Hemmagjord pizza =)



Mums så gott det blev med pizzan jag gjorde. Känner mig väldigt stolt men det var väldigt jobbigt med eftersom jag fick stå  upp så länge. På min halva bleb det lite champinjoner, annanas o ost. R hade massor av champinjoner o ost på sin sida. Passade även på att använda lite chillisås o ketchup =)

Snart ska jag åka o lämna hem skrik till mamma igen eftersom hon har varit hos oss nu under eftermiddagen.


Kommentarer
Caroline säger:

Sv. Jag måste också komma iväg till apoteket och köpa mig en termometer. Den verkar bra och jag föredrar en för rumpan istället för i örat eller napp. Verkar mer pålitligt av någon anledning haha.



Nej jag har faktiskt inte gjort det. Har ingen skrivare, så kan inte få ut kvittot :/ Men har lite rabattkuponger jag fått ändå. Så lite rabatt får jag hehe :)



Det låter jätte skönt med vatten gympa. Är det tillsammans med andra gravida du går då? Skulle vart härligt att få flyta och glömma av bördan ett tag haha. Så jag kan verkligen tänka mig att det är härligt! :) Men jag håller med dig, att få tillbaka min kropp är också min andra största längtan just nu (efter bebis så klart)! :)



Jag rekommenderar faktiskt att åka INNAN bebis kommer, helst nu när det är höstrusch. Det var sjukt mycket folk när jag var där och att ta med en liten bebis skulle vart kaos. Men åker man en dag med mindre folk så kan det vara jätte mysigt att gå där med bebis :)



Hoppas du får en fin kväll, kram! :)

2010-09-22 | 19:59:58
Bloggadress: http://anotherdaywithcaroline.blogg.se/
Jojja säger:

Haha, så roligt.. Precis efter jag skrivit till dig kom jag på att Mique har jag ju missat att kolla på! Och dom hade en webbutik där jag hittade dom! Så det blir en sväng förbi Mique imorgon och handla ett gäng! :)

2010-09-22 | 21:09:43
Bloggadress: http://jojjas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback