Semester i Helgenäs V.27

I måndags så packade jag o Vincent bilen full o åkte ner till Helgenäs till R´s syster med familj. I måndags så tog vi det lugnt o gjorde oss " lite" hemma. På tisdagen så blev det Shopping i Västervik samt en underbart god räkmacka från Tant Grön. På onsdagen så var vi o hälsade på Vincents farfar eftersom det var så längesedan sist. I fredags så var i i viken på karnebåt festivalen o tittade på folk o jag åkte till o med virvelvind o det var hur kul som helst. Vi var de ända som åkte så vi fick hur mycket fart som helst ;)
Dagarna har rullat på o vi har haft det riktigt mysigt tillsammans med johanna o de andra. I lördags så var vi ute på morgonpromedan o det var hur varmt som helst. Men skönt iaf. På kvällen så var vi o kollade på när de andra spelade ölbrännboll.


     

  

(klicka på bilderna för att det ska bli större)

Vincent har gjort framsteg under veckan oxå.
- Han har tagit sitt första krypsteg nere på stranden.
- Han har även babat i havet o tyckte att det var hur roligt som helst.
- Han diggar musik som aldrig förr.
- Han har slutat att tycka om barnmat o vill bara äta från min tallrik nu mer.
Kommentarer
Frida säger:

Hej!

Spjälskyddet på den bilden du komenterade på är brunt och de är från Tradera. Men vi har även ett svart som varit med på bild, de svarta kommer från Rätt Start. Alla butiker som säljer Rätt Start kan ta hem det åt dej, jag vet ju inte vad du bor men de brukar finnas i alla städer :) Du ska inte vara med och tävla om namnnapparna?

2011-07-11 | 16:16:25
Bloggadress: http://www.fridalvjonsson.blogspot.com
Johanna säger:

Jätte kul och haft er här och få lära känna dig mer!

2011-07-12 | 19:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback