Liten blir stor!


Nu är han stor! Idag har jag sänkt sängen efter att han även idag har lärt sig att ställa sig på alla fyra själv så det blev för farligt att ha honom så högt upp. Han tyckte att det var jätte roligt att ligga i sängen när jag hade sänkt botten. Han var helt galen.


Kommentarer
Jojja säger:

Haha, som här då! Vet inte om Vendela tyckte hon var på golvet när jag sänkte sängen, för hon var (och blir fortfarande) helt busig och vild när jag lägger henne där. Sista dagarna har hon fått somna i min famn istället. :)

2011-06-25 | 20:33:05
Bloggadress: http://jojjas.blogg.se/
Mia säger:

Ni är alltid välkomna till oss! Vi har semester då, men slå en pling innan ni kommer, så vi inte har hittat på nå´t. Vad kul! Kramar

2011-06-27 | 20:24:10
Bloggadress: http://stickmanicken.blogg.se/
Tora - Viggos mamma säger:

hihi dendär oranga älgen fick Viggo också idag - han ÄLSKAR den!Du kan väl maila de bilderna du vill ha på bloggen och skriva vad du vill ha för bakrundsfärg, textfärg, rubriksfärg, hur du vill att menyn ska se ut och om du vill ha någon bakgrundsbild på sidan (typ som jag har ryggen av en tjej till vänster på min blogg)

skriv gärna vad du vill ska stå på/i headern. Om du bara vill ha ditt namn eller någon text också - det är alltid kul om det står något smart eller fint.

Lite leopard o zebra ska jag nog kunna få in.kram!

2011-06-27 | 21:41:23
Bloggadress: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback