Lördag 4/9

Idag har det inte gått i många knop, lallade runt här på förmiddagen o tog hand om all tvätt sen i torsdags o så har jag försökt att plocka upp lite så att jag kan utföre en riktigt ordentlig stor städning. Även fast det snart är ogjort när det ska renoveras här. Sen kom mamma o tjejerna på besök o jag fick hjälp med att får upp lamporna i hallen =D Tack så mycket J! Mamma hjälpte mig även med att packa om allt kött som vi köpte när vi var o handlade. Bleb en tur till donken o äta lite tillsammans med dom o en en tur till ingelsta. Hittade äntligen en body som jag kärat ner mig i men lustigt nog så om jag hem utan den =O ibland så förstår jag ,ig inte på mig själv!! Får hoppas att den finns kvar ett tag till.

Följde med mamma hem eftersom R inte har varit hemma på hela dagen då han har varit snäll o hjälpt sina vänner att flytta. Han vinglar väl inte här sen i natt =P

Sitter just nu o funderar på vad jag ska göra om jag skulle gå o sova lite kanske eller om jag ska se på en film. Får se vad jag hittat på.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback