BVC

Idag har vi varit på BVC för 1 års kontroll. Vincent väger nu mer 10.030g o är 73,5cm lång. Han var jätte duktig när han fick sina sprutor o sa ett litet pip o sen var det klart =) Då var jag en stolt mamma! Så nu är det lång tid kvar tills nästa besök.

Förövrigt idag så har vi inte gjort mycket. Varit ute på promenad med Disa o tagit det jätte lugnt. Har känt mig som en WT morsa/ fjortis idag med mitt kläd val =P Hade R´s mjukisar, linne o hood tröja...

Nu ikväll så har jag sytt en åkpåse nu har jag bara 3st kvar att sy =P

saker jag inte berättar för BVC-tanaten:
HIttade en as rolig lista hos Caroline som jag var tvungen att skriva jag med =)


- Att Vincent är galet förtjust i pomme

- Vincent är en fin smakare o äter bara det som kommer från mammas tallrik o ju mer krydd dessto bättre.

- Får ligga o kolla på babblarna på iphonen för att vara lugn på morgonen

- Får ligga o pilla med tops, salvor och massor av annat för att ligga still på skötbordet

- Äter inte speciellt varierad kost utan det blir spagetti o kötterfärssås flera ggr i veckan. ( När han vill äta något som kommer ur en burk )

- kollar på tv o är helt fasinerad

- leker med allt förutom sina egna leksaker, speciellt iphonen, tv dosan och sladdar.

- Äter sötsaker fler ggr i vecka

- Skriker man tillräkligt länge o högt så får man som man vill.


Min nya frisyr

Idag har jag klippt av mig mitt hår, efter 2 års sparande så bestämde jag mig för att klippa av en bit, det blev typ 2 dm =P Men jag är väldigt nöjd även om jag nog kommer sakna mitt långa hår. Nu såhär i efterhand så inser jag hur slitet det var såå det här var välbehövligt.

Före bilder

 

Efter Bilder


5 års kalas =)

Igår så var i o firade stora W som fyllde 5år. Det var många som kom o firade honom o det var riktigt mysigt, alltid lika roligt att träffa Johanna o Co. Vi gick även ut på en promenad o hittade ett fint hus som var till salu. Ska idag ta modet till mig o ringa till mäklaren =)

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen =)


 

 

 

 

 

 

 

 


Tunga dagar...

Den här helgen har inte varit så roligt... Hoppas på en ljusare vecka =)

Trogna besökare =)

Måste tacka er som tittar in så troget varje dag även om det är dårlig uppdatering nu. SKa förska bättre mig o så ska det bli mer bilder ;)

F*ck yeah!

 

Jaha, nu har det äter igen varit tyst här... Händer massor med huliganen just nu och snart fyller han 1 år och jag har jätte svårt o fatta att det har gått 1 år sen han kom till oss. Imorron ska jag o R jobba tillsammans det ska bli lite spännande. Det ska jag absolut blogga om =) NU ska jag mysa lite i soffan o sen blir det sängen =)

 

 


Tycker den här bilden är så cool =P  hahah

Min pyttelilla kille!

img_3234 (MMS)

Min pyttelilla kille!


Hello!

Blä va trött jag är, skulle inte sitta här utan jag borde ligga i sängen o sova. Efter att ha jobbat min första natt på ca 16 månader. Det var även första gången som jag jobbade på äldreboende på ca 2½år. Så nu har jag lite nätter inbokade den kommande veckan. Det som dock är tråkigt är att R o jag nu kommer att jobba om varandra ett tag.

En galet trött jag! Just nu ligger jag i e...

img_7737 (MMS)

En galet trött jag! Just nu ligger jag i en soffa död men snart är det dags att köra igen!..


Jobba!

Jaha, inatt ska jag jobba min första natt på ca 16månader! HUr ska detta gå?!

Vincent är trött i ligger o myser i vagnen :)

img_9980 (MMS)

Vincent är trött i ligger o myser i vagnen :)


Pipmugg

 

 

 

Idag har Vincent första ången fattat hur man ska använda pipmuggen =P men det slutade med att det var blött överallt... När han fick in vatten imunnen så öpnnade han den så det fick rinna rakt ut igen, försökte att inte skratta med det var svårt. Han hade iaf roligt =P

 

 

 


2 st buskillar :) Vincent har dock lite ta...

img_0338 (MMS)

2 st buskillar :) Vincent har dock lite taskig hållning ;)


Vincent provar sina nya vinterkläder :)

img_7249 (MMS)

Vincent provar sina nya vinterkläder :)


Ullareds fynd


Det fanns en hel del fina saker på Gekås men jag blev väldigt besviken på barnvadelningen fanns inte alls mycket kläder till Vincent =/ Men lite grejer fick jag med hem =)
Det blev:
-4 par byxor
- 1 par termovantar
- 2 par tunna vantar
- 1 fusk polo
- 1 par termotossar
- Fleectröja
- 1 scarfs med stjärnor påHittade även en väldigt fint set jacka och byxor. Jackan hade dessutom stjärnor på sig så jag kan inte vara mer nöjd =D


Här är 2 av ramarns som nu mer som ska pryda Vincents rum =)

Det blev även lite smått o gott till hemmet o till Vincents rum. Hittade efter mycket letande ramar i rätt mått till foton som jag har liggandes här hemma. Det som var mest komiskt när vi var nere Sandra o jag var att hon handlade mycket rosa o vitt o min vagn var allt svart i nästan ;) hahah

I´m Back!!

Nu har det gått massor med dagar igen utan att jaghar bloggat, men nu har jag nog kommit fram till att jag ska fortsätta så jag ska se om jag kan hitta lite insperation till att blogga mer. Kanske visa upp lite av mina fynd som jag gjorde när Sandra o jag var i Ullared =D