En liten tur till Ikea

Idag har jag varit på en liten utflykt till Ikea på egen hand! Har stört mig så mycket på att jag inte har haft en fönster lampa i köket så idag tog jag tag i det. Blev även nya blommor till vardagsrumet, en gelemask (ihopp om att jag kanske ska kunna somna snabbare på kvällarna)*ler och lite annat smått o gott.






  

Lite utråkad

Sitter o är lite uttråkad i soffan så nu har jag gjort mina naglar snygga :D




Så imorron har jag bestämt mig för att ta en liten tur till Ikea i linköping för att införskaffa en ny fönster lampa till köket och en lampa till hallen! Nu har jag tröttnat på att ha det mörkt där ute!
Nu ska jag titta på One tree hill och sen är det dax att sova!

Go natt mer er!

Träning och lite vardagsmys

Nu så har vi varit ute och promenerat och joggat ca 3km. Var mycket skönt att komma ut o röra på sig. Ska nu försöka göra det till en vana så att jag kan komma i den formen jag vill! När vi sen var påväg hem så stannade vi till för att prata innan vi skulle skiljas åt, men det slutade med att jos följde med mig hem. Så jag passade då på att laga lite mat till henne. Blev lite pasta och köttfärssås. Blev så pass mycket att jag fick två matlådor! mycket uppskattat till senare i veckan när jag ska jobba!



Nu så bilr det Idol, lite tända ljus mys i soffan!

Ha en bra kväll med er!


Time to Run

Nu ska jag o frugan ut o vara dukitiga! Vi ska ta oss ut i skogen och springa lite. Kommer att vara helt död sen men då kanske jag äntligenkan få sova sen!

hörs sen!

Boring

Nu sitter jag här igen och är en lite nattuggla, kollar på kvällens Idol avsnitt och bara har tråkigt just nu! Borde verkligen sova men det går inte, jag är lite trött på att inte kunna sova. Även om jag går upp efter 4 timmars sömn så är jag inte trött när kvällen kommer!


 <---- såhär tråkigt är det

Dead by April




Dom ska spela på Hovet i Sthlm den 11/12 jag vill jätter gärna gå! Nu vill jag bara ha lite sällskap oxå =D

Var finns tiden?

Idag på planeringen så står det att handla, städa, träffa frugan, hämta barn från skolan fixa några ärenden på stan och där emellan oxå hinna njuat lite av livet..
Vi får se hur det går med det den saken :P Idag ska jag även ta mig till jobbet och hämta min kamerakabel för utan det känner jag mig helt handikappad!




Love Cissi


Back in Norrköping...

Då var men tillbaka igen... Känndes faktiskt lite sorgligt att åka från Sthlm :( Känner mig som hemma när jag är där uppe. Tycker verkligen om farten där uppe även om människorna kan vara lite dryga från tid till tid! Helgen i mina ögon har varit väldigt lyckad! Allt mycket skratt när man träffar Emelie och Eve vi kan nog lyckats att vända allt till något roligt eller något snuskigt =P

Började kvällen med lite mat och krokade upp första flaskan sen vet ni alla hur det går till!
Mycket skratt, Mycket sång och Mycket jag inte kommer att berätta ;) We never kiss and tell 


  
     


Idag har det varit en mycket seg dag! Min kropp är inte riktigt van vid att gå på normal dygnsrytm igen så det sliter just nu väldigt mycket på mig att bytta fram o tillbaka.

När jag kom till Norrköping så står min Lilla fruga o väntar på mig, en mycket glad överaskning =D Blev sen bjuden på en mycket god middag av henne! Puss på dej hjärtat!



Party!!!

Nu e det fest =D


Shopoholic

Nu har jag gjort av med lite pengar =D Har blivit lite olika saker, skor, smink och smycken! Nu är det dax att göra sig iordning till kvällen! Fest med Emelie och Eve!


 
 


Party All night long! 

Äntligen!

Nu är jag framme i Stockholm!
Vi har precis ätit lite räkor, dipp o vitt vin mycket gott! Har oxå kollat på Idol och tycker att dom rätta har gått vidare. Sitter nu i soffan och myser och planerar inför morgon dagen!



Bilder kommer när jag kommer hem för att jag har lyckats att glömma min kamera kabel på jobbet! =/

Bye Bye Norrköping

Nu sitter äntligen på tåget mot Stockholm =D Trött o sliten är jag redan innan helegn har börjat, har bara sovit i 4½ h, men då kanske jag kän sova inatt som en normal människa ( vilket jag redan tvivar på) Känner att det ska bli väldigt skönt att komma bort från Norrköping ett tag även om det finns mycket bra där så finns det lika myckt skit!!




Stockholm here I come ;)

To sleep or Not to sleep??

Ska jag orka hålla mig vaken i 1h 40 min till bara för att fixa med allt innan jag ska till stockholm?? Det är frågan?
Har i vilket fall haft en jätte rolig natt på jobbet! Det har nämligen disskuterats KILLAR i långa banor och hur de tänker...
Det är ett änme som man ALDRIG kan prata nog om =P Ibland förstår jag verkligen inte hur dom tänker när dom väljer ny partner eller bestämer sig för att göra slut!

Det är väl en av livets stora gåtor!

Kladdkaka!

Har en lite sväng hos frugan innan det var dax att åka till jobbet! Hon hade tidigare under dagen blivit akut sugen på Kladkaka så sagt och gjort blev det så!


Good News

God Morgon på er!
Fick ett av det bästa uppvaknandet på länge när jag läste min mail. Hade då fått mail fårn chefen som ville meddela mig att jag har fått förlängt året ut! Nu kan jag inte sluta att le.
Så min resa imorron kom väldigt bra, kan man passa på att fira lite när man är i Sthlm och träffar tjejerna! Nu ska jag göra mig i ordeng för att gå till Jos o baka lite kladdkaka, bilder kommer sen!

Time to Sleep

Nu är jag äntligen hemma efter nattens jobb! har varit en mycket seg natt. Bara brottats med några tanter och lätt frustration över dagpersonalen som kommer på morronen... Sitter nu här i soffan och försöker varva ner lite innan jag ska krypa ner i sängen.

Något jag funderar över är varför dom börjar att klippa gräsmattan på kyrkogården brevid mig vid kl 07:00 på morron??? Det är lång i från alla som är vakna så dax, och tex som jag ska gå o lägga mig o försöka sova sådär dax =/  Bäst att krypa ner nu så att jag vaknar någon gång idag!

Go natt på er!


Seriestarter

Nu är det höst och nu börjar äntligen alla serier igen =D

- Supernatural
- Gerys Anatomy
- One tree hill
- Idol
Ska nu bara lyckas få tag i alla serie så det kommer att finnas gott om sysselsätt om nätterna när det är lugnt. Finns nog mer serier än såhär som jag kommer att följa under hösten ;)





Kvällsmys

Det blev lite kvälls mys med kutterkören Bullen och Limpan. Dom är jätte mysigt tills det börjar att bråka när man har dom hos sig. NOT men det blir förlåtna lika snabbt igen!


Mys eftermidag hos mamma

Nu sitter jag hemma hos mamma och ska mys med henne och Bu & Bä. Sen blir det att vara duktig och promenerat till jobbet tillsammans med Sandra!



  

Promenad

Dagens bild. Är här på väg till mamma.





P.S dettar är inlägg nr 100!

Nattugglan!

Nu sitter jag här vaken igen... Har försökt med det mesta för att lyckas att somna men det går inget bra alls. Det här är tyvärr smällar man får ta när man jobbar natt... tyvärr kan det bli lite jobbigt i längden.
Det blåser så mycket ute så jag tro till o från att mina fönster ska blåsa in.. =S vilke jag verkligen hoppas på att det inte gör!!

Nu är det väl dax för ett nytt försök att sova!



Go Natt på er!

Weekend in Stockholm

Nu så är det bestämt! Det blir stockholm till helgen och det ska bli så sjukt roligt o komma upp o träffa Emelie och Lasse! Jag hoppas även på att jag ska hinna med att träffa Evve en sväng =D
Såhär i förväg så känns det som att helgen kommer att bjuda på lite fest, shopping och massor av skit snack! Precis vad jag behöver just nu!

Kommer under hela helgen att komma uppdateringar på vad som händer och sker!


Fast kanske mer såhär!!


Känns såhär just nu...


Omgivningen kan nu andas ut

Nu kan ni alla som misstyckt om mig o Mr D andas ut och ta det lugnt...
Har just fått höra en av den västa sakerna man kan höra...
Det är inte du, det är jag!
Jag vet inte vad jag ska säga om det hela, på något sätt så var det kanske väntat...


Jag har nog aldrig önskat mer att det skulle vara helg än just nu så att man kunnde ta flykten ut bland andra människor på krogen och bara vara! Nu känner jag verkligen attjag ska till Sthlm i helgen bara för att komma bort ett tag!

Väntar otåligt...

Nu har jag äntligen fått ett svar av chefen, att det finns et personal behov tills den 31/12-09 och att det ser rest så ljust ut för min framtid just nu! så nu är det bara att hålla att atummar i världen på att det kommer att gå vägen att jag får fortsätta att jobba kvar hos dem!!

Nu ska jag ta i tu med min lgh som ser ut som ett bombnedslag och jag menar ordagrant idag...

Ny design!

Nu har jag gjort om bloggen igen, tyck gärna till!!

Helgen i korta drag

I helgen var det dax att fira bebisen som fyllde 24 år =D blev en lite tillställning hemma hos Emma och Johan. Jag Emme Och Jos hade kvällen innan bakat en mycket fin tårta i formen av en sko. Som blev mycket uppskattad. Sen fortsatte kvällen med vin och massor av prat. Vi fick även besök av boysen från E-tuna. Vilket jag tycker var en mycket trevlig översakning på kvällen, dock så var jag nog ensmanen om att tycka det!... Kvällen hos Emma o Johan kunnde ha slutat på ett mycket bätter sätt än den tyvärr gjorde...

Sen blev det dax att gå ut o skaka rumpa, så då valade fröken att vi skulle gå till Otten, blev en mycket lyckad utgång. Jag och boysen skulle sen ta oss hem, men det var lättare sagt än gjort med fulla små pojkar... Slutade med lite bråk och en borttappad mobil.

När man sen vakande dagen efter så ångarade jag iaf djupt allt jag hade att dricka kvällen innan! Killarna tog sig iväg till bilen för att åka hem igen, jag fortsatte att ligga i sängen hela dagen utan att må något vidare... så när jag nu vakande i dag så har jag legat i sängen i mer än 24h...








Livet...


Livet visst är det underbart, eller inte... Idag har varit en såndär dag när jag inte sagt mer än vad jag har behövt och bara funnits till. Var på en promenad med jos runt norrköping på ca 1½h och sen bar det va hem till Emma för lite mys och mat. Fixade även lite inför morgondagen ;)

Hoppas att jag känner att mig på bätter humör imorron och att jag inte kommer att få något anfall när alkoholen börjar att slå till... Men vem vet kanske är det som behövs.
Nu är det dax att sova, ska nämligen upp vid 8:30 för att gå på spinning med Jos och marcus. Vilket ska bli mycket intressat.



Varför vågar jag inte...

Allt oftare undra jag varför man inte lättar sitt hjärt till de som man vill...
Man öppnar sig en bit och sen lika fort igen så håller man inne med det som man kanske skulle må bra av att få ut. Tror att det är at klassiskt tjej symtom att vilja men inte våga..

Måste ta mig i kragen och se till o få ur mig det jag vill!


Bröstcancer

Nu är det bröstcancer månad! Se nu till att stödja och stötta de runt om det i din närhet som har det eller har haft det! Stå upp för kampen mot Bröstcancer!




Tant Cissi

Nu känner jag mig som jag är 87år gammal och at livet är väldigt jobbigt. Jaghar så ont i min höft nu så snart var jag inte var jag ska ta vägen... Nu har jag fått lite tabletter av snälla sköterskan så nu ska det nog släppa snart! Nu börjar jag att ana hur mina patienter har det med värken innan som operarar sin höft... =S

I-lands problem

Jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig tils på lördag och nu ska jag jobba inatt och imorron oxå så jag kommer att vara människa på fredag, men det så jag nog träffa tjejerna och mysa lite. Då kanske det kan lösa sig anars så får jag ge mig ut på lördag igen =p


Linköping med Merre

Idag har jag varit i linköping med Merre för att spana på kläningar inför helgen.
Vill ha något något nytt och snyggt så man kan gå ut o känna sig drop dead gorgeous, kanske få en blick eller två åt mitt håll! Vem vet kanske en drick om uringningen är bra ;) hihi

Ibland känns det som att jag vill ha hela affären med mig hem!
Nu när jag dessutom har presentkort på Gina så hittar man ingentingl... förstår inte att det ska var så svårt!! =/
Ska göra ett nytt försök imorron och hoppas på att det går bätter då!

Det här med att vara en nattuggla börjar att bli lite jobbigt... skulle gärna gått o lagt mig för 2h sen men det är ju att önska för mycket. Så nu passar jag på att plocka upp lite.


Vem vet kanske kan få lite sällskap i helgen? ;)
 

Lite ledigt

Då vad jag äntligen lite ledig, men då finns det så mycket annat som man ska hinna med som man skjuter upp när man jobbar. Som tur är det "Bara" massor av kläder överallt! Imorron ska jag åka till linköping och träffa merre och gå på stan och leta efter en klänning till helgen =D Hoppas på att jag kan hitta något! hoppas även på att att för lite besök från Mr D i veckan...

Vill se!!!

Jag vill se de här filmerna nu! den jag har väntat längst på, får jag vänta yttligare lite på...

New Moon


Pirates of the Carabbien 4: On Stranger Tides




The Hobbit

Har tyvärr inte kommit någon poster än =(

Anhörig dag i Kvarn hos Lillebror

Idag har jag gjort århundradets dummaste grej, slutade jibba vid 07:00 och gick då raka vägen hem till mamma för att vi skulle på anhörig dag hos lillebror som ligger i lumpen i kvarn. Så vi åt fruktost tillsammans och sen åkte vi tillsammans med hans flickvän och hennes föräldrar. Vi bjöds på rundvandring, uppvisning vad det har lärt sig coh sen fick vi även lite mat =) då började min trötthet att sätta in riktigt ordentligt, så nu har jag varit vaken i 32h men sovit ca 2h av dom så man är ju lite mörr... Imorron ska jag sova bort hela dagen =D



Öppna din dörr


04:11

Tröttheten börjar sakta att smyga sig på...
nu har jag varit vaken i 13h och jag ska vara vaken i ca 15h till innan jag kommer hem till sängen...





Fotokväll

Ibland när man har tråkigt måste man roa sig själv.
Det gör jag bäst tillsammans med min kamera =P
Så här är några av kvällens bilder som jag tog innan jag gick till jobbet!





Jobbar


Nu sitter jag på jobbet och jobbar natt 1 av 3 den här helgen. Innan jag åkte till jobbet så var jag på shakeparty hemma hos frugan. M&M kom o hade liten demo visning för oss så vi skulle lära oss lite mer om produkterna, så nu är det bara se till att jag ska beställa hem pulver och börja shakea =P Hoppas på att det ska ge så gott resultat som det säger =) tror jag nog oxå!
 
Under kvällen så har mitt j*vla exem blivit så mycket värre så att jag nu går med gaslinda på båda armarna bara för att jag inte ska kunna klia och göra det värre, smakade även på ett plommon här på jobbet och det kliade i hela munnen och i halsen...









Hold on



A child is crying on the TV screen
Reminds us every day of what has been
What's a fog without an end in sight
The world's divided black and white

We know what's going on but no one acts
It's time to rise up and face the facts
If we don't try to make our move
There will soon be nothing left to prove

And we don't wanna wait cause no ones gonna break that easy
And we all know what to do

Hold on and reach for the sun
One by one to change how we're living
Hold on cause it ain't over 'til it's over
Hold on it's never to late to change our faith
So don't you let it go
Hold on cause it ain't over 'til it's over

We can make it out
Keep movin' on
We can still be strong
Just try get along

Another city comes trembling down
Another ocean makes a rumbling sound
Our generation is stained with crimes
The next is bout to do the time

I remember what my mama said
That our differences are all in our head
It doesn't matter what you've done before
We all wanna see what the future has in store

No we don't wanna wait cause no ones will break that easy
Oh it's time we play our part

Hold on and reach for the sun
One by one to change how we're living
Hold on cause it ain't over 'til it's over
Hold on it's never to late to change our faith
So don't you let it go
Hold on cause it ain't over 'til it's over

We can make it out
Keep movin' on
We can still be strong
Just try get along

We can make it out
Keep movin' on
We can still be strong
One by one we change how we're living

Hold on and reach for the sun
One by one to change how we're living
Hold on cause it ain't over 'til it's over
Hold on it's never to late to change our faith
So don't you let it go
Hold on cause it ain't over 'til it's over

We can make it out
Keep movin' on
We can still be strong
Just try get along (x2)

We can make it out

Keep movin' on


En fast fylld kväll i E-tuna

Jag lyckades att hålla mig vaken iaf, om jag inte hade vaknat så gjorde jag  det efter motorcykle turen som vi åkte på igår kväll! det var sjuk roligt, skräck blandad förtjusning är nog mer rätt ord val! Var lite kaxig innan vi åkte så jag fick mig en rejäl åktur =D Nu är jag tillbaka i norrköping igen och sitter i annas rum och leker med henne och mamma.


ZzZz

Seg som stryk!
Jag är så trött efetr nattens jobb... vet inte när jag vet så här seg senast! Eller jo, när vi åkt etill Götet förra helgen! Nu är jag framme i eskilstuna och hoppa på att jag kan hålla mig vaken och vara lite trevlig =P

Sexy Nurse

Det är såhär man ska se ut när man jobbar inom vården enligt alla killar =P jag kan nog hålla med om att alla manliga patienter skulle blir SÅ mycket friskare! Kanskse vore en bra motivation för att få dm att springa i korridoren =)
Kanske skulle skaffa en sånhär uniform!!



090909

Då var det årets mest uppmärksammade datum. Idag är det många som kommer att gifta sig bara för att det ska bli ett roligt datum. Förra året 080808 det var en mycket roligt dag/kväll/natt, kommer jag sent att glömma :P

Sitter nu på jobbet och har äntligen tid att andas lite och ta det lugnt för att inatt har det varit lite fast på det och det tycker jag är så roligt när det är. Man måste tänka till och prioritera det man ska göra.

Trött...

Då var natt 1 av 5 avklarad den här veckan, var nog en av de segaste nätterna på länge... Lite ringningar och snälla patienter som sover! Visst ska man vara glad för det men inga jourfall heller så då blir det välding segt... Hade desstuom tänkt att sova till kl 16 men jag vaknade redan vid 14:30 =S så det blir och försöka sova lite innan det är dax att gå o jobba.




Roast på Berns

Nu har håller jag på att kolla på det fösta avsnittet av Roast när det är upp till bevis för Björn Gustavsson! Det var helt okej, mycket bätter än samma typ av program son gick på svt för ett tag sen. Tycker ni om svergies humor elit så är det bra att kolla och döma sj!


Milow - Ayo Technology


Tvätt och städ dag

Idag har jag varit väldigt duktig. Har tvättat 6 maskiner men tvätt och varje gång jag tvätter inser jag hur mycket kläder jag äger! Fast ändå så har jag kläd kris så ofta :P Passade även på att rensa i garderoben så jag lyckades att fylla en hel pappaerspåse med kläder. Passade även på att rensa bland mina skor, har lyckats att gå sönder flera av mina sommar skor =( men det betyder att jag kan fylla på med nya  =D

Jag har även varit så duktig att jag har städat i mina garderober, och för er som har varit här hos mig så har jag städat i övriga lgh oxå så nu är det så fint =) så jag var tvungen att lägga ut bilder på det!




Mys hos emma, sleepover med merre och Götet!!

Igår var det dax för en mys/fruktstund hos emma =) efter att ha haft jätte dårligt med tid under hela sommaren så har vi nu äntligen kommit igång och träffats sig och det känns jätte bra! Igår så var det även M´s tur att hamna under förstoringsglaset och bli granskad av den hårdaste kommitén som finns =D
Tycker att det var en mycket lyckad kväll! jag kommer aldrig kunna duscha utan att tänka på nymfparakiter igen =P heheh




 Sen bar det av till MAX för lite kvällsmat innan merre och jag på började våran sleepover =D det var så sjukt länge sen. Skrattade mesta dels av tiden men fanns även många inslag av allvar. Men så sjuk roligt!! Men det jobbaig var att vi skulle upp vid 04:45 och då är jag van vid att fortfarande jobba... det slutade med at jag sov imellan 45 min-1½ h men vet inte riktigt hur mycket det blev... Sen var det dax att gå upp och göra sig i ordning inför resan till GÖTET!! Blev en lätt frukost på donken och sen bar det av!

Under dagen har vi hunnit med mycket. Lite shopping och mycket tittande, köpte grymt snygga underkläder ;) hoppas att det kanske kommer att vara uppskattat, men vem vet =P Även väldigt blandat väder sol, regn och blåst. Det som tog priset för dagen var att jag mitt i Nordstan ska gå efter tjejerna och då låser sig hela min rygg och det bara värker och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sånt kan inte hända under en shoppingtur!!! Efetr en lång dag av promenerande så var vi jätte trötta i fötterna och då blev sötsuget stort så vi hittade ett Café som hade bland de godaste Kladdkakan som jag har smakat!



Innan det sen vad dax att åka hem så var M jätte snäll och knäckte till ryggraden på mig och gav mig även lite massarge! mycket snällt av honom =) Blev en mycket roligt tur hem!








Blandade känslor

Jag vet inte vad jag ska känna utnyttjad, övergiven eller bara tacksam??...
Hur ska man kunna veta när man inte får veta något.. Man går o tror en sak och får en sak bekräftat men så blir det på ett helt annat sätt iaf när man minst anar det! Killar tror att vi ska kunna läsa deras tankar och vad dom vill men det kan vi inte, hur mycket vi än skulle vilja det ibland...
Jag känner mig på något sätt lurad över hur det har blivit...
Nu mer hat över hur man kan göra såhär... Visst jag kanske överdiver man jag vet inte vad jag ska tro, du beteer dej på ett sätt och sen visar du upp en sida mot mig som jag inte trodd att du hade även fast jag vet och tidigare har blivit varnad för att det kan gå såhär...

Du fick en del av mitt hjärta men nu känns det bara som du har kastat det till marken och gått rakt över det...
Vem vet kanske det är något helt annat som händer som du inte säger... jag är inte farlig jag vill bara att du ska prata med mig, det är alt jag begär av dej!


What can I say...




I try to be all that you need
Try not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

This time I believed that I really could change
I gave it all
This time I really have my everything.
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

I always end up hurting you
I'm hurting you

I try hard only to be him
You always wanted in life
Still I just bring you misery
What can I do

This time I believed in you and me
When I gave it all
This time I can see it all perfectly,
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you

Without you I keep crying
With you I am just hurting you

Without you I am dying
With you I am tearing your heart

Without you I am crying
Without you I am dying

What can I say, What can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I always end up hurting you

I'm hurting you


Första gången på länge..

Nu är jag precis hemkommen efter att ha varit på mitt första träningspass på väldigt länge och så går man och ser en ny sida av johan, som han nu mer heter i mina ögon "Hitler" Johan =P
Men fy fan vad skönt det känns så efter att man har tränat klart! men är trött fast ändå inte! skulle kunna gå ut o träna mer men det är bara just nu jag känner så. Imorron kommer jag inte kunna lyfta mina armar =P







ny telefon imorron???

Imorron kanske det äntligen är dax att få en ny telefon så att bi inte längre behöver få tomma sms av mig :P så den jag har kollar på är en samsung ultra touch =D sen är så fin, men som vanlig är det så att man ska vänja sig vid en ny telefon och nya fineser :P





Ikväll har jag varit hos mamma o vaktat de små trollen BU o BÄ, ibland är dom så söta men ibland är dom bara söta när dom sover =P Säger som alla älder gör, tiden går så fort och de växer upp så fort!!


Arg på grannarna...

Det blev inte mycket sömn inatt... och när jag väl har lyckats och somna så var kl 10 och mina grannar börjar att borra i väggen. Det tyckte jag verkligen inte om dom längre!!!! men 10 tyckte om var en bra tid att börja även om vissa i huset jobbar natt...  >(


sömnlös..

nu har jag försökt att sova i snart 2 h men det går inget bra... Kroppen är jätte trött och huvudet oxå men jag kan inte sova =S
Jag är så trött på att ha det såhär vill bara kunna gå o lägga mig och somna inom 20 min som alla andra..


Go natt hoppas jag...

Mys

Har varit duktig o städat här hemma var välbehövligt mennu kan jag inte städa mer efter som nu ska dammsugaren fram o jag tror inte at mina grannar uppskatter det så mycket... Så nu har jag tänt ljus för första gången i höst =)
Nu känns det att det är höst även om det har varit enhelt underbar dag ute. Blev som sagt en sväng på stan med tjejerna och kolla in höst modet lite, finns mycket snyggt men lika mycket konstigt...
Så nu blir det film och sen ska jag försöka att komma i säng skapligt idag iaf!