Min lilla partynisse har gjort sig redo fö...

img_9949 (MMS)

Min lilla partynisse har gjort sig redo för att gå på halloween fest :) han sov när vi väl kom dit men vaknade senare till liv o festade på som bara den. Nu ligger han o sover o jag sitter i soffan o äter ballerina kladdkaka o dricker Cola :D


Byta barnvagn...

Jaha, kan inte fatta att jag änns funderar på det igen... men den ända nackdelen som jag har hittat nu med vagnen är när min lilla hulligan vill sitta framåt ist för att kolla på mig då ser jag honom inte alls... Det finns nämligen ingen lucka att titta på honom i...

Så nu har jag hittat en ny vagn så vi får väl se vad som händer;)

Nu är Vincent en stor kille o sitter brevi...

img_5137 (MMS)

Nu är Vincent en stor kille o sitter brevid mormor o äter hamburgare :)


Han är livsfarlig nu mer ;)

img_5679 (MMS)

Han är livsfarlig nu mer ;)


Vincent leker med sin nya traktorgrävare h...

img_7201 (MMS)

Vincent leker med sin nya traktorgrävare han fick av farfar i födelsedags present :)


Vi har börjat med potträning här hemma o d...

img_2980 (MMS)

Vi har börjat med potträning här hemma o det går riktigt bra! Alla gånger han har varit på pottan har han kissat i den :) känner mig stolt! Han har blivit så stor!!


Appbloggning = Sämst!!

Nu har jag försökt att blogga via blogg.ses app i flera dagar med det går ju inte!! Blir helt galen på att det inte ska funka.

Ska försöka ta mig i kragen med att blogg nu.. Veckan som kommer har kag förhoppningsvis lite attt skriva om så håll ögonen öppna =)

Min stora kille =)

I lördags så fyllde Vincent 1 år =) Dagen började med att han fick äta tårta själv och han var så glad o tyckte att det var så roligt. När han väl hade lyckats att få i sig all sin tårta var det raka vägen in u duschen =P

 

En bild på hans lilla tårta =)

 

 

 Sen var det dags att öppna paket =) Av oss fick han ett lektält som ser ut som en borg och en liten brio bil.Vincents fina tårta som han fick smaka av men den här fick han inte äta själv.


Han fick så mycket fina presenter av alla hans gäster, han fick bland annat en traktor, en lära gå vagn, kläder, en ryggsäck, en nalle, bokstavs klossar, flera böcker o pengar =)

Grattis min älskade lilla huligan! Nu är d...

img_5050 (MMS)

Grattis min älskade lilla huligan! Nu är du 1 år gammal :) mamma älskar dig mest på hela jorden!


Ett år går så fort!

För ett år sedan vid den här tiden så låg jag på förlossningen och hade lite lagom ont. Jag kan knappt tro att det har gått ett år sedan dess. Nu sitter jag här o har förberet kalas inför morgondagen. Min lilla kille har blivit så stor!!


Här är en bild från varje månad =)

Budgivningen är igång =)

Nu har vi lagt ett bud på huset! Det är sjuk spännande hur det ska gå. Har även sökt ett jobb i västervik idag =)

Husvisning och Playboy fest

 

I fredags var det dag att åka till Helgenäs för att kolla på huset vi är intresserade av. Väl på plats så var det bättre än på bilderna och planlösningen var super. Jag blev mer intressrad helt klart. Det ända som jag kan se som ett minus är att det finns en hel del o göra o saker som behöver göras inom en snar framtid. Än så länge tänker vi massor på hur det skulle kunna bli o om vi är redo för det stora steget. Det är fler visningar i veckan som kommer så vi får se hur intresset ligger.

När vi redan var där nere så passade vi på att umgås med familjen Wingerstad/Nilsson alltid lika trevligt.Igår så var jag på Playboy fest hemma hos en kompis o det var riktigt roligt! Det bästa var att alla hade gått inför det fullt ut. Blev en ganska tidig hemgång för mig del då jag inte alls hade någon lust att följa med ut.
Såhär såg jag ut igår =) Måste skryta om att jag har sytt mina öron o flugan helt själv =)

Veckan i veckan som kommer blir det mycket kalas bestyr inför lördagens kalas!

Hej på er! Ligger här i sängen o ska försö...

Hej på er! Ligger här i sängen o ska försöka sova lite... Hoppas på att Vincent oxå tänker sova natten igenom i sin egna säng, orkar inte med att ha besök i min igen. Äntligen så börjar våra förkylningar att vända här hemma! imorron är det dag att kolla på huset o det ska bli spännande. Ska se om jag kan hinna med en uppdatering då kanske :) god natt på er!


Längtar!

Jag längtar tills på fredag!! Då ska vi på visning av ett hus =D=D

1 års kalas =)

Idag har Vincent o jag varit på 1 års kalas hemma hos Lucaz. Jag kan inte förstå att det har gått 1 år redan. Här hemma håller vi oxå på att planerar för kalas. Ska bli så roligt =) Lucaz han hade en önskan av mig o det var en åkpåse så den sydde jag igår =P haha Har hart väldigt lång tid på mig men varför göra det i tid =P


Jag idag i mitt nya hår =)

 

KIllarna lekte riktigt fint med varandra idag o det är sån skillnad på de nu. Idag är första gången jag ser att det leker med varandra oxå. Förut så har de bara lekt brevid.

Lite nytt =)


Hej hopp hallå på er! Ett par dagar sedan sist. Här har det inte hänt så mycket. R jobbar jätte mycket just nu så vi ser inte så mycket av varandra. Jag har jobbat 2 nätter o det känns okej men jag är inte så sugen på att fortsätta inom äldreomsorgen.. Jag känner att det inte finns så stort utrymme till att utvecklas. Så det här blir bara tills vidare =)En liten bild på mig från häromdagen då jag bleb lite sur ;) haha

Våran lilla kille har blivit så stor =) Nu går han var lite längst med möblera och börjar att bli jätte duktig.-Men snälla mamma kan jag inte så tvdosan om jag ser sör ut??
Vincent mekar med motorcykeln han fick av Lilla o stora W när vi var där senast =) Han tycker att det är väldigt spännande men ändå lite läskig.