Vincent myser framför tven på sitt egna li...

img_0036 (MMS)

Vincent myser framför tven på sitt egna lilla vis :)


Det här med barnvagn...

Under tiden vi har haft vincent så har jag hunnit med att byta vagn mååånga gånger.Den första vagnen vi införskaffade var en Emmaljunga classic sport o den var jättefin men den passade inte mig...
Nästa vagn var en babytravel Amsterdam som vi typ hade i en kvart innan vincent fick panik i den...Sen blev det en Emmaljunga Cangaroo o den var jag jättenöjd med. Det var nämligen den vagnen som jag ville ha från början men jag lyssnade på alla andra ist för mig själv! Men när det var dags att byta till sittvagn fick jag lite panik...Då skaffade vi en Emmaljunga Ozone ist o den var helt underbar! Det är den ända vagnen jag ångrar att jag sålde! Hade varit så bra att ha den nu när vi ska ha en till! Det hade varit så lätt att byta mellan sitt o liggdel på den. Den här vagnen som jag var så nöjd med lyckades jag oxå hitta ett fel på så vi bytte igen...Så nu har vi en Urban Jungel o den tycker Vincent om eftersom han sitter framåt och ser allt... Nu till problemet med denna! tycker att liggdelen till den här är så liten och har låga kanter så jag vet inte vad vi ska hitta på nu... Jag vill gärna ha en singel vagn o en syskonvagn så jag kan ta mig ute med ett barn utan att behöva en syskonvagn...


De syskonvagnarna jag har fasnat för är Babytravel Dubblin och Urban Jungel Duo. BT ligger så mycket bättre i pris än vad UJ gör... men jag tycker lite bättre om designen på den.. Det är så svårt!!!


Vad har hänt den senast tiden...

Den senaste tiden har vi hunnit avverka både jobb, maginfluensa (igen), födelsedagar och att vänja sig vid tanken att mig vid tanken att jag ska bli 2 barns mamma =D Det har varit officielt på fejan ett tag men har inte haft någon blogg lust alls den senaste tiden... Är fortfanande inte hundra på hur jag ska göra med bloggen men lämnar den öppen tills vidare!

 


Här är Ultraljudsbilden på bebis nr 2 i vecka 12+6 =) Imorron går jag in i vecka 16 så framåt går det. Jag har känt små bebis buffar sen någon vecka tillbaka men igår kväll så kände jag riktigt tydliga rörelser o jag blev så glad, det känns mer på riktigt nu även om magen är stor redan så känns det bätter =)


Bebismage nr 2 i vecka 15 =)