa tandläkaren. Läggningen tog lite tid på fredagen när det saknades mamma lite men efter några timmar så alla barn. Då blev det att gå ute med hundarna.





På lördagen så åkte lilla o stora W till R´s framor och jag har barn ledig ;) hade bara 2 st hundar o lillkillen hemma. Vi åkte även då och hämtade R som hade jobbat o inte kunde följa med ner på fredagen. Så vi passade på att ta det lungt o leka med hundarna o ta de på en promenad. Sen kom busena hem o då blev det fullfart på dem tillsammans mer R. Det gick betydligt mycket lättare att lägga baren på lördagkvällen än kvällen innan.













 



Igår så var vi nere o badade igen och det slutade med att lilla W skakade som ett litet löv, stackars henne! Sen vara det mycket lek och skoj innan de började vänta på att mamma och pappa skulle komma hem.










Allt som allt tycker jag att det var gått väldigt bra i helgen och att de har lyssnat på mig =) Det jag är mest förvånad över att att hundarna bill o bull accepterade mig så bra o lyssnade på mig.

Inte helt fel utsikt såhär på kvällen :)

img_2447 (MMS)

Inte helt fel utsikt såhär på kvällen :)


Vincent åker bil :D

img_5274 (MMS)

Vincent åker bil :D


Vincent hänger med de stora grabbarna ;)

img_8706 (MMS)

Vincent hänger med de stora grabbarna ;)


Vincent hänger med de stora killarna ;)

img_0884 (MMS)

Vincent hänger med de stora killarna ;)


Mammas Examens dag

Igår var det äntligen dag för mamma att ta examen! Jag är så stolt över henne att hon har tagit sig igenom hela utbildningen trots de motgångar som hon har haft, men igår så var det dags att fira=) Vincent tyckte att det var jätte roligt att vara hos mormor när det var massor av andra människor där oxå.



Vincent o jag igår.



Vincent fick en egen smörgås att äta men han har inte speciellt bra fin motorik än =P Men gott var det!





Vincent sitter o softar o kollar på the vo...

img_4565 (MMS)

Vincent sitter o softar o kollar på the voice :D