Känns som att det är på tiden i visa ett l...

Känns som att det är på tiden i visa ett livstecken här! Vi lever o mår bra men sista tiden har varit turbulent men nu hoppas jag på att det ska vända! Återkommer nästa år :)


Glöggfest och tredje advents mys=)

 

Igår var Vincent o jag på glöggfest hemma hos mamma. Det var jätte mysigt o Vincent var så duktig osnäll under hela kvällen. Det blev en sen kväll för vi var inte hemma förens vid kl 24 men då hade ha sovit i ca 2 h redan.
Idag så har vi varit i kyrkan o lyssnat på lillasyster skrik som sjöng med sin kör och sedan gick luciatåg. Det var såmysigt o hon var så duktig. Sedan så tog vi en tur på stan o så blev det lite mat på donken tillsammans med gänget.  Det har varit en mycket trevlig helg på alla sätt o vis.

Imorron är det dags för dagis igen  o jag hoppas på en lika bra vecka som förra veckan =)

Dag 3 på dagis!

Det har gått hur bra som helst idag med o imorron ska jag lämnahonomsjälv vid kl 09 o sedan hämtahonomefter maten vid kl 11:30. Ska bli spännande osehur det går att äta på dagis. Idag fick han beröm av fröknarna för att han är så lugn o snäll. Känner mig så stolt över min lilla kille =)

Just nu degar jag osoffan medas köttfärs soppan kokar på spisen,ska bli gott o får det imagen sen!

Inskolning på dagis =)

Jaha då har vi börjat med inskolningen på dagis o det går jättebra, Vincent bryr sig knappt om mig =) Så imorron är det dags för mig att gå iväg en lite stundosehur det går. Hoppas på att det fortsätter att gå såhär bra!


Såhär såg det ut på avdelnings dörren imorse när vi kom till dagis =) TYckte att det var så fint gjort av personalen!

Vincent i sin nya mössa :)

img_1344 (MMS)

Vincent i sin nya mössa :)


Blää...

lite så jag känner nu.... Har länge haft panik inför vad jag ska ha på mig påjulbordet imorron o har letat o letat men har inte hittat något alls =( så ikväll blev det panik shopping för att hittat något. Tillsult efteratt ha sprungit fram o tillbaka på maxihuset så lyckades jag hitta något. Tyckte att det var lika hemskt förra året eftersomjag vartvungen att hitta något amnings vänligt då. Men skillnaden nu är att jag har 10kg plus sedan förra året vilket jag inte vill...

Måste försöka hitta motivationen till att förändra mig igen ogåner de här10 skit kilona o sen kanske 5 till efter det.

Som sagt imorron är det dags för julbord o det skabli riktigt mysigt o spännande. Vincent är ju något större än förra året så hoppas han är snäll =) Kommerbilder o uppdatering om hur det gick =)