Idag i brist på annat så prov bäddade jag ...

img_9716 (MMS)

Idag i brist på annat så prov bäddade jag liggdelen till singelvagnen :) men jag har tänkt att köpa ett grått tyg med vita stjärnor på och se till sy lite lakan till vagnen :)


Igår så fick jag hem mitt nya vrålåk... Me...

img_2919 (MMS)

Igår så fick jag hem mitt nya vrålåk... Med blandade känslor måste jag säga.. På ett sätt känns det bra men det känns ändå som att jag ger upp :/ men men det är för att jag ska orka mer :) Vincent tyckte att det var jätte spännande o sitta i mitt knä o åka :)


Igår tog jag o Vincent en glasspaus på bal...

img_0532 (MMS)

Igår tog jag o Vincent en glasspaus på balkongen :) han var så stolt att sista i en egen stol!


Balkong fix :)

Idag har jag varit i väg en tur med mamma i handlat blommor till balkongen :) vi hittade pelargoner på k-rauta för ett mycket bra pris så jag slog till på 10 st och 6 st petunior. Vincent tycket att det var jätte spännande när jag höll på o planterade och ville oxå hjälpa till, han körde ner handen i jorden och kände på den och så tog han min spade o lovade i gräva lite. Sen var det inte lika roligt längre när han int fick som han ville :P
Han var så söt innan han skulle gå i lägga sig ikväll, han är en kille av få ord men det kommer fler i fler. Så ikväll tränade vi på att säga natt natt, o han sa det klockrent o blev jätte stolt :) Men när vi skulle säga det till pappa R så blev han generad :)
Här är 2 bilder på hur det blev iaf :) hoppas på are hitta någon fin lyckta och lite kryddväxter att ha där ute oxå :)

En lite närmare bild på ansiktet. Hon fick...

img_4574 (MMS)

En lite närmare bild på ansiktet. Hon fick lite lagom med smink på sig men hon var hel nöjd med det :)


Idag har jag varit o gjort iordning lillas...

img_4157 (MMS)

Idag har jag varit o gjort iordning lillasyster panik inför bröllopet han skulle på. Det var 1700-tals tema som gällde så jag gjorde mitt bästa :) efter ett rejält frisyr byte så blev jag tillslut riktigt nöjd o hon med! Sminkade henne oxå i lila toner som jag plockade upp ut hennes klänning. Hon blev så fin när hon var klar :)


Nu i kväll så har jag även varit min först...

Nu i kväll så har jag även varit min första tur till förlossningen... Lilla vilden i magen hade då inte rört på sig så att jag hade känt något sedan tidigt i förmiddags... Det kvittade vad jag än gjorde så lyckades jag inte reta honom tillräckligt för att han skulle bli arg! Så jag ringde upp och de tyckte att jag skulle komma för kontroll. Träffade samma BM som skrev in mig på förlossningen med Vincent så det var lite roligt. Hon försökte sätta en ctg kurva (bebiskurva) för att höra hans hjärtljud med det gick inget bra så hon hämtade en mindre apparat o då hittade hon de direkt! Sen blev han riktigt arg o började att sprattla massor! Sen blev det lite väntan på läkaren för att de hade en hel del att göra, men vi behövde inte vänta så länge alls. Träffade en jätte trevlig läkare som tyckte att jag gjorde helt rätt i att ringa! Han gjorde ett ultraljud och vi såg ett hjärta som slog så fin och åter igen fick jag se att det är en kille jag väntar ;) han vill inte visa upp ansiktet i profil men snoppen går bra att visa upp ;) hahah Väl hemma igen så han han varit hel vild så det känns jätte skönt! Heller det än att han skrämmer mig som han gjorde tidigare!!!


Idag har jag shoppat fram lite av Vincents...

img_4036 (MMS)

Idag har jag shoppat fram lite av Vincents gamla kläder som jag kan tänka mig att använda till vilden i magen oxå! Men mycket av han grejer vill jag inte använda igen för att det är så mycket minnen knutna till dom.. Fick tårar i ögonen när jag hittade fram de kläderna han hade på sig när vi hade bild i tidningen.. Knappt fatta att han har varit så liten! Men nu har jag bättre koll på vad jag ska kompletta med :)


Hej från sjuklingarna! Jag är genom förkyl...

img_4341 (MMS)

Hej från sjuklingarna! Jag är genom förkyld o Vincent har fått tillbaka sin hosta igen :( nu väntar vi på lördags mys som kommer levererat av mamma :) hoppas på att bli friska snart!


Dagens shopping till lilla killen i magen ...

img_4097 (MMS)

Dagens shopping till lilla killen i magen :) känns så annorlunda att veta vad som bor där inne o kunna anpassa alla inköp efter det! Nu måste jag försöka hålla mitt shoppande i styr tills det är dags för STOR shopping ;)


It´s a boy =D

Idag har jag varit på ett tillväxt UL och fått se bebisen igen o det var hur mysigt somhelst =) Fick även veta vad det är som bor i magen, det är en lite kille =) Har trott attt det är en liten kille som bor där inne och det känns jättebra att veta=D Han växer precis som han ska och fortsätter han såhär så kommer han väga runt 3500-3600g när han bestämer att komma ut ;)

 

På bilden nedanför få är det en väldigt otydlig pil som pekar på hans hår =P De små strecken är allså hans hår tycker att det var så himla gulligt =)

 

Nu ska vi baralyckas att komma överens om lite namnförslag oxå o det är inte det lättaste =P


Idag kör vi på den smala linjen här hemma ;)

img_3198 (MMS)

Idag kör vi på den smala linjen här hemma ;)


Tjockistant V.26

Igår så gick jag in i vecka 26 så nu är vi en bra bit påväg! Idag var jag hos BM och allt såg bra ut, trodde att mitt hb skulle ligga lågt men det låg på 119 så helt godkänt, så pratade vi lite om hur det går och det är väl okej men inte mycket mer... Försöker kämpa på varje dag men om som bara den har jag =( Har blivit helt sjukskriven nu och efter mycket om o men fått det godkänt!

Idag ringde min handläggare från FK och ville träffa mig för att de ska göra en bedömning av mit situation. Som planeringen är nu så blir jag sjukskriven hela tiden ut för att det finns inte en möjlighet att jag ska kunna gå tillbaka och jobba när jag har kryckor som stöd när jag inte går med barnvagnen...Dock så betalade de ut för mycket pengar så nu måste jag betala tillbaka en del =( Nu har jag sån tur så R är hemma och är pappaledig i hela Maj förutom några dagar då han ska jobba. Känns toppen då mina sammandragningar har blivit mer intensiva...

 

 

Lite kärlek till magen =)


Mysdag med mina Killar!

Nu har jag fått bannor för att det är för dålig uppdatering här så nu ska jag uppdatera lite. Har inte hänt så mycket stora grejer men livet rullar på och kroppen gör ont o magen växer, vincent blir bara busigare och våren är typ här =P

En arg kille som inte får ha mammas kamera!

 

Vi har varit i parken och lekt hela familjen, dock så tittade jag mest på medan R sprang runt och busade med Vincent. Han verkligen älskar att åka rutschkana! Så R fick springa upp o ner med honom=P

 

Tillomed tjockis mamman fick vara med på en bild!

Vi avslutade dagen med lite glass. Vilket lilleman tyckte var väldigt gott!