Ligger här i sängen o sjukt trött ska snar...

Ligger här i sängen o sjukt trött ska snart tvinga mobilen ur mina händer. Ska upp tidigt imorron för att åka till Linköping o käkkirurgen för en bedömning av mina visdomständer. Ska bli intressant. Blir skönt att åka själv för att Vincent ska till mormor eftersom R är i jobbar nu inatt så måste han få sova lite med. God natt!


Vincent visar sitt rätta jag ;) hihi

img_3066 (MMS)

Vincent visar sitt rätta jag ;) hihi


Fiskgrytan med tomatsås o bulgur! Det blev...

img_1153 (MMS)

Fiskgrytan med tomatsås o bulgur! Det blev underbart gott :) kan jag starkt rekomendera


Vincent på O'learys i lördags. Han var en ...

img_8248 (MMS)

Vincent på O'learys i lördags. Han var en mycket snäll kille när vi var o åt :)


Glider i lördags solen ;)

img_4515 (MMS)

Glider i lördags solen ;)


Vincent provar en fåtölj på bolagret :)

img_0383 (MMS)

Vincent provar en fåtölj på bolagret :)


På bättringsvägen!

Nu mår vi bättre här hemma både vincent o jag =) Han lyckades att smitta mig trotts all handsprit och försigtighet.. Men men sånt är livet. Nu ska vi försöka komma igen. Man blir verkligen helt utslagen... Får seom vikan vågaoss ut imorron. Vincent var en stund hemma hos mamma förut såjag kunde få hämta andan lite =) Tack snälla  för det.

Uppdatering

Tiden går så fort o Vincent är så intensiv just nu så jag hinner knappt med att sätta mig ner innan det är full fart igen. Förra veckan så var Vincent o jag påbusfabriken tillsammans men Faster Johanna, Robin, Lilla o Stora W. Till o börja med så tyckte Vincentatt det var jätte läskigt med alla ljud, och alla saker. Men efter att tag så blev det bättre o han tyckte tillslut att det var jätte roligt. Sedan så lyxade vi till det med att äta på Max o bara ha det mysigt.Nu så är det tyvärr inte lika roligt längre.. Nu är min lilla himan fått maginfluensa=( I söndagskväll började det med att han kräktes ner hela sin säng o hela sig så det vara att gå raka vägen in i duschen. Tyckte så synd om honom!! Det fortsatte under natten mednågra ggr till men sedan till morgonenigår sålugnade det ner sig ovitrodde att det vände... Men nej. På kvällen så kom allt uppsomhan hade ätit under dagen o dessutom så in såg jag att han inte hade kissat på många timmar... Så igår kväll vid kl 24 så åkte vi in till sjukhuset för att de skulle kolla på honom... Vi var där framtill kl 03 sen åkte vi hem så vifick sova... Det dröjde ända tills imorse innan han kissade men nu är det på gång igen =) Idag har han inte kräkts o fått behålla allt han har ätit såjag hoppas verkligen att det kan vända nu!


...

Hopp blir förtvivlan
längtan blir saknad
om något som inte änns funnits...

Fattar inte varför....