Mammas bästa kille

  

Ny overall



Idag var vi o köpte overallen som vi hängde undan igår, men den är rejält tilltagen åt honom men nu kan han ha den ett bra tag =) Idag har jag även varit runt i alla butiker i stan o kollat efter något som jag kan ha på mig på lördag... helt utan framgång. Hoppas verkligen att jag hittat något imorron annars vet jag inte vad jag tar mig till! Jag känner mig väldigt begränskad av att det jag ska köpa ska vara ammningsvänligt o använbart efter jag slutar amma oxå...

Nu ska vi äta kassler o potatisgratäng =)


Dagens






Humör:
trött
Kläder: Svart ammningslinne, svarta mys byxor ocg röd fleectröja 
Hår: Ny tvättat o uppstatt i en knut
Smink: inget smink alls idag!
Undran: Nu när Vincent ska vakna o vara hunrig.. =/??
Har gjort: TVättat o pysslat här hemma
Ska göra: Tvätta lite mer o mysa med Vincent
Gillar: mysvädret idag 
Gillar inte: Att vara trött!!
Borde: Städa mer men orka ;)


Klockan: 13:43

Foton

Sitter här o försöker hitta fram en fin bild som jag ska göra en canvas tavla av men hittat inte just "den där"... Imorron blir det att ta fram kameran o försöka fånga Vincents små fötter på bild ;) Vill ju ha de förevigade, de är ju så små.

Nu är det väl dags att börja tänka på att gå o sova, för det är ju då han vaknar o vill ja mer mat! God natt på er=)


Måndag 29/11

Nu börjar jag äntligen att må lite bättre =) Hostar fortfarande och är lagom snorrig men börjar iaf se ett slut på det hela. Idag har jag o Vincent varit hemma hos Carro o Lucaz en stund sen var vi på stan tillsammans o hade mysigt. Jag är på jakt efter en ny overall till Vincent nu när det har blivit så kallt. Vi har fått låna en av faster johanna men behöver en till att byta med känner jag. Har hittat en jätte fin svart på Åhlens som jag gärna vill ha men det är i storlek 68 o är just nu väldigt så fin!! Har hängt undan den tills imorron så jag kan fundera.

Idag blev det iaf ett par tossar och ett par vantar så att han håller sig varm nu när det har blivit vinter på riktig. Idag var det 10 minus här, men bäddade ner honom i vagnen o så han hade varmt o skönt.

När jag kan hem idag så hade mina förstoringar kommit från fujidirekt =D blev så nöjd!



Nu ska jag gå o laga lite mat =)

Ting


Vincent o Lucaz myser i soffan :)

img_0712 (MMS)

Vincent o Lucaz myser i soffan :)


Adventsljusstake in progress



Den är ju inte helt färdig än men jag vill ju tända den iaf =) Så nu sitter jag o Vinvent här o myser.


Första Advent

Vad tiden går fort! Kan knappt tro att det redan är första advent. Min adventsljustake är ju inte klar än! Saknar ju mossa som Carro har varit så snäll o köpt till mig men det är ju ingen fara bara kan lyckas hämta den någon dag i veckan är jag nöjd!

Idag skulle vi ha varit i kyrkan o lyssnat på skrik när hon sjöng men det är sådant snökaos här så det är något hemskt. Pratade just med mamma som gav oss utegångsförbud pga vädret. Jag vill  verkligen inte gå nu med Vincent när det är sådant här väder.

Just nu ligger min lillaprins bervid mig i babystittern o myser!


Smidig läggning

Redan?? jag blev lite förvånad igår när jag la Vincent i sin säng o han somnade utan napp o helt själv. Trodde att han skulle bli ledsen men inte då. Så han sov i 3½h innan han vaknade o ville ha mer mat. Jag blev väldigt förvånad över bra det gick. Tyvärr känns det som om det är en en gångsgrej som inte kommer att hända på länge igen!

Jag håller tummen att det fortsätter att vara så lätt!

Lördag

Idag har vi orkat oss i väg o hadlat lite. Jag har inte ont i halsen längre men jag låter som en kråka när jag ska prata o vincent kolllar jätte lustigt på mig =P känner inte igen min röst alls. När vi väl kom ut till bilen så vill den i starta alls... var helt död! Men som tur var så var så fick vi start hjälp så vi kom iväg.

Nu är vi hemma igen o mina killar ligger o sover båda två. Jag ska fortsätta med att plocka upp här hemma har jag tänkt.


Gullunge på tillväxt ;)

img_0704 (MMS)

Gullunge på tillväxt ;)


Mammas lilla tomte



Nu har jag jobbat som bara den på att få ett bra kort på min lilla tomte =) Tillslut så tror jag nog att jag har lyckats iaf! Han är ju bara för söt mmin lilla kille. Just nu ligger han o sover brevid mig i babysittern o har det bra. Jag ska försöka att fortsätta plocka upp lite innan han vaknar o medans jag har fått lite ny ork igen!



Finns det något sötare än en blöjrumpa?? ;)


Idag har vincent min gamla mysdress som ja...

img_0702 (MMS)

Idag har vincent min gamla mysdress som jag hade när jag var liten :)


Fredag

...och det gör ingen skillnad här hemma för mig. Det kan vara fredag hela vecka som det känns just nu. Alla dagar känns likadana. Nu när jag är sjuk så är det ännu värre! Jag har sån lust att pyssla här hemma man jag har verkligen ingen ork. Jag har ändå lyckats att sätta upp nya gardiner i köket o gjort int i fönstret.



 

Den här lilla ängeln och stjärnan hänger oxå i fönstet men syns inte på kortet för att det är så ljust. Nu ska jag fortsätta att kolla på harry potter o ta det lugnt till VIncent vaknar igen =)


Fortfarande sjuk

Här mår vi inte bättre... Jag mår inget bätter men lyckades lura kroppen med panodil så jag o vincent kunde gå ut en kort stund. Men nu sitter jag här o mår allt annat än bra o jag få skylla mig själv. Även om jag hade planarat att gå på stan imorron eller på lördag så blir det någ inte så utan jag väntar tills nästa vecka.

Nu ska jag gå o sova o hoppas på en lika bra natt som igår!


The last Bounse





Den finns inte ord för hur duktiga de är! Är så sjukt imponerad av dom. Tänk om man bara kunde en liten del av vad de kan!

God Morgon

Oj, vad jag har sovit i natt! Vincent har varit med R hela natten. Jag gick o la mig vid kl 22 igår o då hade han ätit o vid 04 så vaknade han o var hunrig o somnade direkt om och sov till kl 08 =) Så sova har jag fått gjort man jag mår inte så mycket bättre tyvärr...

Vincent o jag skulle ha följt med Carro o Lucaz till öppnaförskolan idag med det blir det inget med, det är lite synd om vi ska inte gå o smitta några andra!! Jag har gett R ett uppdrag när han ska ner till stan sen. Han ska få köpa en liten tomteluva till Vincent och så ska jag se om jag kan lyckas att fånga lilla tomten på bild =)


3 täcken, morgonrock + myskläder på mig o ...

3 täcken, morgonrock + myskläder på mig o jag fryser fortfarande jätte mycket! Just nu har jag en temp på 39grader så jag tycker väldigt synd om mig själv!!! Tack o lov sover Vincent utehos sin pappa så att jag kan få ha min kropp i fred iaf för en liten stud. Nu ska jag försöka ignorera värken jag har i kroppen o försöka hitta en bekväm ställning o sen blir det att tvångs sova! God natt!


Jag älskar dig



När R kom hem från stan föut så fick jag rosor o choklad av honom =) Nu känner jag mig lite piggare bara därför!


Iphone skal



De här fina fick jag av R i lördags =D


Onsdag



och jag har lyckats blivit sjuk!! Jag tyckte att jag var sjuk tillräcklig inna Vincent kom men inte då. Just nu känns det ganska så hopplöst att vara sjuk när man har en liten att ta hand om... I natt när jag skulle mata honom trodde jag seriöst att mina armar skulle gå av för att jag hade så ont i kroppen. Just nu är jag fylld med panodil o diklofenak så att jag ska kunna orka vara uppe med honom. Hoppas verkligen på att han inte oxå blir sjuk nu!

Nu ska jag fortsätta med att beställa bilder =D


Första leendet



Första som har fasnat på bild iaf =) Man får jobba mycket för att lyckas


Usch, jag tror jag håller på att bli sjuk!...

Usch, jag tror jag håller på att bli sjuk! Lätt huvudvärk, ont i kroppen, mossig i huvudet och en konstig känsla i halsen... Jag har varken ork eller tid att vara sjuk nu! Det ända som jag hoppas på isf är att vincent inte blir sjuk. Tycker så synd om honom nu när han är så torr i näsan o har det jobbigt för de. Hoppas att det bara är snabbt övergående! Jag har läst att bebisar inte blir smittade av vuxna lika lätt som de blir av barn... Är det någon mer som har hört det?


My grown up chrismas list



Julkänslan börjar infinna sig


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket alls... Vi vaknade redan vid halv åtta o då ville inte vincent somna om även om jag tyckte det! Så vi gick upp o satt o hade det mysigt tillsammans i soffan ist. Sen var vi en kortis hemma hos mamma för att Carro var där o lämnada sin lilla hund på avlastning. Efter det så gjorde vi R sällskap till VC för att han skulle ta lite proven sen passade vi även på att handla lite.

Det är ju inte direkt det roligast vädret ut just nu... Här är det 3 mins o det blåser jätte mycket så att det känns inget roligt att gå ut med Vincent just nu..

Nej, nu ska jag gå o göra lite te, börjar känna att jag är lite rosslig i halsen o jag orkar inte med att vara sjuk oxå =/

Mammas lilla leopard :)

img_0697 (MMS)

Mammas lilla leopard :)


God morgon Vinterland



Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Snön singlar sakta ner, ganska så mycket faktiskt. Idag ska Vincent o jag till Elin o hennes killar o hälsa på =) Senare i EM ska vi till Jos oxå. SÅ idag blir det en mycket social dag =) Ska oxå säga att jag är väldigt tacksam för att jag har vinerdäck på bilen!


Söndag

Idag har jag o Vincent varit på Ikea =) Det var hur mycket folk som helst! trodde att det skulle vara lugnt men kom sen på att det är ju barnbidrags helg... De planerad inköpen fick jag inte med mig hem eftersom allt hade tagit slut! Det betyder att jag måste åka tillbaka ;) haha

Vi tog även en sväng på sagolandet o tittade på något som Vincent kan ha i bilen o titta på, men det slutade med att jag köpte små figurer på Ikea ist =)

Passade även på att ta en tur på H&M o hittade jätte fina kläder till honom.

Imorron ska jag försöka fota det vi handlade idag =)

Just nu sitter jag här i en av R´s tröjer för att se om det kan hjälpa Vincent att känna sig tryggare när han är hos honom. Nu blir han så ledsen o det är tyvärr inte ofta R kan trösta honom utan han skriker upp sig så mycket så han nästan inte kan andas... Så nu ska vi jobba på bandet mellan far o son.

Återkommer sen =)

Vilken grå söndag!

Oj, vad grått det är utanför fönstret! Sitter här o funderar på vad man ska hitta på idag.. Har några grejer jag vill göra och behöver göra men jag vet inte om jag ska göra det idag..
Skulle vilja åka till Ikea för att jag behöver köpa hyllor till vincents rum så det kan bli lite ordning där inne. Har konstaterat att jag ränkade fel på hur många stjärnor och adventsljusstakar jag har så nu behöver jag en till, hittade en jättefin på Clas Ohlssons som var till ett mycket bra pris. Sen vill jag till City Gross ch o köpa fina julgardiner som jag har sett där. Hoppas bara på att de finns kvar!

Nu ska jag passa på att äta lite frukost i lugn o ro =)


Badtajm



Ikväll har vi provat att bada igen o det var mycket bätte än sist vi provade. Vincent vill att varmare vatten än 37grade gärna 38,5 då är han njöd. Han upptäckte även att det plaskade om hans fötter när han rörde sig i vattnet o det var roligt att se. Nu ligger han i babysittern här brevis mig o prata för fullt =)


Lördag

Idag har den lilla familjen varit på stan tillsammans o det var jätte mysigt =) R hade riktigt långt tålamod! Han köpte även en ny kostym o han såg riktigt bra ut i den ;) hihi Jag tittade på massor av klänningar o tunnikor men hittade inget alls som kändes bra.. Börjar få lite panik över vad jag ska ha på mig inför alla kommande högtider...

Idag fick jag iaf med mig ett album hem så att jag kan börja pyssla med det. Behöver åka o köpa mera saker o pappaer till det men det blir en annan dag.

Vi har även fotat Vincent iadg och det blev 2 jätte fina bilder så nu väntar vi bara på att det ska komma hem =)7

Nu ska jag försöka se hur lång gästlistan till dopet kommer att bli.

Vi sitter på O'learys o ska äta lunch :)

img_0689 (MMS)

Vi sitter på O'learys o ska äta lunch :)


Fredagsmys

Sitter här i fåtöljen o äter cheesballs och dricker äpplecider =D Dagen idag blev inte som jag hade tänkt mig... Det började med att mamma jag åkte ut till rusta o där fyndade jag en stjärna på fot för 49 kr =) Köpte även jätte söta små snögubbar som Vincent ska få hos sig. Sen gick allt åt skogen.. Hittade lite nya kläder till Vincent och en adventsljusstake till köket, men planen jag hade om att få prova lite kläder när jag hade mamma med mig gick inget vidare alls.. Får se om vi kan lyckas med det någon dag... =/ Men R har lovat mig att vi ska gå en tur på stan tillsammans imorron =)

Nu ska jag fortsätta att kolla på idol!


Vincent o jag lagar mat :)

img_0683 (MMS)

Vincent o jag lagar mat :)


Vincent ligger på lilla moster skriks säng...

img_0682 (MMS)

Vincent ligger på lilla moster skriks säng o pratar med henne kuddar :)


Fredag

Natten har varit jätte bra =) Det var bara nu på morronen som han blev lite arg, men nu är vi på så bra humör!
Nu håller vi på att göra oss iordning för en tur på stan med mamma o lilla moster skrik.




Här är min lilla stekare ;)


Lungt o stilla! Ikväll har det varit väldi...

Lungt o stilla! Ikväll har det varit väldigt lugnt o fint här hemma. Han var ledsen en stund vid kl 19 men sen inget mer, är jätte glad för det. Nu ligger han o sover brevid mig här i min säng o kommer säkert att vakna snart o vill ha lite mat. Men det är helt okej nu när han har sovit i snart 3h :D


Torsdag

Här blev det inte mycket bloggar idag inte! Idag började vi ganska så tidigt med att följa med R till läkaren o sen passade vi på att äta lunch tillsamman på stan o det var jätte mysigt. Sen träffade vi mormor en snabbis oxå. Sedan så åkte Vincent o jag ut till min farmors grav o tittade på den =)

Vi passade även på att hälsa på mitt gammla jobb o det var jätte roligt o träffa mina gammla arbetskamrater igen. Vincent lyckades oxå att charma alla där, det har han blivit mycket bra på!

Sen tog vi oss en tur till Hageby för att kolla lite på klänninga till mig =D Måste hitta något fint att ha på mig till dopet o känner att det är dags att unna mig något fin nu när vikten har blivit en helt annan!! Skulle även vilja hitta något fint att ha på mig när vi ska gå och äta julbord tillsammans med R´s familj. Vill kunna känna mig lite fin o uppklädd för en gång skulle nu för tiden. Hittade en helt del fina saker så imorron blir det att prova de när jag har mamma med mig som kan ha Vincent så länge.

Vi var även på panduro o köpte material till ett tack kort som vi ska skicka till våran barnmorska som vi hade under förlossningen. Då passade Vincent på att sätta i halsen o slutade nästan att andas o jag fick hjärtat i halsen o blev jätte nervös, men vi redde ut det oxå! Spanade oxå på vad det hade på saker till scrapbooking eller hur det nu stavas ;) för att jag har tänkt att göra en till honom nu under det första året.

Nu ska jag passa på att gå o duscha när det är lite lugnt!

God Natt!

Och skriket fortsätter... Nu har jag haft ...

Och skriket fortsätter... Nu har jag haft honom vaken från kl 18 till kl 21:30 utan problem. Han var tyst o lugn hela tiden fram tills det var dags för honom att äta då satte han igång att skrika igen... Sen somnade han till o vaknar sen o panikskriker som en tok, det har han gjort några gånger nu... Han vägre dessutom att ligga själv i sin säng så nu har jag sällskap här i min ist! Hoppas på att få sova någon timma innan det är dags för honom att vakna igen. Imorron ska vi gå till Apoteket o köpa minfomdroppar o se om det kan hjälpa. Ska nu försöka tvinga mig till att sov! God natt o hoppas alla får en bra natt!


Onsdag

Nu är jag hemma igen. Vincent o jag har varit hemma hos Carro o Lucaz en stund innan det var dags att åkta till sjukhuset. Vincent klarade sitt hörseltest galant =) så det är skönt att han hör! Just nu sitter jag o funderar på om jag skulle orka o stoppa in en tvätt i maskinen så att högen krymper lite mer...

Snart är det dags att väcka lillprinsen så att han vaknar och förhoppningsvis kan sova i natt!

En mycket trött mamma!

img_0673 (MMS)

En mycket trött mamma!


Just nu känner jag mig så ensamen... Vince...

Just nu känner jag mig så ensamen... Vincent sover bara en kvart i taget o sen vaknar han o gallskriker! O det är bara jag som gäller.. Det kvittar att R tar honom för att det duger inte, det duger knappt hos mig... Jag älskar honom jätte mycket men just nu känns det som det blir lite väl mycket! Jag har försökt gå o lägga mig sedan kl 21 o nu är kl 23:24 så ingen sömn hitintills... Blä, känns inget roligt just nu...


Tisdag

Nu är vi hemma igen, dagen har varit lång. Först var vi på BVC. Vincent är nu 56cm lång och väger 4668g så nu har han blivit en stor kille =) Sen åt jag o R lunch tillsammans. Sen bara det av på familje träff o det var riktigt trevlig. Sen när vi ändå var ute o gick så var vi förbi försäkringskassan för att ta reda på hur R skulle fylla i sina papper.

Nästa stopp blev banken för att skaffa en försäkring till lillkillen och ett konto så att vi kan börja spara nu när vi får barnbigraget på fredag =) Sen upptckte vi att vi hade jätte lite luft i däcken på vagen så det åkte vi till babyproffsen för att få hjälp med att fylla de igen så nu kan vi ta oss framåt igen ;)

Just nu så håller jag på att laga köttfärsås och pasta. Sitter även o kollar runt på julsaker o planerar min tur till IKea nästa vecka =D

Nej, nu kallar maten på mig!

Drömmar...

Ibland undara jag verkligen vad drömar står för o varför man drömmer om vissa saker... Speciellt saker som tillhör det förflutna. Nu på morgonen har jag iaf drömt en väldigt knepig dröm o vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Även fast jag har en sådär bra känsla i kroppen nu när jag vaknar så är jag osäker på vad det står för.

Aja, det är väl bara att ta tag i dag nu. Visserligen så är vi uppe riktigt tidigt idag men lilleputten vill inte sova mer. så då får mamma oxå gå upp.

1 månad



Idag blir min lilla älskling 1 hel månad. Jag kan inte förstå att tiden går så fort! Idag har viinte gjort mycket alls utan bara varit här hemma o tagit det lugnt o myst tillsammans. På eftermiddagen så var vi i väg o handlade o vincent fick sitta i bärselen o det tycker han verkligen om. Han sov hela tiden =) Imorron är det dags för BVC igen, alltid lika spännande o se hur mycket han har gått upp o hur lång han är. Imorron ska även R följa med så det blir lite roligt. På onsdag så ska vi o göra hörselkontroll på Vincent oxå, får se om vi måste gå på massor av extra kontroller på grund av att R är döv på ena örat... Återstår att se!

Nu funderar jag på att gå o lägga mig eftersom det blev en rktigt tidig morron.


Älskar dig!



Den här fina har min älskling gjort till mig =)


Vincents favorit



Vincents nya favorit ställe att vara på. I babysittern. Han trivs jätte bra där i, eftersom den är ställbar så kan han använda den redan nu =)


En lista

När fick du reda på att du var gravid? 15 februari
Hur gammal var du? 22
Hur tog din partner det? Han blev förvånad
Mådde du mycket illa? Ja, fram till vecka 18 sen kom det tillbaka i slutet
Hade du mycket halsbränna? nja, sådär
Var du känslig? Nej inte så värst.
När kände du bebisens första sparkar? När jag var i vecka 20, det var alldeles underbart.
Var du ofta orolig? Nej, bara i början.
Sparkade bebisen mycket?  Nja sådär, ibland var det mycket
När började du läcka bröstmjölk? Gjorde aldrig det, utan det började efter förlossningen, skönt!
Fick du bristningar? Ja, sista veckan kom de..
Blödde du någon gång? Nej.
Hur många Ultraljud gjorde du? 3 st. I vecka 6, 11 & 19. 
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Snabb och enkel. Ingen smärtlindring, ingångsättning eller snitt. 
Hur började din förlossning? Vattnet gick när jag låg och sov.
Hur många timmar tog din förlossning? Från att vattnet gick tills han var ute så tog det 22 timmar. Men när vi kom in till förlossningen tills han var ute så tog det ungefär 5 timmar.
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt.
Hur mycket var du öppen när du kom in? Vet inte riktigt eftersom vattnet hade gått så undersökte de inte mig försen efter ca 2h..
Vilken smärtlindring tog du? Ingen!
Dragen med sugklocka? Nej
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisarna?  22 minuter.
Blev det komplikationer? Nej.
Vad tyckte du var jobbigast? Det jobbigaste var efter förlossningen när dom sydde mig. Det var värre än själva förlossningen. Jag var ju bedövad men hon sydde där hon inte hade lagt bedövning.
Var du rädd för något? Inte när jag väl låg där med värkar och när jag krystade. Men innan var jag ju såklart orolig att bebisen inte skulle må bra eller att det skulle bli snitt.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Jag & R, 2 barnmorskor och en läkare.
Hade du någon nära med dig? Ja, min älskade R!
Fick du sy? Ja.
Vilken vecka födde du i? 39+3
Vad var vikt och längd på bebisen? Vikt: 3540gram. Längd: 50 cm.
Ammar du? Ja.
Hur gammal är bebisen nu? 1 månad exakt idag =D
Vad tyckte du om förlossningen? Perfekt förlossning. Jag är jätte nöjd med hela upplevelsen och speciellt med min barnmorska
När kommer nästa barn? Har sagt att jag bara ska ha ett, men man ska väl aldrig säga aldrig..

Uppdatering

Jaha, nu är vi hemma från VC igen o det var som jag hoppades på hormonplitor fast väldigt många o när vi kom in i undersökningsrummet så hade de blivit fler än innan vi åkte. Vincent var väldigt snäll när vi var hos doktorn så det känns skönt. Dock ska jag hålla lite uppsikt på honom så inte prickarna ändrar karaktär eller så han inte blir slö. 

Just nu ligger han o sover i lugn o ro.

Farsdag



Idag har vi firat R´s första farsdag =) Jag o vincent var o köpte kullar o biskvier på förmiddagen o sen väckte vi pappa för en lite mysig fika stund. Dock hade R så ont i magen så han öppnade presenterna o sen gick han o la sig igen. Han tyckte iaf att det var väldigt fint o gulligt av oss! Vi skulle även åkt till R´s pappa o firat honom men eftersom han inte mådde bra så stannade vi hemma. Så nu ska vi ha lite mys här ikväll ist.


Sitter på vc o väntar...

img_0662 (MMS)

Sitter på vc o väntar...


Prickig krov

Sitter här o är lite lagom orolog för alla utslag som Vincent har fått på kroppen... Han har jätte många i huvudet som nu börjar sprida sig ner på kinderna o ner på halsen. Vi ska till VC om 2h så vi får se vad de säger om prickarna då...

Jag har gjort alla knep jag kan som inte involnerar salver eller liknande men änså länge har det inte bleknat. Han verkar dock inte så påvekad av dom. Hoppas bara att det är en reaktion på vad jag har ätit o att det går bort snart.

Återkommer med uppdatering senare

Vincent ligger o funderar i sin säng :)

img_0661 (MMS)

Vincent ligger o funderar i sin säng :)


Vincent o jag äter lunch :)

img_0655 (MMS)

Vincent o jag äter lunch :)


Myser i vagnen medans jag plockar upp här ...

img_0653 (MMS)

Myser i vagnen medans jag plockar upp här hemma :)


God Morgon

Denna rengniga lördag. Natten har varit jätte bra med lillfisen o det är hur skönt som helst! Än så länge sitter jag uppe ensamen utan någon lite som vill ha min uppmärksamhet ;) Idag ska vi bort på kalas igen då vi ska fira mamma lite mer =) Funderar på vad man ska hitta på fram tills dess.

Nu hinner jag visst inte mer ;)

Hörs sen!

Sitter här med en väldigt trött kille som ...

img_0652 (MMS)

Sitter här med en väldigt trött kille som inte vill komma till ro. Idag har vi haft det väldigt lungt o han har varit jätte glad men nu ska vill vi bara ligga på mammas bröst o sova...


Mammas gullunge



Nu ligger han o sover gott i soffan medans jag får sitta här i lugn o ro o fixa. Har Skickat iväg foton för framkallning så jag kan ta tag i att göra i ordning ett album till honom.


Födelseannons



Vår bild i tidningen =)


Vincent 4 veckor

Idag blir min lilla kille 4 veckor gammal. Tiden har gått så fort sen han kom till oss! Känns inte som jag har gjort så mycket annat innan i mitt liv =) När vi bytte blöjan förut så busade vi lite o jag pussade honom vid munnen och då fick jag det första svarsleedet, så mysigt! Nu ligger han på soffan brevid mig o sover.

Idag har vi inte så stora planer, funderar på om vi skule ta en snabb tur till stan för att köpa en farsdagpresent till pappa R tills på söndag. Annars blir det nog inte så mycket annant gjort idag. Nu ska jag passa på att fixa lite med fotagrafier medans han sover.


Jag kan vara förlovad igen :D :D :D

img_0648 (MMS)

Jag kan vara förlovad igen :D :D :D


En trött mamma ligger nu redan i sängen o ...

En trött mamma ligger nu redan i sängen o ska passa på att sova en stund innan lillprinsen vaknar :) god natt


På besök hemma hos Carro o lucaz

img_0644 (MMS)

På besök hemma hos Carro o lucaz


Då var vi hemma igen efter en jätte mysig ...

Då var vi hemma igen efter en jätte mysig eftermiddag o kväll hemma hos R's syster :) roligt att träffas lite oftare nu. Johanna passade på att fota de tre kusinerna så vi hoppas på att det blev några bra bilder av det. Både wille och wilda höll i Vincent o båda två såg stolta ut :) nu har vi även fått vinterdäck på bilen så nu känns det bättre att vara ute o åka. vi passade även på att lämna våra sommardäck hos R's pappa som är snäll o förvarar dom åt oss :) lagom när vi ska åka där i från så blir Vincent jätte arg o jag får mata honom lite snabbt i bilen men han nöjer sig inte med det så det vara bara att fråga om det var okej att komma in en stund så han kunde lugna ner sig. Nu ligger jag här i min säng o ska sova( förhoppningsvis) några timmar iaf. Imorron ska vi se om det kan bli mer ordentligt bloggande! God natt


Såhär ser det ut nu för tiden när jag dusc...

img_0639 (MMS)

Såhär ser det ut nu för tiden när jag duschar ;) älskar verkligen bilbsrnstolen!!


Skrik och ont i hjärtat...

Mitt lilla hjärta vaknar o bara skriker rakt ut o är ibland helt otröstbar... Har idag varit på BVC o pratat med sköterskan o hon tycker nte han ter sig som om han skulle ha kolik utan bara att hans tarmar fortfarande är omogna o att han är för gluppsk när han äter. Jag försöker se till att han ska ta det lungt när han äter men det är inte så lätt... Men när han skriker så känns det som om mitt hjärta går i tusen bitar varje gång... Känner mig så maktlös vill ju bara att han ska vara nöjd o glad hela tiden.

Idag iaf så hade han gått upp i vikt till 4280g och var 54cm lång, Det är en lång o smal kille vi har fått. änså länge har han inte så mycket hull även om man ser att det börjar att bli mer.

Just idag känner jag inte riktigt den här babylyckan... Är trött efter 2 nätter med lite sömn. Tack o lov att jag har R som kan ta honom oxå. Hoppas på att få sova mer i natt.

Nu ska jag gå o krypa ner i sängen o mysa med Vincent.

God Natt!

Mys



Mamma o Vincent myser =)


Bilder



Karate kungen Lucaz och Lilla O,  Vincent



Mammas lilla snigeln, han är så söt när han sitter på pappas axel =)



Mina killar ligger o myser =)



Sötis



Jag o vincent hemma hos mamma i lördags =)

Nu ska vi se om jag kan lyckas med att publicera det här inlägger.. har försökt den igår kväll =P


Jaha, nu ligger jag här i sängen o hoppade...

Jaha, nu ligger jag här i sängen o hoppades på att jag skulle få sova tidigt ikväll men så blev inte fallet! För nu har lillprinsen vaknat igen... Hoppas på att då sova lite grann i natt iaf då vi ska upp ganska tidigt imorron. Nej, nu är det någon som vill ha min uppmärksamhet! God natt


Mammas lilla hulligan som inte alls vill s...

img_0637 (MMS)

Mammas lilla hulligan som inte alls vill sova mer... Men det vill mamma!!


Nu är det dags att sova... Har försökt få ...

Nu är det dags att sova... Har försökt få Vincent att sova i snart 2h o nu som först sover han. Har en känsla av att det kommer bli en lång natt, kan ju alltid hoppas på att jag har fel. Kommer förhoppningsvis bilder från ikväll imorron! God natt


I väntan på spårvagnen :)

img_0631 (MMS)

I väntan på spårvagnen :)


God morron =D

Vilken fin dag det ser ut att bli. Solen skiner o himmlen är blå. Jag har just smygit upp ur sängen o sitter nu här o äter lite frukost i lugn o ro då killarna fortfarande sover. I natt har jag sovit som en prinsessa =D bara mata Vincent kl 03 och 06 så nu vaknar han nog snart o är hungrig.

Idag ska vi hem till mamma för att fira henne o Lillebror eftersom har fyllt år o hon gör det nästa vecka. Så nu lillprinsen har vaknat ska vi ner till stan o köpa presenter =)

För att skriva något on gårdagen så häde det typ inget alls.. Jag o vincent var o häldade på Carro o Lucaz, som alltuíd jätte roligt. Carro passade på att prova min bärsele för o se om de oxå ska köpa en egen, hon besludade sig snabbt om hur smidigt det var så det skulle bli ett inköp av en egen.

Nej, nu är det bäst att äta upp frukosten innan det är en viss liten herre som kommer börja att morra inne i sängen!

God morron =D

Vilken fin dag det ser ut att bli. Solen skiner o himmlen är blå. Jag har just smygit upp ur sängen o sitter nu här o äter lite frukost i lugn o ro då killarna fortfarande sover. I natt har jag sovit som en prinsessa =D bara mata Vincent kl 03 och 06 så nu vaknar han nog snart o är hungrig.

Idag ska vi hem till mamma för att fira henne o Lillebror eftersom har fyllt år o hon gör det nästa vecka. Så nu lillprinsen har vaknat ska vi ner till stan o köpa presenter =)

För att skriva något on gårdagen så häde det typ inget alls.. Jag o vincent var o häldade på Carro o Lucaz, som alltuíd jätte roligt. Carro passade på att prova min bärsele för o se om de oxå ska köpa en egen, hon besludade sig snabbt om hur smidigt det var så det skulle bli ett inköp av en egen.

Nej, nu är det bäst att äta upp frukosten innan det är en viss liten herre som kommer börja att morra inne i sängen!

Lillprinsen har fått en egen plats i mamma...

img_0629 (MMS)

Lillprinsen har fått en egen plats i mammas o pappas säng :)


En mycket lugn kväll hittills iaf! Hoppas ...

En mycket lugn kväll hittills iaf! Hoppas att det håller i sig. Under dagen har vi inte haft ett ända måste o det tror jag oxå har hjälpt. Nästa vecka har vi grejer inbokat nästan varje dag... :S nej, nu ska jag passa på o sova jag med! God Natt!


Lite mer om helgen =P


Som sagt i lördags var Emelie, Lasse o Eve här o hälsade på innan det var dags för halloweenfest. Lasse passade på att ta en bild på oss =D



Mössan o skorna fick han av dom o passande nog så heter ju skorna som lillprinsen ;)




I söndags så var R´s moster med familj här o hälsade på. Det var första gången jag träffade de oxå så det var lite spännande =) Då fick lillprinsen de fina gröna kläderna och en jätte fin vetenalle som man kan värma i mickron o ha i sängen nu på vintern innan man lägger ner de små liven =)

Tackar så mycket för alla fint han har fått!


Tysnad...

Nu sitter jag här i lung o ro alldelse ensamen. Båda mina killar ligger o sover ( skulle jag oxå egentligen behöva göra) men har svårt att komma till ro på dagarna. Min j*vla huvudvärk håller i sig o vill inte släppa =/ Nu ska jag passa på o njuta av att vara själv en stund inna jag ska försöka att plocka upp lite här hemma o sen planera inför att jag ska åka o handla i EM om jag orka...

Nje, bäst o njuta nu =D

Mogonmys i mammas säng :)

img_0620 (MMS)

Mogonmys i mammas säng :)


Sovdags?? Nu har jag försökt då lillprinse...

Sovdags?? Nu har jag försökt då lillprinsen att sova sedan kl 20 utan större framgång... Han somnar korta stunder o sen skriker han som en liten galning när han väl vaknar. Fort går det oxå när han väl börjar o skrika o snart är han hysterisk o lätt panikslagen precis som sin mamma. Det ända som kan få tyst på honom då fast knappt det ibland är att han får äta... Jag försöker att hålla på mattiderna så det ska vara ca3-4h i mellan målen iaf! Men det är inte lätt när han bli så ledsen... Någon annan som upplevs något liknande?


Senaste tiden (långt inlägg)

Gud vad tiden rullar på fort! jag gör inte speciellt mycket om dagarna men ändå så hinner jag inte med att blogga. Tack o lov för mobilbloggninga allså ;) Idag har var varit på BVC o lilleman har gått upp 300g sen sist o väger nu 4048 o är 52cm lång. Han växer så det knakar min lilla prins. Sen åkte vi till Carro o Lucaz o hälsade på, vilken skillnad det är på de små boysen. Nu märks det så mycket mer att Lucaz är 17 dagar äldre. Lyckasdes även att fånga de på bild idag =)


De är så söta de små killarna, jag tror att det kommer o ha mycket roligt med varandra när de blir större =)

Igår var jag o lill prinsen hemma hos lillebror som fylde 21 =D Det var jätte mysigt o få komma hem till honom o hans tjej o bli bjudna på fika o mys. Första gången han hade det hemma hos sig. På lördag blir det att fira honom lite mer o då ska vi även fira mamma oxå. 


I lördags var jag o Vincent på Halloweenfest hemma hos Jos. Det var jätte roligt att hinna med o träffa alla igen, var inte planerat att lill killen skulle följa med utan han skulle vara hemma med pappa men lagom tills det att jag ska gå så blir han jätte ledsen så då kunde jag inte lämna honom hemma så han fick helt enkelt följa med ;) Såhär såg jag ut då. Fanns ett kvar på att man skulle vara utklädd men jag fick dispans ;) men var ändå tvungen att hitta på nått tyckte jag!


 


Nu tror jag att jag har hunnit med att skriva lite kort om vad som har hänt den senaste tiden. En annan sak som jag bara måste skriva är hur mycket tider man har att passa när man har fått barn. Man ska till BVC, till familjerätten o skriva på papper om faderskapet, på hörselkontroll o andra saker. Något som min BVC sköterska påpekade idag igen för mig är att jag måste lära mig att ge mig själv tid till att ta det lungt o bara göra ingenting. Det har jag väldigt svårt med.

Nu ska jag gå o lägga mig tror jag när lillprinsen sover oxå. Hoppas på att det blir en bra natt o att vi får sova några timmat i sträck iaf =) 

God natt! 

Just nu provar jag o Vincent bärselen för ...

img_0617 (MMS)

Just nu provar jag o Vincent bärselen för första gången :) det känns jätte bra, börjar få träningsvärk i armarna ;)


En lagom trött mamma. Just nu är jag o lil...

img_0614 (MMS)

En lagom trött mamma. Just nu är jag o lillprinsen hemma hos mamma o tar det lungt :)