Då är man 25 då =P

 
Jaha idag fyller jag allså 25! Jag unnande mig själv att gå till Make up store och sminka mig för att känna mig lite fin och snygg för dagen. Är grymt nöjd med resultater. Älskat färg och att göra något annorlunda =)
 
 
 
Dagen till ära så hade jag en neonrosa tunika på mig men på bilden såblev det inte alls rätt färg =P Här är magen i vecka 34!
 
Vincent var trött efter dagis men sen kom han igång o lekte o hade det jätte roligt med alla gästerna =)
 
Jag och Jos med våra kanelbulle magar ;) Fast hon har gömt sin mage riktigt bra =P haha Kan inte fatta hur kort tid det är kvar innan de små liven är här hos oss!! Ho
 
 
Idag har vi bjudit på hemmagjorda smörgåstårtor och gräddtårtor med jordgubbar på.
 
Imorron ska jag försöka fixa bilder på allt annat fint som jag har fått av alla mina gäster =)
 
 
 
 

Jag blir så trött!!

Har försökt mobliblogga i flera dagar o det går inte... Hoppas att de är klara med sin uppdatering snart så det kan funka som det ska!!


Min lilla party prins =)

Här var min tomte bara 15 dagar när han var på sin första halloween fest hemma hos Jos =)

8 dagar kvar

Nu är det 8 dagar kvar tills jag fyller 25 och jag ställer mig själv frågan var är förväntan och längtan som man hade förut? Visserligen så var det inte riktigt tanken att jag skulle vara höggravid ;) men sånt är livet! Jag får fira 26 ist. Men just nu är jag i full gång med att försöka planera vad som ska hända på torsdag ist =)


Såhär såg jag ut när jag firade min födelsedag när jag väntade Vincent =D

Saker jag önskar till bebisen =)

Har hittat så fina saker när jag har suttit och kollat runt på massor av olika sidor =)


Kläderna kommer från:

Lindex

Den underbart fina och sköna filten finns även på babyproffsen. Den är i ekologisk bomull och är så otroligt mjuk.


Kommer från babygreen



Lakanen kommer från Newheaven



De här lakanen kommer från Sovtex

(Klicka på bilderna för att göra dem större)

Vincent är helt galen i traktorer men han ...

img_4127 (MMS)

Vincent är helt galen i traktorer men han blir så rädd när han väl ska titta på dem i verkligheten... Med efter att kusin Wille visade att det inte var farligt så kom han tillslut upp på en traktor han med. Han var sååå glad!!


Igår var det dags för avslutnings fika hem...

img_1326 (MMS)

Igår var det dags för avslutnings fika hemma hos mamma för skrik o panik. Det var jätte mysigt :) sen så bar det av för att fira R's kusin Julia som tog studenten igår. Det var jätte trevligt förutom den kuperade terrängen... Idag har jag så ont i kroppen så det är helt galet. Men dagen till ära igår så kände jag att jag för en gång skull inte skulle se ut något katten har släppta in ;) så jag sminkade mig så jag kände mig fin! Dock fick jag ingen bild på mina kläder kom jag på idag men Johanna fotade mig o R så ska se om jag kan få fatt i några av de bilderna :)


Min fina ammningskudde :D är så nöjd med den!

img_6133 (MMS)

Min fina ammningskudde :D är så nöjd med den!


Såhär blev det slutgiltiga resultatet på l...

img_8698 (MMS)

Såhär blev det slutgiltiga resultatet på lakanen jag sydde idag :) känner mig riktigt nöjd!! Det var inte alls svårt att sy så det blir nog att sy flera nu :)


Idag har vi varit barnfria här hemma! Dels...

img_2694 (MMS)

Idag har vi varit barnfria här hemma! Dels för att få sova i kapp all sömn som vi missade natten som var då vi hade en liten huligan som var på allt annat än bra humör plus att han hade sovit middag alldeles försent! Så imorse fick jag nog o ringde till mamma som var så snäll o tog honom så vi fick sova. När vi väl var utvilade så satte vi igång med storstädning av lillemans rum och det blev så fint! Nu ska vi bara införskaffa en större byrå så att lillebror oxå kan få ha sina kläder någonstans. Städning en fortsatte i resten av lgh och jag fick äntligen bädda i de nya laken bag köpte på Ullared o det ser så lyxigt ut nu tycker jag, lite som på hotel. Nu på kvällen så har jag mått jätte konstigt... Helt plötsligt började jag må jätte illa och en fick jag massor av sammadragningar.. Så in i duschen o försöka slappna av lite och efter det så har det blivit lite bättre iaf så nu ska jag mysa ner mig i sängen o bara njuta :)


Här är en riktigt stolt liten kille i sin ...

img_1558 (MMS)

Här är en riktigt stolt liten kille i sin nya pyjamas :) jag tycker inte om kläder med tryck på, speciellt inte med tryck från filmer eller serier men Vincent har blivit så kär i bilar motiv nu så jag kände mig lite tvungen när jag hittade en pyjamas som var okej.